Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10 0.5
Bourdela 17 December, 2020 3041
Αντζελα για σιγουρια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Σαββατο 17-9-11 πρωι κατα τις 10.
Τυχαια στο ψαξιμο παω στο Βεργας 6β χωρις να ξερω τι θα βρω μπροστα μου.
Και βλεπω την Αντζελα.
Δινω το 20αρι και μπαινω στο δωματιο και περιμενω.Ερχεται μετα απο λιγο με ενα χαμογελο και λεει τι κανεις.Απαντω θα σου πω σε λιγο και ξαπλωνει διπλα μου και αρχιζει τα τριψιματα πρωτα στο λαιμο και κατεβαινει σιγα στα επιμαχα.Παει να ξεκινησει τη πιπα και μου λεει να το φαω;Ολο δικο σου της λεω και γερνω το κεφαλι πισω στο κρεβατι.Γλειφει κορμο και @@ακια και αρχιζει η επαρση της σημαιας,φοραει το προφυλακτικο και ξεκιναει μια πιπα μονο χειλια τιποτα αλλο,το ενα χερι μου στο βυζι της και το αλλο στη μουναρα της,εχει ωραια μουνοχειλα για το γουστο μου.Ανεβαινει απανω και ξεκιναει το κουνημα σηκωνομαι και εγω και πεφτω με τα μουτρα στα βυζια με τη γλωσσα,λεει πεινας; λεω πολυ,χαζογελαει λιγο αλλα συνεχιζει.Μετα γυρναμε ιεραποστολικο και δε αντεξα πολυ και εδωσα καταθεση .Πιανουμε τη κουβεντα λεγοντας της οτι εχω ακουσει για αυτη καλα λογια και μου χαμογελασε.Ολη τη διαρκεια της κουβεντας ημουν ακομη μεσα της,αγκαλια και οταν παω να σηκωθω μου λεει που πας και ξαναπεφτω στα βυζια για μια τελευταια τζουρα.Τη φιλαω σταυρωτα στα μαγουλα, χαιρετουρα και της λεω οτι δε θα χαθω.Θα τα πουμε λιαν συντομως

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αντζελα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
September 17, 2011
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα