Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 22 10 0.5
Massage
06 December, 2020
2174
λαουρα=χαμουρεμα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφανιση σώμα
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας
7.5
Συμμετοχή
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
7.5
Ποιότητά μασάζ
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.5
Λαουρα λοιπον και πριν ξεκινησω θα πω για το μαγαζι οτι ειναι γνωστη η κυρια καιτη καλη,ευγενικη τα απαραιτητα σε καθε δωματιο με την πετσετουλα και τις παντοφλιτσες του αλλα δυστηχως εδω και καιρο δεν λειτουργει κυριακες και αυτο δεν ειναι καλο αν σου μπει στον εγκεφαλο να πηδηξεις κυριακη και ειναι κλειστα.
οπως θα δειτε και πιο πανω υπαρχουν και νεες αφηξεις οπως αυτη της μαυρουλας αν δεν κανω λαθος εμιλυ την ελεγαν γιατι η φωνη της ισα που εβγαινε μελλον τρακαρισμενη θα ηταν.
τεσπα πηγα με την λαουρα.ξεκινησε μασαζ πολυ καλο απο αλλες που εχω συναντησει.αν κατι με χαλαει στις κοπελες εινα αυτο το ενδοιαμεσο μεταξυ μασαζ και πηδηματος αυτα τα χαδακια για να σε φτιαξουν.το γυρνα και να αρχιζει το παιχνιδι δεν μου αρεσει αλλα το ξεπερναμε αυτο.
στα κυριως τωρα δεν φιλαει,δεν διενι κωλο,δεν δεχετε τελειωμα πανω της η μαλλον τα κανει αλλα με κατι εξτρα που εγω δεν διατειθεμαι να δωσω μιας και αλλες κοπελες τα κανουν μεσα στην τιμη και αυτο ειναι το σωστο.πολλα χαδια και χαμουρεματα απο την γκομενα κατι που ειναι στο συν της μιας και με εφτιαξε αρκετα.για την ακριβεια μου ειχε γινει σκληρος τοσο που ευχαριστηθηκα το μ...... της και μαλλον το ευχαριστηθηκε και αυτη κρινοντας απο την φατσα της και τα υγρα της.δεν λεει οχι σε στασεις και δεν βιαζεται.
αν την ξαναεβλεπα;μαλλον αν δεν επαιζε κατι καλυτερο.
η λιζα δυστηχως δεν ηταν εκει.
οπως θα δειτε και πιο πανω υπαρχουν και νεες αφηξεις οπως αυτη της μαυρουλας αν δεν κανω λαθος εμιλυ την ελεγαν γιατι η φωνη της ισα που εβγαινε μελλον τρακαρισμενη θα ηταν.
τεσπα πηγα με την λαουρα.ξεκινησε μασαζ πολυ καλο απο αλλες που εχω συναντησει.αν κατι με χαλαει στις κοπελες εινα αυτο το ενδοιαμεσο μεταξυ μασαζ και πηδηματος αυτα τα χαδακια για να σε φτιαξουν.το γυρνα και να αρχιζει το παιχνιδι δεν μου αρεσει αλλα το ξεπερναμε αυτο.
στα κυριως τωρα δεν φιλαει,δεν διενι κωλο,δεν δεχετε τελειωμα πανω της η μαλλον τα κανει αλλα με κατι εξτρα που εγω δεν διατειθεμαι να δωσω μιας και αλλες κοπελες τα κανουν μεσα στην τιμη και αυτο ειναι το σωστο.πολλα χαδια και χαμουρεματα απο την γκομενα κατι που ειναι στο συν της μιας και με εφτιαξε αρκετα.για την ακριβεια μου ειχε γινει σκληρος τοσο που ευχαριστηθηκα το μ...... της και μαλλον το ευχαριστηθηκε και αυτη κρινοντας απο την φατσα της και τα υγρα της.δεν λεει οχι σε στασεις και δεν βιαζεται.
αν την ξαναεβλεπα;μαλλον αν δεν επαιζε κατι καλυτερο.
η λιζα δυστηχως δεν ηταν εκει.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
λαουρα
Κοπέλες διαθέσιμες
κωνσταντινα,μαρσι,εμιλυ(μαυρουλα),μαρσι,ελενη,ειρηνη
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 11, 2020
Κόστος €
70