Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 22 10 0.5
Massage
06 December, 2020
2173
ΛΙΖΑ - ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφανιση σώμα
5.0
Συμπεριφορά κοπέλας
8.0
Συμμετοχή
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.5
Ποιότητά μασάζ
8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Η Λίζα είναι ρωσίδα με συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα.
Δεν είναι αυτό που λέμε μουνάρα, αλλά είναι κορίτσι της διπλανής πορτας.
Αν και η Καίτη την ενημέρωσε ότι είμαι παλιός πελάτης, ωστόσο στην αρχή ηταν αρκετά διστακτική.
Στη συνέχεια όμως με την κουβεντούλα χαλάρωσε και έβγαλε μια απίστευτη γλυκύτητα. Σε αυτο βοήθησε η κουβεντούλα καθώς είναι πολλά χρόνια εδώ και μιλάει πολύ καλά Ελληνικά καθώς και η συμπεριφορά μου απέναντι της.
Όσο για τις υπηρεσίες που προφέρει, το μασάζ που κάνει είναι άνω του μετρίου και ικανοποιητικό για τέτοιου είδους μασαζομάγαζα.
Όπως μου αρέσει, μετά και από συμφωνία με τη Λίζα, ξεκινήσαμε ανάποδα με χαδάκια, πολύ καλό τσιμπουκάκι και ζουμερή μπριζολίτσα και με το ίδιο πρόγραμμα τελειώσαμε.
Είναι μια πολύ καλή περίπτωση για όσους θέλουν και μασάζ και να περάσουν καλά.
Συμβουλές για τους μη μυημένους:
1. να συμπεριφέρεστε στις κοπέλες με αξιοπρέπεια
2. πριν την επιλογή μιας κοπέλας, να πηγαίνετε προετοιμασμένοι αφού διαβάσετε τις κριτικές των μελών στο forum. Αν και έχει πολλούς προμότορες, με τον καιρό θα τους εντοπίζετε εύκολα.
Αν ακολουθηθούν τα παραπάνω, να είστε σίγουροι ότι θα αποφύγετε τις φόλες και τις ξεπέτες.
Δεν είναι αυτό που λέμε μουνάρα, αλλά είναι κορίτσι της διπλανής πορτας.
Αν και η Καίτη την ενημέρωσε ότι είμαι παλιός πελάτης, ωστόσο στην αρχή ηταν αρκετά διστακτική.
Στη συνέχεια όμως με την κουβεντούλα χαλάρωσε και έβγαλε μια απίστευτη γλυκύτητα. Σε αυτο βοήθησε η κουβεντούλα καθώς είναι πολλά χρόνια εδώ και μιλάει πολύ καλά Ελληνικά καθώς και η συμπεριφορά μου απέναντι της.
Όσο για τις υπηρεσίες που προφέρει, το μασάζ που κάνει είναι άνω του μετρίου και ικανοποιητικό για τέτοιου είδους μασαζομάγαζα.
Όπως μου αρέσει, μετά και από συμφωνία με τη Λίζα, ξεκινήσαμε ανάποδα με χαδάκια, πολύ καλό τσιμπουκάκι και ζουμερή μπριζολίτσα και με το ίδιο πρόγραμμα τελειώσαμε.
Είναι μια πολύ καλή περίπτωση για όσους θέλουν και μασάζ και να περάσουν καλά.
Συμβουλές για τους μη μυημένους:
1. να συμπεριφέρεστε στις κοπέλες με αξιοπρέπεια
2. πριν την επιλογή μιας κοπέλας, να πηγαίνετε προετοιμασμένοι αφού διαβάσετε τις κριτικές των μελών στο forum. Αν και έχει πολλούς προμότορες, με τον καιρό θα τους εντοπίζετε εύκολα.
Αν ακολουθηθούν τα παραπάνω, να είστε σίγουροι ότι θα αποφύγετε τις φόλες και τις ξεπέτες.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Κοπέλες διαθέσιμες
Χριστίνα, Νατάσα, Σοφία κ.α.
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 27, 2011
Κόστος €
70
Εξτρά €