Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 10 10 0.5
Massage 30 November, 2020 4174
Ουκρανικό μιλφ ονόματι Όλγα;
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση πρόσωπο

5.5
Εμφανιση σώμα

6.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Η πιο πρόαφατη από τις τρεις επισκέψεις μου έγινε πριν καμιά βδομάδα και παρόλα αυτά δεν θυμάμαι όνομα ρε πούστη μου. Τέλος πάντων θα τη λέω Όλγα γιατί έτσι νομίζω ότι λεγόταν.
Μιλφ γύρω στα 35 η "Όλγα" με μέτριο πρόσωπο στο οποίο μόνο τα μάτια της είναι όμορφα. Από σώμα έχει 3άρι στήθος το οποίο δεν είναι το πιο στητό αλλά έχει πολύ καλή αίσθηση και αποδείχτηκε ότι ήξερε να το χρησιμοποιεί. Κώλος ζουμερός, με κάποια παραπανίσια κιλά αλλά στητός και σφιχτός.
Πολύ καλό μασάζ, όχι κορυφαίο σαν της Ταυλανδέζας αλλά σίγουρα ξέρει. Πριν την τούμπα σε αρχίζει στα φιλιά και στα χάδια στην πλα΄τη και στο τέλος κάνει ένα σπέσιαλ τρίψιμο με τους βύζους της από τις πατούσες μέχρι το σβέρκο. Τους βύζους χρησιμοποιεί και στο μπροστινό τμήμα του σώματος. Στα ροφήματα βάζει λίγο χεράκι το οποίο όταν το απομακρύνεις ακολουθεί.
Μπριζόλα στα 4 με θέα την κωλάρα της. Αντοχή στο σφυροκόπημα και άρνηση στο πρωκτικό που δεν άντεξα να μην επιχειρήσω.
Μέτρια η εντύπωση αφού τις Ουκρανές τις θεωρώ από τις κορυφαίες στο σεξ και η συγκεκριμένη δεν ήταν.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Όλγα
Κοπέλες διαθέσιμες
6
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
December 01, 2010
Κόστος €
100
Βάρδια