Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 2 10 0.5
Studio
25 July, 2012
2308
Ναταλύ Εμπειρη milf
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Καθαριότητα χώρου
9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Επίσκεψη στο στουντιο τατοϊου 58, στη βάρδια ήταν η Ναταλύ, ξανθιά milf Τσέχα ,με σωστά πιασίματα και μεγάλο στήθος, 1,70, πιστεύω γύρω στα 30 κατι,
ευγενική παρουσία .
Ζήτησα προγραμμα χωρίς πρωκτικό, ξεκινήσαμε,
μετά από ένα σύντομο ντουζάκι, ήρθε η Ναταλύ μέσα, αρχίσαμε τις φιλοφρονήσεις και αφού ξάπλωσα άρχισε στην αρχή να γλύφει το στήθος και τα αρ.... και αρχικά να μου παίρνει πίπα χωρίς προφυλακτικό και στη συνέχεια μου έβαλε καπότα.
Καλή στη πίπα της με μεγάλη συμμετοχή σε όλη την περιοχή.
Μετά με ρώτησε αν θέλω στάση 69 και ξεκινήσαμε για λίγα λεπτά, αφού τελειώσαμε αρχίασαμε το σεξ αρχικά ιεραποστολικό και άλλες στάσεις μέχρι που τελειώσαμε.
Αφού τελειώσαμε μου είπε αν θέλω μασαζάκι και κάθισα και μου έκανε μασαζ και πιάσαμε την κουβέντα.
Η κοπέλα δεν έδειξε άγχος χρόνου ούτε λογική ξεπέτας (δεν ξέρω αν είναι λόγω κρίσης ετσι).
Φωτογραφίες της Ναταλύ έχει στο site του studio δεν την έβγαλα.
ευγενική παρουσία .
Ζήτησα προγραμμα χωρίς πρωκτικό, ξεκινήσαμε,
μετά από ένα σύντομο ντουζάκι, ήρθε η Ναταλύ μέσα, αρχίσαμε τις φιλοφρονήσεις και αφού ξάπλωσα άρχισε στην αρχή να γλύφει το στήθος και τα αρ.... και αρχικά να μου παίρνει πίπα χωρίς προφυλακτικό και στη συνέχεια μου έβαλε καπότα.
Καλή στη πίπα της με μεγάλη συμμετοχή σε όλη την περιοχή.
Μετά με ρώτησε αν θέλω στάση 69 και ξεκινήσαμε για λίγα λεπτά, αφού τελειώσαμε αρχίασαμε το σεξ αρχικά ιεραποστολικό και άλλες στάσεις μέχρι που τελειώσαμε.
Αφού τελειώσαμε μου είπε αν θέλω μασαζάκι και κάθισα και μου έκανε μασαζ και πιάσαμε την κουβέντα.
Η κοπέλα δεν έδειξε άγχος χρόνου ούτε λογική ξεπέτας (δεν ξέρω αν είναι λόγω κρίσης ετσι).
Φωτογραφίες της Ναταλύ έχει στο site του studio δεν την έβγαλα.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Ναταλύ
Κοπέλες διαθέσιμες
2
Ημερομηνία
May 04, 2014
Τιμή €
70
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα