Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 10 10 0.5Αδιάφορη Βραζιλιάνα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφανιση σώμα
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας
7.0
Συμμετοχή
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
7.0
Ποιότητά μασάζ
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.0
Σε κάθετη πτώση το συγκεκριμένο μαγαζί. Είδα 5 εντελώς αδιάφορες και τη Βραζιλιάνα που διάλεξα. Δεν θα την έπαιρνα αν έβλεπα καλύτερα το πρόσωπο της που τραβελοφέρνει (δεν είναι). Ωραίο κορμί εκτός από την κοιλιά με 1,75-1,78 ύψος περίπου, κλασικά ωραίος κώλος. Μιλφάκι η γκόμενα με πολλά χρόνια στην Ελλάδα, περάσματα από παρελάσεις στο Μοσχάτο μέχρι στριπ.
Μέτριο μασάζ, αρκετά δυνατό αλλά άτεχνο που το γυρνάει σε b2b αλλά και πάλι δε λέει. Βαθιά πίπα με αρκετό δόντι. Στη συνέχεια πολύ αχ βαχ τίγκα στην προσποίηση. Δεν γουστάρω τέτοιες συνεδρίες για αυτό και τη σχόλασα αρκετά γρήγορα για τα δεδομένα μου.
Συμπερασματικά να πω ότι κάνει μόνο για τους χώρους που προανέφερα αφού τη σάμπα την έχει. Έχω ήδη αραιώσει τις επισκέψεις μου στους χώρους αυτούς λόγω πολύ μεγάλης πίεσης στη δουλειά μου και με τέτοια που είδα μάλλον καλά κάνω.
Μέτριο μασάζ, αρκετά δυνατό αλλά άτεχνο που το γυρνάει σε b2b αλλά και πάλι δε λέει. Βαθιά πίπα με αρκετό δόντι. Στη συνέχεια πολύ αχ βαχ τίγκα στην προσποίηση. Δεν γουστάρω τέτοιες συνεδρίες για αυτό και τη σχόλασα αρκετά γρήγορα για τα δεδομένα μου.
Συμπερασματικά να πω ότι κάνει μόνο για τους χώρους που προανέφερα αφού τη σάμπα την έχει. Έχω ήδη αραιώσει τις επισκέψεις μου στους χώρους αυτούς λόγω πολύ μεγάλης πίεσης στη δουλειά μου και με τέτοια που είδα μάλλον καλά κάνω.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Δανάη
Κοπέλες διαθέσιμες
6
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
October 10, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια