Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 5 10 0.5
Studio 05 December, 2020 2395
Απίστευτη Νίκη!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
τελος νηστείας προσευχής και περισυλλογής..λίγες οι κριτικές για την μαλ΄λον ουγγαρέζα Νίκη, αλλα οι φώτο μου θύμιζαν μια.... συνάδελφο εξ Εκάλης που κάποτε ήθελα να ξεπατωσω.. και ακτευθύνθηκα προς το studio!
η Νίκη, ψηλή, όχι γεμάτη, όχι καλλίγραμμη, μάλλον με τον ιδανικά γεμάτο σωματότυπο, ξανθό μαλλί, πολύ μακρυ΄, πλεγμένο κοτσίδα σοτ πλάι! τεράστια φυσικότατα στήθη!!!!!!

απλή εμφάνιση στο σαλόνι, χωρις να υπόσχεται πολλά... πήρα το παλό πρόγραμμα, για να.. δοκιμάσω! ερχεται στο δωμάτιο χαμογελαστή και γλυκειά.. κόμπλαρα, δε ξέρω γιατί.... με αγγαλίαζει, με χαιρετάει, και χαμογελόντας με ξαπλώνει!!!!!! ξέρει να χρησιμοποιεί και να τρίβει πα΄νω σου τα υπέροχα βυζιά της, καθώς και να χρησιμοποιεέι με μαεστ΄ρια τα χέρια της.... στα προκαταρκτηκά... μσχοβολιστή και πεντακάθαρη.... φοράει σκούγο και ξεκινάει ενα παθαισμένο, καυ΄το στοματικό.... εκεί που δεν το περίμενα..............εξαφάνιζει τα πάντα όλα στο στόμα της!!
δεν θα άντεχα πολύ τόσο αισθησιασμό και τόσο παθιαρικο τσιμπούκι.. και της ζήτησα ν ανέβει απο πάνω... σφιχτη (!!!σχετικα) ζεστή η τρυπούλα της και το κούνημα υπέροχο και μοναδικό....

γρηγορο, αργό όπου χρειαζόταν..... το τέλος μας βρήκε έτσι με τη Νικη, τη πανέμορφη και γλυκήτατη Νίκη να με σφίγει στην αγκαλιά της ενώ τελειωνα........

χαμογελαστή σηκώθηκε, με φίλησε και με χαιρέτησε ευγενικά!

ήταν μια απο τις αισθησιακότερες συνευρέσεις μου......

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νίκη
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 26, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα