Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 16 10 0.5
Studio 01 December, 2020 3419
Πρωινός καφές με την Μαριάννα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Άφιξη στο studio στην αρχή της βάρδιας, την πόρτα μου άνοιξε η Μαριάννα χαμογελαστή, με τα πολιτικά της, φορμίτσα, αθλητικό παπουτσάκι. Με ρώτησε αν θα περάσω στο δωμάτιο το οποίο βεβαίως και έκανα. Η κλασσική αναμονή στο δωμάτιο, πρέπει να ήταν κανένα τεταρτάκι... κι εκεί που φαντασιωνόμουν την Μαριάννα με την αθλητική περιβολή να τρέχει κι εγώ να την κυνηγάω, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα..... Με τα ρούχα εργασίας αυτή τη φορά, με το στριγκάκι της και τα ψηλοτάκουνα δηλαδή.

Για όσους ίσως δεν ξέρουν η Μαριάννα, είναι Ρωσίδα, ξανθιά με σπαστό μαλλί λίγο κάτω απο τους ώμους, σχετικά μικρό στήθος, αδυνατούλα και ωραίο κολαράκι. Πολύ ευδιάθετη, με πολύ ωραίο χαμόγελο μιλήσαμε λίγο και ξεκινήσαμε με τα προκαταρκτικά... Ξεκίνησα από τα βυζάκια της, εντάξει... τέτοια ρόγα δεν έχω ξαναδεί και λατρεύω τα σταφύλια :) Με αγκαλιές και φιλάκια από εδώ και εκεί, προχώρησε προς τα κάτω με πολύ καλό γλύψιμο στα @@ και στη γύρω περιοχή. Δεν χρειάστηκε και πολύ προσπάθεια για να πάρω τα πανω μου, περνάει το προφυλάκτικό και ξεκινάει στοματικό. Από τα καλύτερα που έχω πετύχει και με πολύ deepthroat.

Στα της πράξης ξεκινήσαμε με εκείνη από επάνω, ιεραποστολικό και όπως στις ποιό πολλές επισκέψεις μου το τέλος ήρθε στα τέσσερα. Δεν υπήρχαν τίποτα υπερβολές στην όλη διαδικασία, διακριτικά βογγητά, βαθιές ανάσες, όλα μιά χαρά. Μέχρι να συμμαζευτούμε μιλήσαμε λίγο ακόμα φιληθήκαμε σταυρωτά και έφυγε..

Την Μαριάννα είχα προσπαθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν να την πετύχω αλλά για διάφορυς λόγους δεν το είχα καταφέρει.
Σήμερα μετάνοιωσα που δεν είχα επιμείνει να την γνωρίσω νωρίτερα, αφήστε που νομίζω ότι την ερωτεύτηκα κιόλας :) Φυσικά και θα την ξαναδώ !!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Ημερομηνία
April 03, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0