Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 12 10 0.5
Κροκεών 6
Studio 06 December, 2020 5917
την πατησα σαν πρωταρης
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

7.5
Συμμετοχή

4.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Καθαριότητα χώρου

9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Λοιπον μπαινω κροκεων γιατι περνουσα απο κει και γενικα λεω φερνει καλα κομματια.Ανεβαινω μια κλεισμενη δε θυμαμαι ονομα και η αλλη η λεγαμενη οπου και απο την καυλα μου δυστυχως και τιμησα.Ενταξει δε τη λες και μουναρα αλλα τρωγεται.Ξενη με βυζους σιλικονουχους τραβελοφερνει κιολας μαλλον λογω πλαστικης στα χειλια,κωλαρα κομπλε.Παντα τις κρινω στο 50ρικο αν δεν εχω ξαναπαει γιατι εκει μου δειχνουν οτι το χουν η οχι και αν θελουν να σε κερδισουν.Ο χωρος παντως αρκετα καλος στρογγυλα κρεβατια και γενικα περιποιημενος και καθαρος.Ερχεται ριχνει κατι ξοφαλτσα γλυψιματα για να μου σηκωθει βαζει λαστιχο και αρχιζει χωρις περιποιηση αρχιδιων πολυ μηχανικη πιπα.Πρωτο ξενερωμα.Μετα ρωταει πως θελω.Καλα κρασια.λεω ανεβα.ανεβαινει περναει το πολυ μισο λεπτο λεει ελα απο πανω εσυ.ΟΚ τη γυριζω ιεραποστολικο κατι σα να μουτρωσε.Το δεχεται.Τη γυριζω πισωκολλητο.Με ειχε ξενερωσει δεν εχυνα κιολας.Πανω που βαρουσα απο πισω σε καποια φαση μαλλον λογω δυναμης βγαινει και καλα να δει προφυλακτικο μηπως εσπασε>Ενταξει ξαναρχιζω ,χυνω τελος.Ντυνεται φευγει.Αποτυχια.Μετα εμαθα οτι δουλευε και ως Παμελα στο φυλης της Αντζελας.Αν κοριτσι μου φευγεις(και απ τα καλα,καταλαβαμε) και αλλαζεις και ονοματα δε το χεις.Βρες κατι αλλο η αλλαξε χωρα.Κοινως την πατησα σαν πρωταρης.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σαντυ
Κοπέλες διαθέσιμες
δε θυμαμαι
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
October 24, 2012
Τιμή €
50
Φιλί