Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 22 10 0.5
Massage
06 December, 2020
2174
ΜΑΓΙΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
5.5
Εμφανιση σώμα
6.0
Συμπεριφορά κοπέλας
8.0
Συμμετοχή
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Ποιότητά μασάζ
8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Και εδώ έχω αρκετό καιρό να πάω αλλά θα γράψω για κάνα δύο που υπάρχουν ακόμα απ ότι μαθαίνω. Θα έγραφα και για το καλύτερο ρωσομιλφ που έχω πάρει και είναι η Βίκη αλλά μάλλον σταμάτησε.
Η Μάγια λοιπόν είναι μια ψηλή κοπέλα που δεν θα κοίταζες στο δρόμο. Φίλος μου είχε πει ότι πρέπει να την πάρω και την πρώτη φορά μπήκα με κρύα καρδιά. Αυτό άλλαξε μέσα για τους λόγους που εγώ τουλάχιστον πάω σε μασάζ.
Πρώτον λοιπόν το κορίτσι ξέρει από μασάζ και σε χαλαρώνει μια χαρούλα και δεύτερον από λοιπές υπηρεσίες είναι πολύ καλή. Συμπληρώνεις εύκολα μία ώρα που δε σε αφήνει σε ησυχία άρα είναι μια αρκετά καλή λύση όταν είσαι εκεί κοντά και δεν υπάρχει ή χρόνος ή κάτι άλλο για δοκιμή.
Η Μάγια λοιπόν είναι μια ψηλή κοπέλα που δεν θα κοίταζες στο δρόμο. Φίλος μου είχε πει ότι πρέπει να την πάρω και την πρώτη φορά μπήκα με κρύα καρδιά. Αυτό άλλαξε μέσα για τους λόγους που εγώ τουλάχιστον πάω σε μασάζ.
Πρώτον λοιπόν το κορίτσι ξέρει από μασάζ και σε χαλαρώνει μια χαρούλα και δεύτερον από λοιπές υπηρεσίες είναι πολύ καλή. Συμπληρώνεις εύκολα μία ώρα που δε σε αφήνει σε ησυχία άρα είναι μια αρκετά καλή λύση όταν είσαι εκεί κοντά και δεν υπάρχει ή χρόνος ή κάτι άλλο για δοκιμή.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
ΜΑΓΙΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
6-7
Κόστος €
70
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
- Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανάβλεπες?