Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 22 10 0.5
Massage 06 December, 2020 2174
Υπάρχουν λύσεις για όλα τα γούστα!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

6.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Το Χριστινάκι το ξέρω πολύ καιρό και ίσως τα σχόλια μου να είναι επηρεασμένα από το γεγονός αυτό.Επειδή ακριβώς τη ξέρω καιρό είναι μαζί μου απελευθερωμένη και συμμετέχει πολύ.Σε μιά πρώτη εντύπωση μπορεί να μη σου γεμίσει το μάτι έτσι κοντούλα που είναι, μέσα όμως αν είσαι καθαρός και σε "κόψει" για σοβαρό παίκτη τότε τα δίνει όλα! Το μασάζ χωρίς να είναι εξαιρετικό είναι όμως αρκετά καλό να σε "ξεκλειδώσει". Γδύνεται αμέσως μόλις μπεί στο δωμάτιο και λίγο πριν τελειώσει το μασάζ αρχίζει να σε "προετοιμάζει" χαιδεύοντας απαλά τα "μπαλάκια" με εμφανή σκοπό να τα γεμίσει όσο γίνεται! Τεστάρει διακριτικά αν σου αρέσει όπως σε τεστάρει διακριτικά αν σου αρέσουν τα δάχτυλα.Επιτρέπει φυσικά τα φιλάκια,τα πιασίματα,τις δαχτυλοσκοπίσεις και συμμετέχει ενεργά.Το μουνάκι της είναι στενό και όταν λυθεί μαζί σου γίνεται πολύ υγρό.Η πίπα της είναι σκουφάτη ( μέχρι να σε συνηθίσει και να σε τσεκάρει για καθαρό-τότε θα σου δώσει και γλωσόφιλο-όπότε θα σε ξεσκουφώσει!) και είναι πολύ καλή και βαθιά (εξαρτάται και από το μέγεθος) ενώ δε παραλείπει να καραμελώσει τους 2 συμπαίκτες.Παίζει σε πολλές στάσεις και δείχνει ότι απολαμβάνει το πούτσο γιατί είναι πολύ συμμετοχική.Δε το έχω ζητήσει ακόμα αλλά νομίζω ότι δε θα μου αρνηθεί με κάποιο extra το κουλουράκι της δεδομένου ότι έχουμε γνωριστεί.Την έχω δοκιμάσει σε δίδυμο (τώρα παίζει με τη Μάγια) και είναι εξίσου καλή (όταν μάλιστα είναι με κοπέλλα που της αρέσει και τη ξέρει τότε θα περάσεις αυτοκρατορικά!!). Γενικά μιά ευχάριστη,καθαρή και συμμετοχική κοπέλλα που τιμάει τα λεφτά της.Είναι φυσικό σε κάποιον άλλο να μην αρέσει και να μη συμφωνήσει με την υποκειμενική κριτική μου.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
ΤΖΟΥΛΙ,ΛΙΖΑ,ΕΛΕΝΑ,ΜΑΓΙΑ,ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ κλπ
Ημερομηνία
January 03, 2011
Κόστος €
70
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες