Αναζήτηση

Βουλιαγμένης 68

 
9.3 (18)
788 0 1 0 0 0
Βουλιαγμένης 68

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Βουλιαγμένης 68
Longitude
23.73
Latitude
37.96

Map

Swap Start/End

User reviews

18 reviews
 
83%
 
17%
5-7 stars
 
0%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Overall rating
 
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0(18)
Εμφάνιση σώμα
 
9.1(18)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.4(18)
Συμμετοχή
 
9.3(18)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(18)
Καθαριότητα χώρου
 
9.0(18)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.4(18)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.1(18)
Already have an account? or Create an account
View all user reviews View most helpful
Βιολέτα
Overall rating
 
8.7
Το πρόγραμμα έλεγε Βιολέτα και Ξένια. Η Ξένια δεν μού ανακοινώθηκε. Μόνο η Βιολέτα που σαλονάρισε. Δήλωσε Ελληνίδα, μαυρα ίσια μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους, ματια καφε-μαύρα, πρόσωπο νόστιμομορφουλικο με ατέλειες, ~1,60+μ, σωματότυπος ελληνικός-μεσογειακός, πιασιματάκια, παχάκια, κοιλίτσα, βυζί πλούσιο, ηλικία=?, κατω στομα καλό.

Πρόγραμμα απλό (αποδεκτά αμέσως τα 40 που πρότεινα) περιλαμβάνει και ισπανικό όπως μού ανακοινωσε στο σαλόνι η υπηρεσία. Δωμάτιο με ντουζιέρα, νιπτήρα, A/C, TV, μεγάλο καθρέπτη, χαρτοπετσέτα, σαγιονάρες ανοικτές, ζήτησα μεγάλη πετσέτα και μού έφερε, είχε και μια μικρή (ασφράγιστες).

Ήλθε. Ξεκίνημα με χάδια και αγκαλιές πάνω στο κρεβάτι. Εγώ ύπτιο, εκείνη από πάνω να μού τρίβεται, και να μου ανυψώνει το ανήθικο μου με το μπουτι της (σωστή!). Μού έδινε φιλιά στο λαιμό και στήθος, μού πιπίλιζε ρογες, είχε δραστηριότητα. Εκανα και εγώ τα αντίστοιχα. Το κάναμε χωρίς βιασύνες. Εναλλάξαμε θέσεις και και συνεχίσαμε στο ίδιο στυλ. Της χαίδευα το στηθος, τίς ρόγες, τις έγλυφα, φιλάκια από εδώ και από εκεί (καθόλου στοματο-γλωσσόφιλα). Μού επέτρεπε εξωτερικό χαιδεμα με το δάκτυλο στα κάτω χείλια που κράτησε κάποιο χρόνο και δεν ήταν κατι φευγαλέο. Έβγαζε και φωνούλες όταν ασχολιόμουν με το κουμπί της. Δεν δοκίμασα δακτυλοδιεισδύσεις. Είχε βάλει τζελ αλλά αυτό μάλλον βοηθούσε τη φάση. Της είπα να κάνουμε ισπανικό. Ήθελε με το λάστιχο (ΟΚ, προσέχει και το εκτιμώ, αλλά ίσως να είναι λίγο υπερβολή). Λάστιχο λοιπόν, και πρώτα στοματικό (χωρίς να τρωει μπαλες) για λίγη ώρα και μετά ισπανικό με εμένα στο ύπτιο και εκείνη από πάνω. Εναλλαγή με εμένα από πάνω και ισπανικό στην αρχή που γρηγορα το κάναμε ισπανογαλλικό αφού υπήρχε λάστιχο. Συνέχεια με ιεραποστολικό σε 2-3 παραλλαγές παίζοντας με τα πόδια και αγκαλιές. Καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης μας η μοναδική φορά που αντέδρασε ήταν όταν θέλησα να παίξω με το κουμπί της στο ιεραποστολικό –το σεβάστηκα και δεν επέμεινα (ευαισθησία?, θα τελειωνε? και μετά πώς θα έβγαζε τη βάρδια?). Αλλάξαμε σε cow-girl με εκείνη να παίρνει θέσεις και να δίνει το ρυθμό και εμένα να ασχολούμαι με τα στηθη της ώσπου τελείωσα. Σύντομα αποχώρηση με φιλάκι στο μαγουλο και απλές κλασικές κουβέντες.

Πήγα λόγω φωτο (φαίνεται καλή), έμεινα λόγω σωματότυπου αν και ίσως δεν είναι αυτός που θέλει η πλειοψηφία των πελατών. Δεν ήταν κακή εμπειρία, χωρίς να είναι εφάμιλλη με τις κορυφαίες μου με κάποια στανταράκια. Όμως η σύγκριση είναι άνιση αντικειμενικά, όταν γνωρίζεσαι σεξουαλικά με κάποια εκδιδόμενη που εμφανώς το ευχαριστιέται στην πραγματικότητα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Κοπέλες διαθέσιμες
Βιολέτα
Ημερομηνία
March 14, 2013
Τιμή €
40
Πίπα
 • Με σκούφο
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Λαιμα
Overall rating
 
8.7
Ανεπτυγμένος σωματοτυπος (όχι παχειά). Τα μαλλιά της έχουν καστανοκόκκινο χρώμα, είναι πάντα κοντά όχι όμως εξαιρετικά κοντά. Εγω την προτιμούσα με κοντύτερα και ανοιχτόχρωμα ξανθα. Στήθος ενισχυμένο με όχι κακή υφή. Προφορά κάπως βαριά. Ρωσίδα.

Την έβαλα μπρούμυτα και αρχίσαμε κατι body-to-body. Μπόλικο στοματικό (με λάστιχο) με φουλ γκάζια. Μια σταση δοκιμάσαμε μόνο με εκείνη σε reverse cow girl. Δεν μου πολυαρέσει η σταση αλλά είπα «γιατί όχι?» μια που δεν την συνηθίζω. Με τελείωσε ενώ τιναζόμουν από κάτω της. Είχα τουρμπαρει όσο δεν έπαιρνε άλλο με τα προκαταρκτικά.

Είχα καιρό να δω τη Λαιμα...... Μεπιασε φαίνεται η νοσταλγία και πήγα.

Ο χώρος κλασικά στουντιακός, στο δωματιο με τη ντουζιέρα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λαιμα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λαιμα
Ημερομηνία
January 26, 2013
Τιμή €
50
Πίπα
 • Με σκούφο
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Μαγδα
Overall rating
 
8.6
Στο Βουλ68 έχω πάει καποιες φορές με άλλες γυναίκες. Σημερα προέκυψαν βολικές συνθήκες στη ζωή μου, και γνώρισα τη Μάγδα. Από Ρουμανία όπως μού δήλωσε. ~1,60-1,65μ. Μαυρα κατσαρά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Σκούρα επιδερμίδα. Πρόσωπο συνηθισμένο. Στηθος πλούσιο και φυσικό, ρόγες μεγάλες σκούρες. Καμπύλες και κάποια παχάκια (π.χ. στην κοιλιά), δεν είναι μοντελέ, οπίσθια όχι λατινικα. Όσον αφορά την πληθωρικότητα της εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όμως τα μελαχρινά χαρακτηριστικά με το κατσαρό μαλλί δεν με ελκύουν εμφανισιακά. Θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερη εάν είχε ίσια και κοντύτερα μαλλιά ίσως και με ζελέ φτιαγμένα (να υποθέσω ότι είναι ίσια από φυσικού τους?)

Σαλονάρισμα. Απλό πρόγραμμα (50). Δωμάτιο με όλο τον κλασικό απαραίτητο εξοπλισμό (λείπουν οι 2 πόρτες στη ντουζιέρα!!). Χωρίς πολυτέλειες. Ντουζ. Και έρχεται η κοπέλα. Σβήνει το φως (ελάχιστες το αφήνουν αναμμένο). Βγάζει σουτιέν και στρινγκ. Αρχή με χαδια. Στο 1,5 χάδι ο μήτσος ήταν ετοιμος και τη χαιρετησε με τον ιδιαίτερο του τρόπο (καταλαβαίνουν όσες τον ξέρουν). Συνεχίσαμε το χαμούρεμα, είχα κολλημένα στόμα και χέρια στις ρόγες-στηθη της. Με πρωτοβουλία και χειρισμό της έκανε παρέα και ο μητσος στο στόμα-χέρια μου να μην ζηλεύει: τον χτυπούσε στα στηθη-ρόγες της. Λάστιχο και ισπανικό (έτσι το ήθελε, εγώ θα το προτιμούσα με λάδι και ακαποτο). Δεν πειράζει όμως: πρώτα εκείνη από πάνω, και μετά από κάτω, οπότε κάναμε ταυτόχρονα ισπανογαλλικό, κανονικός ευρωμεσογειακός νότος δηλ., mouth/face fucking με εκείνη ξαπλωμενη ανασκελα και εγώ από πάνω της. Επικεντρώθηκα ξανα σε στηθος ρόγες με χέρια και στόμα. Μπροστινή κάτω ανατομία αρκετά καλή εμφανισιακά. Αφού χόρτασα από τα προκαταρκτικά για αρκετή ώρα, βάλαμε μπρος με ιεραποστολικό: στενή στο ξεκίνημα!! Πολλά χτυπήματα, βαθειά-δυνατά-γρήγορα-αργά κτλ. σε παραλλαγές (πόδια της ψηλά, γύρω μου αγκαλιαστά, κοντραριστά,..). Με ρώτησε για πισωκολλητό, είπα όχι. Συνέχεια με εκείνη από πάνω επίσης με 2-3 παραλλαγές από πλευράς της και δυνατά χτυπήματα. Χτυπούσα και εγώ από κάτω. Δοκιμάσαμε και με εκείνη ξαπλωτή πάνω μου σε 1-2 παραλλαγές. Με ξαναρώτησε για πισωκολλητό, αρνήθηκα πάλι, μιά που δεν με ξετρελλαίνει. Πάλι μπόλικο ιεραποστολικό και τέλος. Μάγδα σ’ευχαριστώ πολύ και νάσαι πάντα καλά. Η Μάγδα πήγε να πει στην αρχή του αγωνα τα διάφορα συνηθισμένα υποτίθεται καυλιάρικα λόγια που κυκλοφοράνε στο αγορασμένο σεξ, είδε που δεν τσιμπαγα και καλά έκανε και τάκοψε. Έβγαζε κάθε τόσο φωνούλες πιο φυσιολογικές για την περίσταση. Μερικές φορές ξέφευγαν από το συνηθισμένο (όταν αγρίευα το παιγνίδι εγώ), δεν είναι κακό αυτό. Ελάχιστο social time πριν αποχωρήσει. Ντουζ και αποχώρηση από πλευράς μου. Ευγενική η υπηρεσία στην υποδοχή και τον χαιρετισμό φεύγοντας.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαγδα
Κοπέλες διαθέσιμες
Μαγδα
Ημερομηνία
September 23, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
 • Με σκούφο
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Κολυμπώντας με δύο γοργόνες
Overall rating
 
9.6
Μέχρι τώρα είχα κάνει με τις κοπέλες μονό, και ξαφνικά αποφάσισα να κάνω το 1ο μου διπλό μαζί τους. Εξού και η κριτική. Είναι και οι δύο εντυπωσιακές στην εμφάνιση. Ρωσίδες, ψηλές (~1,70), η Βικτόρια ήταν και περισσότερο ηλιoκαμμένη. Φωτο υπάρχουν και των 2, περιγραφές έχουν γίνει, οπότε ας μην πω πολλά για την εμφάνιση τους. Για χάρη της αυτοδυναμίας της κριτικής αναφέρω ότι είναι ξανθές, όμορφες η καθεμιά με το δικό της στυλ. Η Λάιμα έχει κοντά μαλλιά και ενισχυμένο στήθος, η Βικτόρια μακρύτερα μαλλιά και φυσικό στηθος. Βασικά για τη Βικτόρια θα πήγαινα, αλλά δούλευαν οι δυο μαζί και λέω πότε θα ξανατύχει. Αρχικά σκαει μύτη 1η η Βικτόρια στο σαλόνι, κουβεντούλα, φευγει, και μετά από λίγο η Λάιμα που ειχε βγει από το δωμάτιο λίγο πριν, δόθηκαν οι χαιρετούρες στο σαλόνι και με εκείνη. Μπήκα στο δωμάτιο, έκανα ντουζ και πριν βγάλω και το 2ο πόδι από τη ντουζιέρα μπήκαν μέσα οι θέες με μαύρο σετ πάνω κατω η Βικτόρια και άσπρο η Λάιμα που πήρε την πετσέτα από τα χέρια μου να σκουπίσει ότι είχε μείνει και κυρίως να παίξει μαζί μου. Η Βικτόρια έλαβε θέση στο κρεβάτι. Καλά...., ήθελα μόνο να τις χαζέψω για λίγη ώρα πριν κάνουμε το οτιδήποτε, έπαθα ψιλοσοκ έτσι όπως τις είδα να μπαίνουν, να τις απολαύσουν τα μάτια μου και μετά οι υπόλοιπες αισθήσεις, να το χωνέψω. Συνήλθα γρήγορα όμως, πλησιασα την Βικτόρια και αρχισαμε τα αμοιβαία χάδια εγώ όρθιος απέξω και εκείνη γονατιστή στο κρεβάτι. Και η Λάιμα όρθια απέξω να με στριμώχνει από πίσω και από δίπλα και να έχουμε φτιάξει ένα κατακόρυφο σάντουιτς. Τα κοριτσια με κινήσεις και των τριών μας έμειναν γρήγορα τοπλες και εγώ χούφτωνα και βυζαινα τα 3 από 4 διαθέσιμα πεπονάκια. Οι ρόγες της Βικτόριας για μια ακόμη φορά εντυπωσιακές. 3 στο κρεβάτι!, αυτές κορμάρες το κρεβάτι μικρό, μ’ακούς αφεντικόοοοοοο?, θέλει μεγαλύτερο κρεβάτι (πού θα το χωρέσεις όμως στο δωμάτιο? ε?). Με βάζουν κάτω ανάσκελα, και μού την πέφτουν από αριστερά η Βικτόρια με τις ρόγες της οποίας ασχολιόμουν και οι οποίες έβγαζαν μάτι. Η Λαιμα μού έβαζε ήδη χέρι χαμηλά, κατόπιν λάστιχο και με πλάκωσε στο στοματικό –το πρόγραμμα είχε και deep throat. Συνεχίστηκε η φάση για κάποια ώρα, έπεσε και κανένα φιλικό χάδι μεταξύ τους (τίποτα άλλο!). Δεν κατάλαβα το πότε φύγανε?/είχανε φύγει? τα στρινγκάκια. Η Λάιμα είχε πάρει φόρα και με καβάλισε, η Βικτόρια μού είχε κάνει επίθεση πλαγιομετωπική και εγώ είχα παραδοθεί (άλλο που δεν ήθελα δηλ.) και δεν ήξερα τι έκανα. Ενίοτε χούφτωνα και τη Λαιμα με το δεξί μου χέρι πότε πάνω και πότε κάτω. Μούριχναν κάθε τόσο και από καμιά κουβέντα καυλιάρικη (αλλά θάλεγα σεμνή τηρουμένων των αναλογιών). Μετά με σηκώνουν και ξεκινώ πισωκολλητό με τη Λάιμα, ενώ η Βικτόρια με ζουλούσε με το σώμα της. Λόγια και έργα έπαιρναν και έδιναν, ώσπου ήλθε η ώρα για αλλαγή. Νέο λάστιχο, εγώ όρθιος στο πάτωμα η Βικτόρια γονατιστή στο κρεβάτι για πιπα –και να και τα deep throat, και να η Λαιμα να μού δίχνει το θέαμα στον καθρέπτη, να χαιδευει και να χαιδεύεται. Και ενω η Βικτόρια συνεχίζει το στοματικό, η Λάιμα έχει πέσει ανάσκελα και με τα πόδια ανοιχτά παίζει με το κουμπί της και κάνει και το talk-show της. Συνέχεια με ιεραποστολικό με τη Βικτόρια ενώ η Λάιμα κάνει τη ...2η φωνή πάνω στην πίστα. Να μού ζητάνε και οι δυό μαζί να μπω πιό δυνατά και πιο βαθειά (σε χαλαρή μετάφραση citius, altius, fortius να μην ξεχνάμε και το ολυμπιακό πνέυμα!), η Λάιμα να μού κάνει στενό μαρκάρισμα από πίσω και να μού πασπατεύει τις μπάλες, η Βικτόρια να σφίγγει τους μυς της και να έχω φούλ αισθηση (με είχε ψιλοκλειδώσει). Μετά από όλο αυτό το νταβατούρι πώς να μην τελειώσω? Παραπονιέται η Βικτόρια γιατί η Λάιμα 2 στάσεις και εγω μόνο μιά? Και της απαντώ σού της χρωστώ για την επόμενη φορά! Η σεμνή τελετή έφθασε στο τέλος της και τα κορίτσια ντύνονται, φιλιά, αποχώρηση με ελληνορωσικές κουβέντες. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ και να είστε και οι δύο καλά! Δύο γοργόνες για μένα: Νομίζω έζησα μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη εμπειρία, πραγματοποίησα μιά φαντασίωση, και προβλέπω ότι θα διατηρήσω τις θετικές αναμνήσεις για καιρό. Να παρατηρήσω ότι δεν υπήρχε 1ος γύρος μεταξύ τους, εντούτοις εγώ πέρασα καλά. Προφανώς show είναι, και είναι ακόμη περισσότερο show στις περιπτώσεις που υπάρχει και 1ος γύρος (εκτός εξαιρέσεων).
Ντουζ, και αποχαιρετισμός από τη Βικτόρια που ήταν στην κουζίνα και από τη Λαιμα στο χολ καθώς έμπαινε για τον επόμενο πελάτη και να μου λεει τρελοκομείο είσαι.
Η υπηρεσία ευγενική, την έχω δει άλλες 1-2 φορές.

ΥΓ. Είναι εγγενές το χαρακτηριστικό του διπλού: ΠΑΝΤΟΤΕ, προφανώς το διπλό δεν συμφέρει καθώς έρχεται ακριβότερο παρά την τυχόν έκπτωση. Τελειώνεις μιά φορά, και για τον ιδιο χρόνο πληρώνεις παραπάνω, απλώς απασχολείς δύο γυναίκες. Αλλά καμιά φορά το επιχειρεί κανείς, έτσι επειδή το έχει απωθημένο, επειδή θέλει να δοκιμάσει κάτι το διαφορετικό και ιδιαίτερο για τους όποιους λόγους που έχει ο καθένας. Εγώ δεν το μετάνοιωσα καθόλου πάντως. Εάν το πρόγραμμα είχε 69-ισπανικό, ή συνέχεια μετά το πρώτο άδειασμα θα έβαζα 10 στο vfm.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λαιμα και Βικτορια
Κοπέλες διαθέσιμες
Λαιμα και Βικτορια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
August 28, 2012
Τιμή €
80
Πίπα
 • Με σκούφο
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Βικτώρια
Overall rating
 
9.8
Το Βουλ 68 μάλλον είναι η Μεγάλη των Ρωσίδων Σχολή. Γνωριμία με τη Βικτώρια που νομίζω ξεκίνησε εδώ και λίγες εβδομάδες στο μαγαζί. Ήθελα να πάω στο προηγούμενο μαγαζί που δούλευε αλλά έφυγε και δεν την πρόλαβα εκεί, την έψαχνα, και πραγματοποιησα επιτέλους το απωθημένο μου. Η Βικτώρια είναι από τις ομορφότερες σήμερα στουντιογυναίκες -κούκλα!. Ρωσίδα, λυγεροκορμη (1,75 ή και παραπάνω), πραγματικά ωραίο πρόσωπο, λεπτή μυτούλα, ξανθιά, με ίσιο μαλλί, τα είχε δεμένα (δεν ξέρω μήκος) και δεν την κολάκευαν έτσι μαζεμένα, ηλιοκαμμένη, λεπτό σώμα σε καλή κατάσταση, μετριου μεγέθους στήθος (μού αρέσουν τα μεγαλύτερα), νορμάλ ρόγες με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ απόκριση όπως διεπίστωσα μέσα στο δωμάτιο. Τοπλες σαλονάρισμα με ροζ στρινγκάκι.

Πρόγραμμα απλό (50). Ζητησα μεγάλη πετσέτα και η υπηρεσία προσφέρθηκε να μου δώσει και 2η. ΤV φιλμ με ωραίες γυναίκες, το δωμάτιο πολύ δροσερό με το A/C. Φουλ ντουζ, και πριν βγω έρχεται το κορίτσι. Προσφέρθηκε και με σκούπισε. Άρχισαμε τα χάδια στο όρθιο μπροστά στον καθρέπτη στην αρχή, μετά πάνω στο κρεβάτι πρώτα γονατιστοί και κατόπιν ξάπλα. Να βυζάνω, να χαιδεύω, να ζουλιόμαστε, εκείνη με το χέρι με δυνατές κινήσεις να μού ανεβάζει το ανήθικο μου. Δεν ήθελα και πολύ οπότε μού πέρασε το λάστιχο. Στοματικό πάνω στο κρεβάτι (ξαπλωτός, γονατιστός) ή όρθιος κατόπιν προτροπής της. Κάπως horny. Ματιές, χαμόγελα. Γλώσσα, ρουφηγματα, χτυπήματα, τον έτρωγε ολόκληρο. Είχε δυνατό στυλ. Με το χέρι ασχολιόταν και με τις μπάλες. Μετά την ξάπλωσα, και εγώ από πάνω της τριβόμουν, βύζαινα, χούφτωνα. Δεν ήθελε/φοβόταν εισαγωγή δαχτύλου (προσέχει την υγεία της), αν και εγώ πιό πολύ να τη χαιδέψω πήγαινα. Ιεραποστολικό σεξ με ταυτόχρονο βύζαγμα, χουφτωμα, ρουφήγματα στο λαιμό. Στην αρχή αργά, μετά γρήγορα και δυνατά και βαθιά, και δυστυχώς τέλειως νωρίς καθότι συν τοις άλλοις και απροπόνητος. Η αλήθεια είναι απέφυγα να φρενάρω. Δεν βγήκα από μέσα της αμέσως, κουβεντιάσαμε λίγο και μετά. Εμεινε μαζί μου στο κρεβατι και μιλήσαμε για ποτά και φαγητά, και μετά από λίγη ώρα αναχώρησε με ένα φιλί. Η Βικτώρια έχει στυλ gfe χωρίς φιλιά. Εγώ όμως ευχαριστήθηκα τη συνάντηση μαζί της κι ας μην ήταν pse. Έδειξε χιούμορ, ενδιαφέρον, δεν τεμπελιαζε ούτε αδρανούσε, ήταν χαμογελαστή και κεφάτη αβίαστα, δεν έδειχνε δηλαδή απούσα από το δωμάτιο. Θεωρώ ότι έκανε τη δουλειά της σωστά. Δεν ξέρω πώς θα είναι εάν ξαναπάω για 2η φορά, αλλά η 1η μου ήταν καλή, το μόνο κακό ήταν ότι τέλειωσα νωρίς όπως παρατηρήσαμε και οι δυο μας -δεν το είπε βαριεστημένα και ψεύτικα όπως το κάνουν άλλες. Προφανώς η κοπέλα δεν ξετρελάθηκε με τα νιάτα μου και την ομορφιά μου πράγματα που δεν διαθέτω, αλλά έπαιξε το ρόλο της και δεν μού έδειξε ότι κάνει αγγαρεία, ήταν ευδιάθετη όλη την ώρα, ομιλητική όταν το στόμα της ήταν ....ελεύθερο. Επίσης, ήταν ευγενής και μυρωδάτη. Βικτώρια σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Κοπέλες διαθέσιμες
Βικτώρια
Ημερομηνία
June 29, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
 • Με σκούφο
Service Style
GFE
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Άντζελα
Overall rating
 
9.1
Μιά ώρα πριν το τέλος της βάρδιας της, γνωριμία με την Άντζελα από τη Ρωσία. Δηλωσε 1,73 (και τόχει!), ίσια ξανθά μακρια μαλλιά, συμπαθητικό συνηθισμένο πρόσωπο, ωραίο σώμα χορταστικό με καμπύλες όχι παχιά, ωραίο στηθος (νομίζω φυσικό) μέτριο+ καλοσχηματισμένο και εντυπωσιακές όσον αφορά την απόκριση ρόγες όπως διαπίστωσα στο δωμάτιο. Μακρόστενο τατού δεξιά στην κοιλιά.

Τοπλες με μόνο ένα μεσοφοράκι από κάτω σαλονάρισμα, σύντομο (χωρίς όμως βιασύνες), πέρασα αμέσως μέσα στο δωμάτιο, πρόγραμμα απλό, ζήτησα μεγάλη πετσέτα (ασφράγιστη όπως και οι σαγιονάρες), ντουζ στο δωμάτιο. Ακούω κουδούνι απέξω. Σε λίγο έρχεται η Άντζελα. Λίγες κουβέντες στην αρχή αλλά και γενικά σε όλη τη διαρκεια της συνάντησης, εντούτοις διαπίστωσα ότι έχει χιούμορ και τα καταφέρνει στα ελληνικά. Ευγενής. Ξεκίνημα με αγκαλιές, χάδια, φιλιά στο λαιμό και στήθος, βύζαγμα από μένα στο όρθιο. Γδύθηκε και περάσαμε στο κρεβάτι. Με χάιδεψε, μού ανέβασε το ανήθικο μου με τα στηθη της τριβόμενη εκείνη από πάνω με μένα από κάτω. Αλλάξαμε θέσεις, ασχολήθηκα εγώ με το λαιμό της, τις ρόγες της (εντυπωσιακότατη η απόκριση τους), χάιδευα, ζύμωνα στηθη κτλ. Μετά λάστιχο, στοματικό, όχι κακό, έκανε κάποια κολπάκια. Τη σταμάτησα (είχα καποιες μέρες αποχή), διεισδυση με εκείνη από πάνω και εγώ να ασχολούμαι χειρονακτικά και στοματικά με τα στήθη της. Ενίοτε της χάιδευα πλάτη και οπίσθια. Αλλάξαμε θέσεις σε ιεραποστολικό, όπου χαιδευα οπίσθια, στήθια, πιπίλιζα ρόγες, λαιμό. Όλα τα ωραία έχουν ένα γρήγορο τέλος. Έξοδος. Σηκώθηκε, με χαιρετησε και έφυγε. Άντζελα σ’ευχαριστώ πολύ και νάσαι πάντα καλά! Εάν τη δεις στο δρόμο να περπατάει θα γυρίσεις να την κοιτάξεις με την κορμοστασιά που έχει. Ως εμπειρία δεν μπορώ να πω ότι έφθασε η ένταση στο κόκκινο όπως άλλες. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά. Δεν μετανοιώνω σε καμιά περίπτωση. Το θέμα των τιμών είναι μια πονεμένη ιστορία. Τυχερός άμα πας έστω και μια 1η φορά. Αδιέξοδο πλήρες. Διάνα στις προβλέψεις που κάναμε προ μηνών στο φορουμ -ακόμη και όσον αφορά το χρονισμό.

Ευγενική η συμπαθής κυρία σε υποδοχή και αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Κοπέλες διαθέσιμες
Άντζελα
Ημερομηνία
May 29, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
 • Με σκούφο
Service Style
GFE
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0
Νικόλ
Overall rating
 
9.3
Το λοιπόν εγώ τα λέω όλα, και τα στραβά και τα ίσια:

Στη .....μεγάλη των Ρωσίδων σχολή (=Β68 κτλ.) είχα σημειώσει μερικές κοπέλες εδώ και αρκετό καιρό. Μιά από αυτές ήταν η Νικόλ (από φωτο την ήξερα). Την είδα 1η φορά στο σαλόνι σήμερα -λίγο πριν είχε βγεί από άλλο πελάτη. 1,65-1,7μ, ξανθα μαλλιά (όχι τελειως κίτρινα) κατσαρή τριχα -νομίζω όχι πολύ λεπτή-, νομίζω γαλανομάτα, καλό σώμα, στηθος μάλλον ενισχυμένο δεν είμαι σίγουρος (Νικόλ σορυ εάν κάνω λάθος), κάπως πυκνό, ρογα που αναταποκρίνεται. Πρόσωπο όχι κακό, που βελτιώνεται ακόμη περισσότερο και με το μακιγιαζ. Περιποιημένη.

Πρόγραμμα απλό (50), ρώτησα για έκπτωση και μού ανακοινώθηκε ότι έκπτωση κάνουν μόνο στους νέους πελατες (ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ?). Δεν είχα ξαναπετύχει την υπηρεσία, αλλά δεν το έπαιξα πονηρός (δηλ. νεος πελάτης). Σημειωτέον ότι το ισπανικό (όπως και το 69, το μασαζ που δεν με ενδιαφέρει, κτλ.) το πληρώνεις έξτρα! Παζάρια δεν κάνω αλλά ..... – κάντε κάτι με τις τιμές! 15 λεπτά είναι αυτά.

Ζήτησα μεγάλη πετσέτα (ασφράγιστη όπως και οι σαγιονάρες) και έκανα ένα ντουζάκι πριν (το δωματιο εξοπλισμένο). Καθρεπτης μεγάλος, τηλεόραση, νιπτήρας, A/C, dimmer, καθαρό και φροντισμένο δωμάτιο. Ερχεται η κοπέλα. Σε όλη την συνάντηση χαμογελαστή, ευγενής, και γλυκειά, έδειχνε κάποια τρυφερότητα και ας μην υπήρχε ιδιαιτερη οικειοτητα (1η φορά). Είπαμε κάποιες κουβεντούλες πριν καταπιαστούμε με το κυρίως έργο. Ξεκινήσαμε με χάδια και με λίγα ρουφηγματάκια σε λαιμό και στήθος (αμοιβαία), λαστιχο με άρωμα μπανάνας. Είχα ελευθερία να ασχολούμαι με στηθος-ρόγες. Στοματικό σε δύο στάσεις, -το δούλευε χωρίς βιασύνες. Εγώ τη χάιδευα από κάτω, χωρίς να επιχείρησω δακτυλοείσοδο. Μετά σεξ με διεισδυση με εκείνη από πάνω σε 1-2 παραλλαγές να κινείται γενικά δυνατά, και όταν έκοβε πατούσα λίγο γκάζι και εγώ από κατω. Την έβαλα να ξαπλώσει πάνω μου και κάναμε περιστροφή οι δύο μαζί σε ιεραποστολικό, συνέχισα έτσι μέχρι τέρμα. Κράτησε κάπως και γενικά έβαλα και δυναμη (λαχάνιασα δύο φορές). Εκείνη δεν δυσανασχέτησε, συμμετείχε με αληθοφανή βογγητά, γκριμάτσες κτλ. Η αίσθηση όχι στενή, ίσως γι αυτό να κράτησα λίγο παραπάνω. Έξοδος χωρίς βιασύνες, λίγες κουβέντες μετά με χαδάκια, και αποχαιρετισμός με ένα φιλί. Νικόλ σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά. Ντουζ για φρεσκάρισμα και αποχώρηση. Πριν φύγω κουβέντα με την υπηρεσία για να εντοπίσω άλλες κοπέλες-στόχους στο μαγαζί.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Κοπέλες διαθέσιμες
Νικόλ
Ημερομηνία
May 19, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
 • Με σκούφο
Service Style
GFE
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0
Σοφία
Overall rating
 
9.1
Γνωριμία με τη Σοφία λίγο πριν το τέλος της 1ης βάρδιας. Από τη Ρωσία, (εκτιμώ) πραγματικά 1,75-1,80μ, κορμάρα, μακριά μαλλιά με ανταυγειες φυσικό χρώμα προς μαυρο όπως δείχνουν οι φωτο αλλά και όταν την είχα πρωτοδεί πριν λίγους μηνες στο σαλόνι. Πρόσωπο συμπαθητικό και γλυκό, υστερεί λίγο στα δόντια (χρώμα) αν πρόσεξα καλά. Στηθος πλούσιο, ανεπτυγμένες ρογες. Σώμα όχι κακό, πιασιματάκια, και νορμάλ καμπύλες. Δεν είναι η ψηλή ξερακιανή μοντέλα. Με ενδιέφερε η εμφάνιση της.
Προγραμμα απλό. Ντουζ και σύντομα εισέρχεται η Σοφία στο δωμάτιο. Στο κρεβάτι, βγάζει το σουτιέν, θέλει να ασχοληθεί μαζί μου, με ξαπλώνει ανασκελα και εκείνη συβοντας από πάνω επιχειρεί να ανορθώσει το ανήθικο μου με τα πλούσια προσόντα της. Λέει να με φαει, της λεω θέλω κι εγώ, ξαπλώνει μπρουμυτα(!!) και μού ζητάει μασάζ. Κάνω μασαζ (....προκαταρκτικά και κοινωνικός χρόνος λοιπόν) και είμαι ετοιμος. Κόκκινο λάστιχο και στοματικό, δεν ήταν κακό, άλλοτε βαθύ κι άλλοτε ρηχό, λίγα δόντια/χερι, όχι μπάλες. Ασχολούμαι με τα στηθη/ρόγες της, αλλά λίγο, και μάλλον δείχνει να θέλει να το αποφύγει. Ιεραποστολικό (ασχολούμενος λιγάκι με τα στηθη της) σε 2 παραλλαγές. Μετα πισωκολλητό ασχολούμενος με πλάτη, οπίσθια, και λιγο στηθη, και αρκετό χαιδεμα της κλειρωτιδας της. Σε όλες τις στάσεις αίσθηση όχι στενή! Τέλος. Σύντομος χαιρετισμός και αποχώρηση της. Σοφία σ’ευχαριστώ πολύ και νάσαι πάντα καλά.
Στα συν: δεν βιαζόταν. Γλυκειά και τρυφερή και ζεστή στη συμπεριφορά και τα λόγια της. Ευγενής.
Στα πλην: Κατά τη γνώμη μου ήθελε να μην ασχοληθώ με τα στηθη της. Εάν υπήρχε πρόβλημα έπρεπε να μού το πει και εγώ θα καταλάβαινα-βέβαια παραδέχομαι ότι δεν την ρώτησα. Λυπάμαι που δεν τα απόλαυσα έτσι όπως ήθελα. Περιοδική ευαισθησία?, τυχαία ευαισθησία? Δεν με ήξερε? Είχε γίνει καμιά στραβή από κάποιο πελάτη? (έχω δει δοάφορα), Είχε παρακουραστεί το τελευταίο 24ωρο? Αξιοσημείωτο ότι μαζί μου τελείωνε την 3η συνεχόμενη βάρδια της!!!! (με 3ωρο διάλειμμα μόνο!!!). Κάτι λάθος σχεδιάστηκε νομίζω. Η ταλαιπωρία φαινόταν στο πρόσωπο της.
Ελαφρυντικό: Δεν γνωριζόμασταν (1η φορά).
Συνολικά: Δεν ήταν κακή εμπειρία, χωρίς να είναι από τις καυτές μου. Το vfm κρίνεται πολυπαραγοντικά και είναι διαφορετικό κάθε στιγμή.
Η υπηρεσία συμπαθής και ευγενής. Μού έφερε μεγάλη πετσέτα (όχι σφραγισμενη).
Το δωμάτιο με ντουζιερα, νιπτήρα, σαπούνια, χαρτί, σαγιοναρες (όχι σφραγισμένες).
Σας έγραψα τα πράγματα όπως έχουν. Θα βαθμολογήσω όπως μούρθει!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σοφία
Κοπέλες διαθέσιμες
Σοφία
Ημερομηνία
May 17, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
 • Με σκούφο
Service Style
GFE
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Γλυκιά Νικόλ
Overall rating
 
9.3
Βραδινή επίσκεψη στη Νικόλ. Η Νικόλ είναι μια νέα κοπέλα (γύρω στα 25) με καταγωγή από τη Ρωσία. Έχει ύψος μεταξύ 1.65 και 1.70 καλλίγραμο κορμί,καλοσχηματισμένο μεγάλο στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο πλαίσιομενο από ξανθά μαλλιά. Το πρόγραμμα που επέλεξα ήταν των 60 ευρώ με στάση 69. Δίνω το χρημα στην ομολογουμένως ευγένεστατη υπηρεσία και περνάω στο δωμάτιο. Αν και όχι κάτι το ιδιαίτερο, το δωμάτιο διαθέτει όλα τα απαραίτητα κομφόρ. Ντους, τηλεόραση κλπ . (Μόνο η πετσέτα δεν είναι σφραγισμενη). Προτού λοιπόν προλάβω να σκουπίστω από το μπάνιο να σου εμφανίζεται και το μωρό. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και με περιμένει. Πλησιάζω και ... αρχίζει η συνεδρία μας. Λίγα λόγια στην αρχή για γιορτές κλπ έτσι για να σπάσει ο πάγος και στη συνέχεια έναρξη προκαταρκτικών. Πολλά φιλάκια στο πρόσωπο,το λαιμό και το υπόλοιπο σώμα. Μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά της με υπομονή και χωρίς βιασύνες. Κάποια στιγμή της είπα για τη στάση 69. Τότε έρχεται γονατιστή πάνω από το πρόσωπο μου και μου προσφέρει το μουνάκι της στο στόμα μου. Αρχίζω να τη γλειφω σαν τρελλός με ιδιαίτερη έμφαση στην κλείτοριδα της. Το γλειψιμο μου πρέπει να έφερε κάποιο αποτέλεσμα γιατί ένοιωσα την κλείτοριδα της να διογκώνεται. Κατόπιν της ζητάω να κάνουμε κανονικό 69. Μου βάζει προφυλακτικό και ξεκινάει την πίπα, ενώ εγώ συνεχίζω να τη γλειφω. Καλή η πίπα της αν και όχι από τις κορυφαίες. Πάντως εγώ είχα φτιαχτεί με την όλη φάση,ο μικρός irkanos είχε γίνει τούρμπο κι έτσι σε λίγο ήταν έτοιμος για διεισδυση. Ήρθα από πάνω της σε ιεραποστολική στάση κι εκεί μείναμε ως το τέλος αφού το απολαμβανα. Έπεσαν και μερικά σκαστά φιλάκια ,χωρίς γλώσσα όμως. Η κατάθεση ήρθε απόλυτα φυσιολογικά μέσα σε έκσταση. Με κράτησε μέσα της μέχρι να με "στεγνώσει" εντελώς,ενώ ταυτόχρονα αρχίσαμε να μιλάμε λίγο στα Ρωσικά.(Τυχαίνει να ξέρω λίγα. Μακάρι όμως να είχα τέτοια δασκάλα. Θα τα είχα μάθει φαρσί). Σηκώθηκαμε από το κρεβάτι γελώντας μέσα σε πολύ ωραίο και ευχάριστο κλίμα. Την αποχαιρέτησα με το κλασικό "ντα σ βιντάνια" που θα πει "εις το επανειδείν".

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Κοπέλες διαθέσιμες
Αφροδίτη
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 24, 2012
Τιμή €
60
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
 • Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0
Μαργκό
Overall rating
 
9.3
Λοιπόν το Ρεπορτάζ:
Βουλ68 ή η μεγάλη των Ρωσίδων σχολή. Δωμάτιο μπροστινό με το γκρι-μπλε κρεβάτι και τη ντουζιέρα. Ζητησα και μού έδωσε η κυρα-υπηρεσία μεγάλη πετσέτα (ασφραγιστη όπως και οι σαγιοναρες). Πρόγραμμα απλό (50). Μαργκό: ~1,65μ, Ρωσίδα (από ομιλία και προφορά συνάγω), 25?(-30?), ξανθά μαλλιά τα είχε κάνει μπουκλες (τα ίσια της πάνε περισσότερο), ωραίο σώμα, ενισχυμένο στηθος, από τις ωραιότερες στουντιογυναίκες που έχω πετυχει. Εχω ξαναπάει 3 φορές πριν 1-1,5 χρόνο, ήθελα να την ξαναεπισκεφτώ (αλλά όλο και κατι προέκυπτε) τις τελευταίες εβδομάδες που ήλθε Βουλ68, καθώς νυχτα και στο βουνό (που το συνηθίζει) δεν με βολεύει καθόλου. Ετερος του ζεύγους: εγώ, εδώ και μέρες αυπνος, στρεσαρισμένος, κατακοπος από δουλειά, και να το έχω παρακάνει στο σεξ εδώ και ~2 εβδομάδες. Προοπτικές αρνητικές και στο υποσυνείδητο μου μάλλον έχει κολλήσει η ιδέα (το συνειδητό τη διωχνει). Ντουζάρισμα (καθότι απευθείας από δουλειά) και πριν βγω εισέρχεται στο δωμάτιο. Εχει πάρει θέση στο κρεβάτι και έχει ήδη β(γ)άλει τη στολή εργασίας. Πάω κι εγώ. Αρχίζει χαιδέματα, βογγητά, τρίβει στηθη στο ανηθικο μου, κατι φιλάκια στο στηθος, το παλευει. Εγώ όμως δεν βλέπω να το παλεύω και είμαι στο τσακ να πω πως θα τα παρατήσω. Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα να πιάσω κουβέντα, να της κάνω μασαζ, και μετά αβίαστα (σε 10’ ή σε 30’ ή .....όποτε) να προχωρήσουμε στο παρασύνθημα. Αυτά δεν γίνονται όμως στα στουντιο (ΚΑΚΩΩΩΩΣΣΣ!!!!). Όσο συνεχίζει τη χαζευω, τη χαιδευω κτλ. Της λέω να εναλλάξουμε θέσεις και να ξαπλώσει εκείνη ανάσκελα, ασχολιέμαι με στηθη-ρόγες, αγκαλιές και τα τοιαυτα, μηδαμινό το αποτέλεσμα. Κανονικά εγώ θα είχα ήδη απογειωθεί, αλλά φευ!!!. Ξαναγυρίζουμε (εγώ ανάσκελα και εκεινη από πάνω) λάστιχο ενώ είμαι σε χαλάρωση και στοματικό. Αρκετή ώρα με βογγητά. Χωρίς να τρώει μπάλες (ούτε τον κορμό πριν το λάστιχο). Ο Μητσος αντέδρασε. Εκεί κατάλαβα ότι η επιμονή της (κυρίως), και (δευτερευόντως) η ανοχή και μη (εαυτο)υποχωρητικότητα μου έσωσαν την παρτίδα. Πάλι εγω από πάνω και εκείνη από κατω με καποια φιλιά στους λαιμούς, βογγητά, χαδια, αγκαλιές, και τριψίματα στην αρχή χωρίς διεισδυση και μετά με διεισδυση. Τέλος με ιεραποστολικό μόνο, σε μετριους ρυθμούς στην αρχή, και μετά ανέβασα το ρυθμό στο 80% του φουλ, συνέχισα έτσι για κάποιο χρόνο (καθώς τελευταία με το σεξ το παρακανα). Φιλάκια, αγκαλιές και χαμογελάκια για την αποχώρηση. Μερικές κουβέντες ακόμη (έδειχνε ειλικρινής η συμπεριφορά της, φυσική και μάλλον ζεστή) και έληξε ΚΑΙ το social time. Μαργκό σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά!
Λοιπόν η κοπέλα, δεν έχει το δυναμικό στυλ που έχει κάποια άλλη Ρωσίδα, ούτε το καυτό στυλ μιάς Λατίνας. Αλλά τα ξέρω αυτά και δεν πήγα γι αυτά. Όμως δεν τα παράτησε και δεν σημαίνει καθόλου ότι ήταν αποτυχημένη η συνεύρεση. Είναι μιά επαγγελματίας, χαμογελαστή, και ευγενική, όμορφη, με επαγγελματική συμμετοχή. Άρα ψευτικη όπως στο 98% των περιπτώσεων, αλλά κι εγώ χτυπησα το κουδούνι στουντιο και όχι της γκόμενας μου. Η γκόμενα μου εάν δεν γούσταρε δεν θα έκανε σεξ, αυτή θέλει-δεν θέλει έκανε και δούλεψε. Δεν ξέρω ποιά θα ήταν η συμμετοχή της με 69 ή μεγαλύτερο πρόγραμμα (δεν ξέρω τί προγράμματα κάνει). Ίσως η μόνη κριτική που θα μπορούσα να τής κάνω είναι: λίγο πιό αληθοφανή βογγητά (αλλά και αυτό είναι υποκειμενικό). Κριτική για μένα: θα μπορούσα να δοκιμάσω άλλες 2-3 στάσεις, και κυρίως το cow-girl (καθώς δεν τρελαινομαι για πισωκολλητό), αλλά δεν θα άλλαζε και πολλά. Αυτά τα ...ολίγα, σόρυ που είναι στεγνή σαν κειμενο (το επιδιώκω και κάποιοι ξέρουν γιατί). Αυτά πάντως είναι τα στοιχεία. Γενικά, ό,τι δεν έγινε δεν το γράφω στις κριτικές μου. Εάν ξέχασα να αναφέρω κάτι –το σφαλλειν ανθρωπινον- ζητώ συγγνώμη, πάντως σε απορίες με πμ, απαντω πάντα. Να είστε και να περνάτε καλά.
ΥΓ1. Τώρα που τα γράφω βλέπω ότι όντως καλά έκανα και την επισκέφθηκα: Η Μαργκο απουσιάζει (στη συνέχεια) από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Βουλ68 και η επίσκεψη πάλι θα έμενε για το μέλλον.
ΥΓ2. Α, ρε Αντζελα (δουλευε στη βαρδια και κεινη) να μην καταφέρω να σε δω. Δεν πειράζει, θα περάσω να σε γνωρίσω την επόμενη φορά.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαργκό
Κοπέλες διαθέσιμες
Μαργκό, Αντζελα
Ημερομηνία
March 19, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
 • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 2 0
Λάιμα, " Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε"
Overall rating
 
9.5
Την Λάιμα την είχα πρωτοδεί σε μια βόλτα μου στο " Όρος των Ελαιών " (copyright Μάθιου) και μου άρεσε πολύ.Οπότε απόψε ήρθε η σειρά της να την επισκευτώ.Αφού πάρκαρα το αυτο/το με αρκετή δυσκολία, μπήκα στο όμορφα διακοσμημένο σαλόνι του στούντιο.Μετά από λίγο εμφανίστηκαν οι κοπέλες μας, η Λάιμα κι η Ρεγγίνα, ευδιάθετες και με το χαμόγελο στα χείλη.Πολύ όμορφες κι οι δύο, αλλά προτίμησα την Λάιμα, επειδή εξ αρχής είχα πάει γι'αυτή.Πλήρωσα το ανάλογο αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτιο, όπου περίμενα να εξυπηρετηθεί ο προηγούμενος πελάτης.Απ'την ώρα που μπήκα στο δωμάτιο, το κουδούνι δε σταμάτησε να χτυπάει.Το είπα και στην Λάιμα, όταν ήρθε.Ότι τους έφερα κόσμο και πελατεία και γέλασε.Κάτι που μ'ανησύχησε λιγάκι, αλλά εκ των υστέρων διαπίστωσα, ότι δεν την ενδιέφερε.
Αφού ήρθε το ομορφοκόριτσο, καθήσαμε στο κρεβάτι και τα είπαμε για λίγο, να συστηθούμε και να σπάσει ο πάγος.Ενώ παράλληλα, ο ένας εξερευνούσε το κορμί του άλλου.Και τι κορμί είναι αυτό που έχει η Λάιμα.Την ξέρετε φαντάζομαι.Ψηλή, ξανθιά, όμορφο πρόσωπο, γυναικείο κορμί με τις σωστές καμπύλες στο στήθος, τον πισινό και την περιφέρεια και δύο πανέμορφες και μακρυές ποδάρες, απαλές σα μετάξι.Ξάπλωσε ανάσκελα και με προέτρεψε να ξεκινήσω τον αγώνα.Δε μπορούσα να μην ξεκινήσω από τα πόδια της.Τα φιλούσα και τα διέτρεχα με τη γλώσσα μου σε όλο το μήκος τους, ξεκινώντας από το εσωτερικό των μηρών, τα μπούτια, τα γόνατα και το εσωτερικό τους μέχρι τις γάμπες της.Κάτι που της άρεσε πάρα πολύ και με προέτρεπε να συνεχίσω και να μη σταματήσω.Τέτοια ανταπόκριση, τέτοιες γκαβλιάρικους όλο ευχαρίστηση αναστεναγμούς με αυτού του είδους την περιποίηση δεν είχα ξαναζήσει με στουντιοκόριτσο.Εντυπωσιάστηκα ευχάριστα και συνέχισα τον αγώνα με περισσότερο ζήλο, αφού άρεσε και σε μένα να την βλέπω γκαβλωμένη.Κατέβασε αργά κι ερεθιστικά το μαύρο στριγκάκι της και με τα δάχτυλα των χεριών της άνοιξε τα κάτω χείλη της και μου έδειξε, με τί ήθελε να συνεχίσω.Άλλο που δεν ήθελα βέβαια, αφού μου τρελαίνομαι να γλύφω όμορφα, μοσχομυριστά μουνάκια.Η γλώσσα μου ξεκίνησε ένα τρελό παιχνίδι με όλη την ευαίσθητη περιοχή της και μετά από λίγο επικεντρώθηκε στην κλειτορίδα της.Ο τρόπος που την φιλούσα και την έγλειφα, με τα χείλη και τη γλώσσα μου (τα οποία της άρεσαν πολύ, όπως μου είπε, όταν με είδε), την έκανε να αναστενάζει, να βγάζει γκαβλιάρικες κραυγές, αλλά ταυτόχρονα να πιέζει το κεφάλι μου πάνω της, δείχνοντάς μου έτσι, ότι της άρεσε, ότι την ερέθιζε αφάνταστα.Μετά από μερικά λεπτά έντονου γλειψίματος ήρθα αντιμέτωπος με μια 2η έκπληξη.Μου τράβηξε το κεφάλι και με έσπρωξε πίσω, ζητώντας μου να σταματήσω και να την αφήσω να ηρεμήσει.Έμεινα άφωνος, δε μπορούσα, να πω κάτι.
Αλλά μέχρι να συνέλθω, ανέλαβε δράση η κοριτσάρα μου.Έτσι όπως ήμουν γονατισμένος, σάλιωσε τον μικρό manager με το δάχτυλο της, μου φόρεσε το προφυλακτικό κι άρχισε να με πιπώνει.Η πίπα της πολύ υγρή και πολύ βαθιά.Έσπρωχνε το κεφάλι της μέχρι να φτάσει στη ρίζα manager, ενώ ταυτόχρονα μου ζουλούσε ερεθιστικά τα αρχίδια μου.Κι αν ασχολιόταν και μαζί τους, θα ήταν η κορυφαία στη μέχρι στιγμής καριέρα μου.Με ξετρέλανε με την περιποίηση της τόσο πολύ, που της ζήτησε να είναι λίγο πιο έντονη, για να διαπιστώσω, αν είμαι ξύπνιος, ή "αν ζω όνειρο, για να ξυπνήσω".Ευτυχώς ήταν πραγματικότητα.Η περιποίησή της, αλλά κι η θέα του κορμιού της, έτσι όπως ήταν στημένη μπροστά μου με είχαν ερεθίσει τόσο πολύ, που ήθελα να μπω μέσα στο μουνάκι της, για να αρχίσει ο κυρίως αγώνας.
Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό, με αργές και σταθερές κινήσεις.Της φιλούσα τις βυζάρες της κι έγλειφα τις γκαβλωμένες ρόγες της.Με κρατούσε σφυχτά στην αγκαλιά της, νοιώθοντας ο ένας την κάψα του άλλου.Πολύ καλή αίσθηση κι η συμμετοχή της να μην έχει χάσει καθόλου απ'την αρχική της ένταση και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, για να με ικανοποιήσει.Συνεχίσαμε με μένα στα γόνατα και με την Λάιμα να μου φέρνει το ένα πόδι της στον ώμο μου, όπου δε μπόρεσα να μην ασχοληθώ και πάλι μαζί του.Ενώ οι κινήσεις μου έγιναν όλο και πιο έντονες.Είχα ερεθιστεί πάρα πολύ και δε μπόρεσα να αντέξω πολύ περισσότερο, για να την απολαύσω πιο πολύ, πιο πολύ, πιο πολύ.Κατέθεσα σε αυτή τη στάση μέσα στο καυτό μουνί της.Ξάπλωσα δίπλα της, την αγκάλιασα και προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε.Μείναμε έτσι 3-4 λεπτά, συζητώντας, ενώ της χάιδευα τα μαλλιά.Την ευχαρίστησα επειδή πέρασα πολύ καλά μαζί της, την βοήθησα να ισορροπήσει στις γόβες της, φιληθήκαμε σταυρωτά κι αποχώρησε.
Μετά από λίγο αποχώρησα κι εγώ ικανοποιημένος από την ποιότητα των υπηρεσιών της, για να συνεχίσουμε με την εκλεκτή παρέα μου τη σαββατιάτικη διασκέδασή μας.Σίγουρα όμως, θα την επισκευτώ πάλι και πολύ σύντομα μάλιστα, γιατί μία φορά, ίσον καμία.Κοριτσάρα μου να είσαι καλά και πάντα χαμογελαστή κι ευδιάθετη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Κοπέλες διαθέσιμες
Ρεγγίνα
Ημερομηνία
March 17, 2012
Τιμή €
60
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
 • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0
Laima
Overall rating
 
9.5
Βουλ 68. Η εντυπωσιακότατη εμφανισιακά Σοφία που είχε επίσης βάρδια είχε αλλο πελάτη, και η Λάιμα .... εμένα. Προγραμμα απλό (50!). Δωμάτιο ροζ με νιπτήρα αλλά χωρίς ντουζιέρα (φάουλ για στουντιο, βέβαια πριν 2 χρόνια δεν είχε ντουζ ούτε και στο γαλάζιο δωμάτιο). Δεν έφυγα ούτε και περίιμενα να αδειάσει το άλλο λόγω του ημερήσιου προγραμματισμού μου –την άλλη φορά όμως θα φύγω!! Τιμές?: στουντιο-Παροχή?: στουντέλο. Ντουζ (πριν τη δράση) στο μπάνιο και μετά δράση στο δωμάτιο. Έρχεται η Λαιμα με το όμορφο της στυλ. Κοντό μαλλί (πρόκληση), ωραίο σώμα, όμορφο πρόσωπο, 1,70+, νεα γυναίκα (25?). Η κοπέλα ΟΚ είναι επαγγελματίας, αλλά έχει μιά ζεστασιά, γλυκύτητα και τρυφερότητα –εγώ τουλάχιστον αυτό εισπράττω-. Αρχίζει τα χαιδεματα με το χέρι, τριψιματα, πότε γονατιστοί πάνω στο κρεβάτι και πότε ξαπλα, δεν ήθελα και πολύ. Ξάπλωνε πάνω μου και μού τριβότανε. Πολύ καλή! Έλεγε σωστά λογάκια (όχι βλακείες και υπερβολές και κοροιδίες). Επαιρνε ωραίες πρωτοβουλίες από την αρχή μέχρι το τέλος της συναντησης, αβίαστα, και όχι με το στυλ που να θέλει να με τελειώσει -αλλά το αντίθετο: να κάνει πράγματα-. Έπαιζα και με τα στήθη της, πιπίλιζα ρόγες. Της έδινα φιλιά σε στηθος λαιμό, έδειχνε να το διασκεδάζει. Λάστιχο και στοματικό όχι βιαστικό, άλλοτε βαθύ άλλοτε πιό ρηχό, και με τα χέρια έπαιζε με τις μπάλες, εγώ χαιδευα πλάτη, οπίσθια, φιλιά στο λαιμό, τη χάζευα στον καθρέπτη. Κράτησε για κάποια ώρα αυτό. Ξεκίνημα με εκείνη από πάνω σε διάφορες παραλλαγές, πρώτα κάθισε πάνω μου και με καβάλησε κλασικά, και μετά έγειρε προς πίσω στηριζοντας το σώμα της με τις παλαμες της στο κρεβάτι και ανέβασε τις πατούσες της πάνω στο στηθος μου και δουλεψαμε αυτή τη σταση. Καμάρωνα, χάιδευα, μού χαιδευε και εκείνη μπάλες. Μετά ξάπλωσε πάνω μου (οριζοντιώθηκε) με τα πόδια της πότε ανοιχτά και πότε κλειστά. Αλλαγή: με τη Λαιμα μπρουμτα ξαπλωμένη και εγώ από πάνω της (ξαπλωτο πισωκολλητό) και εκείνη πότε να ανοίγει και πότε να κλείνει τα πόδια. Επόμενη στάση το ιεραποστολικό και ένδοξο τέλος. Εγώ ανάλογα με το τί επέτρεπε η καθε στάση τη χάζευα, χάιδευα παντού, φιλούσα, έγλυφα, ρουφούσα, κτλ. Χαιδεματάκια, κουβεντούλες και αποχαιρετισμός. Επιτυχημένη η εμπειρία, η κοπέλα κινήθηκε πολύ καλά μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων της. Λαιμα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.
Η υπηρεσία ευγενική, μού έφερε μεγάλη πετσέτα. Πείτε με ιδιότροπο αλλά όταν δεν υπάρχει ντουζιέρα στο δωμάτιο, ούτε αλλαγή σεντονιών & απομάκρυνση σκουπιδιών σε κάθε πελάτη (άλλο μαγαζί το κάνει ακόμη και αυτό, αλλά θέλει άλλη οργανωση και όχι να το κάνει η υπηρεσία) δεν μπορώ να βάλω υψηλό βαθμό στο στουντιο. Επίσης, οι πετσέτες δεν είναι σφραγισμένες (όμως δεν με πειράζουν οι ασφραγιστες εάν μού τις δίνουν εξατομικευμένα) ούτε οι σαγιοναρες. Τηλεόραση είχε το δωμάτιο, όμως εγώ δεν δίνω σημασία.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Laima
Κοπέλες διαθέσιμες
Laima, Σοφία
Ημερομηνία
March 14, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
 • Με σκούφο
Service Style
GFE
Report this review Comments (1) | Was this review helpful? 2 0
Αλίσα
Overall rating
 
9.6
Ξαφνική στουντιακή επίσκεψη -και εγώ δεν κατάλαβα πώς ακριβώς μού «προέκυψε». Γνωριμία με την Αλίσα. Ένα κουκλάκι από τη Ρωσία. Κοντούλα (έως 1,60μ θάλεγα) κοπελίτσα, συμπαθής και γλυκιά, ομορφούλικο προσωπάκι, χαμογελαστή, ξανθιά, με πολλή φωτογένεια, ωραίο σώμα, μικρό βυζάκι όμως με ρόγα που ανταποκρίνεται εντυπωσιακά όταν αρχίζει το παιγνίδι. Πρόγραμμα απλό (50). Ντουζ. Ερχεται, πετάει τα ρουχαλάκια της. Αρχίζει τα τριψιμο-στησίματα. Την αρπάζω και τη σηκώνω πάνω, λίγο φοβόταν, δεν το ζόρισα πολύ το πράγμα και την έβαλα στο κρεβάτι. Άρχισε να με βυζαίνει και να μού βάζει χέρι. Αλλάξαμε ρόλους. Χαδάκια και φιλάκια στο στήθος, λαιμό, κτλ. –αμοιβαία-. Το (αν)ηθικον είχε ανορθωθεί. Λάστιχο και στοματικό χωρίς καραμέλωμα. Εγώ της χαιδευω την πλάτη, τα οπίσθια, και το νουνάκι της που εμφανισιακά θα το χαρακτήριζα όμορφο. Η Αλίσα καβαλάει σαν αμαζόνα. Κινούμαι όμως και εγώ από κάτω. Φιλιά, ρουφήγματα, χουφτώματα. Τη βάζω να ξαπλώσει πάνω μου και κινούμαστε για λίγο μαζί. Στάση που δεν επιτρέπει πολύ ελεύθερες κινήσεις, αλλά μού αρέσει παρ’ολαυτά καθότι υπάρχει έντονη σωματική επαφή, παλεύουν τα σωματα με ωραίο τρόπο και ταυτόχρονα χαιδεύω πλάτη και οπίσθια. Επίσης υπό συνθήκες μού δίνει την πρωτοβουλία αν και είμαι από κάτω. Στη συνέχεια μας περιστρέφω επιτόπου σε ιεραποστολικό. Μέτρια ταχύτητα για κάποιο χρόνο, μετά ανέβασα σε υψηλή και την διατήρησα για αρκετή ώρα οπότε έφθασε το τέλος. Δεν ήθελα να δοκιμάσω άλλες στάσεις. Ωστόσο με λαχάνιασε. Φιληθήκαμε, σε λίγο σηκώθηκε, ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε και αποχώρησε. Μέχρι να βγεί με φίλησε πάμπολλες φορές και με ευχαρίστησε άλλες τόσες. Αλίσα σ’ευχαριστώ πολύ και νασαι πάντα καλά!
Η Αλίσα είναι μιά νοστιμη μικρή που χαίρεσαι να κάνεις σεξ. Δεν είναι κάποια θρυλική μορφή των στούντιο, με το δυναμικό ταμπεραμέντο, που γράφει ιστορία με τις υπηρεσίες της. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν ευχαριστιέσαι. Και προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορεί. Δεν θέλω να είμαι ούτε υπερβολικός, ούτε και να την αδικήσω μιά που ήταν η 1η φορά.
Άλλη εργαζόμενη της βάρδιας η Βαλέρια. Ωραίο σωματάκι, πολύ λεπτό όμως για τα ..... γούστα μου και έτσι προτίμησα την Αλίσα που την περίμενα λίγο και σαλονάρισε 2η. Είδα και την γυναικάρα που λέγεται Λαιμα και είπαμε 2-3 κουβέντες (έφευγε καθυστερημένη). Θα την επισκεφτώ την επόμενη φορά που πάω στο Β68.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Κοπέλες διαθέσιμες
Βαλέρια
Ημερομηνία
March 09, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
 • Με σκούφο
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 2 0
Happy Birthday Λαίμα
Overall rating
 
9.0
Σερφαρωντας όπως συνήθως στο forum διάβασα πως σήμερα η Λαίμα έχει τα γενέθλια της. Οι αναμνήσεις μου από τις λίγες συναντήσεις μου μαζί της άριστες, και έτσι ξεκίνησα για να της «ευχηθώ».

Μια κοπέλα που ανταποκρίνεται απόλυτα στα standards της γυναίκας που μου αρέσει. Ψηλή, με ιδανικές καμπύλες, χωρίς κανένα περιττό κιλό, αλλά με τα απαραίτητα πιασήματα, σε ένα σφιχτό σώμα. Εάν το στήθος της δεν ήταν από σιλικόνη, τότε σίγουρα δεν θα δίσταζα να της βάλω 10 στην εμφάνιση. Το πρόσωπο της λάγνο, αποπνέει μια αύρα εμπειρίας. Κοντά ξανθά μαλλιά, ανοιχτόχρωμα εκφραστικά μάτια, βραχνή sexy φωνή.
Φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό στριγκάκι ήρθε στο σαλόνι.. Πονηρό χαμόγελο, σταυρωτό φιλάκι για χαιρετισμό, ευχές από μέρους μου και είσοδος στο δωμάτιο.

Ξάπλωσε δίπλα μου και μιλήσαμε για κάποια λεπτά, μιας και είχαμε πολύ καιρό να συναντηθούμε. Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια και έτσι ξεκινήσαμε τα πρώτα χάδια και τα πρώτα πεταχτά φιλάκια. Κάνοντας πολλά λογοπαίγνια καταλήξαμε πως "και καλά" εγώ θα ήμουν το «δώρο της» και με την ευκαιρία προθυμοποιήθηκα να παίξω τον ρόλο του εργαζόμενου και αυτή το ρόλο της πελάτισσας. Έτσι πολύ χρόνο καταναλώσαμε στην δική της περιποίηση από πλευράς μου, με χάδια και γλειψίματα σε όλο το σώμα της από τον λαιμό μέχρι τα πατουσάκια της. κάτι που δεν με χάλασε σε καμία περίπτωση.

Όταν ξεκίνησα να της κατεβάζω το στριγκάκι της, σιγοψιθύρισε ένα «επιτέλους», κάτι που μου έδωσε ώθηση να ξεκινήσει ένα μακράς διαρκείας στοματικό από πλευράς μου. Έδειχνε να το απολαμβάνει αφού η ρίγη της, τα βογκητά της, κάποια λόγια στα Ρώσικα, η πίεση των ποδιών της στο κεφάλι μου και οι εκφράσεις του προσώπου της επιβεβαίωναν του λόγου το αληθές.

Χωρίς να σταματήσω να την γλείφω, κατάφερε και άλλαξε γωνία στο σώμα της, για να περιλάβει τον «μικρό Cheyenne” σε ένα πλάγιο 69. Ηδη οι αντοχές μου δεν ήταν πολλές και έτσι στο sex δεν μπόρεσα να την απολαύσω όσο θα ήθελα.
Μόνο δυο στάσεις ήταν αρκετές για να έρθει το τέλος. Ιεραποστολικό για ξεκίνημα, μέσα σε σφιχτές αγκαλιές (με την ευκαιρία να της ζητήσω συγνώμη που άθελα μου την γρατσούνισα την πλάτη της με την αλυσίδα που φοράω στο χέρι μου), βογκητά, παιχνίδια με την γλώσσα και τα χείλη της -μια εικόνα που με φτιάχνει απίστευτα- και cow girl, όπου πότε με γρήγορο και πότε βασανιστικά αργό ρυθμό ήρθε το τέλος.

Εκμεταλλευτήκαμε την ησυχία που είχε (μεσημεράκι καθημερινής) και μιλήσαμε αρκετά. «Ντύθηκε», μου έφερε γλυκό και με κέρασε και συνεχίσαμε την κουβέντα μας μέχρι την στιγμή που αποχώρησε. Μου έκανε και κάποια «παράπονα» που δεν της έφερα τουλάχιστον ένα λουλουδάκι, αλλά με ευχαρίστησε που έστω και έτσι πήγα να την δω. Της υπόσχομαι ότι του χρόνου δεν θα παω με άδεια χέρια..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λαίμα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λουιζα
Ημερομηνία
March 06, 2012
Τιμή €
50
Εξτρά €
+20 για 69
Πίπα
 • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Ατυχία – δεν πειράζει
Overall rating
 
9.8
Η Λαιμα γύρισε από τις διακοπές της. Το πήρα χαμπάρι κάπως καθυστερημένα το Σαββατο ότι δούλευε, προλάβαινα όμως να πάω, εμένα τελείωνουν οι σεξοδιακοπές/σεξογιορτές μου και έτσι χτυπησα το κουδούνι. Περίμενα στο σαλόνι -όπου την είδα κάποια στιγμή και χαιρετηθήκαμε πολύ ζεστά- καθώς είχε πελατες, δωμάτιο, ντουζ, και καταφθάνει. Ξεκίνημα με παιγνίδια μπροστά στον καθρέπτη, σκουφί, στοματικό στο όρθιο, χάιδεμα μπάλες, χουφτωμα εγώ σε στηθος, οπίσθια, βύζαγμα, της χαίδευα απαλά γατάκι. Τα χαμουρέματα κράτησαν σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Μετά κρεβάτι, με συνέχεια στοματικού (καλό ήταν). Δυστυχώς έκανα μία στάση μόνο (ιεραποστολικό), οπότε το σεξ ήταν σύντομο. Τί να γίνει? Συμβαίνουν και αυτά. Δεν φταίει προφανώς εκείνη. Έγινε. Οι συνεχείς καθημερινές καταθέσεις φαίνεται ότι είχαν το αντίθετο (με τους γενικούς κανόνες) αποτέλεσμα. Άλλες φορές 7-8 στάσεις... και τώρα 1. Κατά τα άλλα ευχαριστηθηκα την όμορφη, ζεστή και τρυφερή παρουσία της, έκανα και ένα μασάζ στο τέλος, και αυτά. Κουβέντες, αποχαιρετιμοί, σταυρωτά φιλιά, και αγκαλιές και ελπίζουμε σε ένα λαμπρό μέλλον.

ΥΓ. Λόγω της ατυχίας κόβω βαθμo στο vfm

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λαιμα
Κοπέλες διαθέσιμες
Αφροδίτη
Ημερομηνία
January 07, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
 • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 4 0
Λαιμα - Η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως
Overall rating
 
10.0
Λοιπόν η 2η φορά μπορεί τελικά να είναι καλύτερη από την 1η ακόμη και όταν η 1η είναι ήδη καλή. Κάποιος –ξέρω ποιός, όμως για να μην παρουσιαστούν κοντρες δεν τον αναφέρω, αν και θα ήθελα, και θάναι αδικία για τη Λάιμα- είχε δίκιο όταν έγραψε «κάθε φορά ήταν καλύτερα από την προηγούμενη».

Σαλονάρισμα με τη Λαιμα εξωστρεφή πάντα και ντυμένη (=γδυμένη) ανάλαφρα με «στολή» ΑηΒασιλίνας. Ήταν και η Λουίζα αλλά εγώ πήγα αποφασισμένος ήδη. Δωμάτιο. Ντουζ. Μετά από λίγο εισήλθε φορώντας μόνο τα άσπρα της ψηλοτακουνα. Μού είπε ότι θα με φαει. Χαιδολογήματα μπρος στον καθρέπτη με εκείνη σε οπίσθια θέση, φάτσα με φάτσα, και σε βαθύ κάθισμα. Ανόρθωση του ανηθικου μου που η Λαιμα το οδηγούσε στις ρόγες και στήθη της. Λάστιχο. Στοματικό με εμένα όρθιο και εκέινη σε βαθύ κάθισμα. Μ’έφαγε! Εγώ όρθιος και εκείνη στα 4 στο κρεβάτι να χαιρετάει με το ανήθικο μου το δικό της το ανήθικο με τριψίματα –τα χέρια της δεν μένουν ποτέ αδρανή-. Διείσδυση. Εβαζα και εγω λίγο χέρι ελαφρα ανάμεσα στα πόδια, στη πλάτη, στα οπίσθια της. Μετά από λίγο ανεβαινω και εγώ στο κρεβάτι, κλασικό με τα πόδια της στους ώμους μου, πλαγιο με τα πόδια μας διχαλωτά, κλασικό ιεραποστολικό. Ξαπλώνω, ανεβαινει: reverse cowgirl. Συνέχεια με rodeo en face και με τη Λαιμα να καλπάζει σε 2 θέσεις. Ενδιάμεσα κάνει στοματικό και βάζει και λίγο χέρι. Κρατούσα. Της λέω να τελειωσουμε με κλασικό ιεραποστολικό για να δυναμώσω κι άλλο τα χτυπήματα. Έτσι έγινε. Σε όλες τις στάσεις, χαιδευα, ζουλούσα στήθη, πιπιλούσα, ζύμωνα οπισθια και «δάγκωνα». Εκείνη έλεγε και καμιά κουβέντα, λίγες όμως, υποθέτω ότι μάλλον διάβαζει κριτικές και προσαρμόζεται (κάποιος έγραψε ότι δεν ήθελε να ακούει υπερβολικές κουβέντες –εγώ όμως τις βρίσκω διασκεδαστικές με την καλή έννοια και αυτό οφείλεται στο ότι δεν είναι ελληνίδα, οπότε τις βγάζει με έναν δικό της τρόπο). Ψιλοχαμός γενικά. Μπορεί να έχω ξεχάσει και καμιά στάση τώρα που τα γράφω. Μετά την πτώση της ...Βαστίλλης κουβεντούλα και ευχές για τις γιορτές, και για καλό ταξίδι κτλ τώρα που πάει στην πατρίδα της. Ελπίζω να την ξαναδώ ...του χρόνου που θα γυρίσει. Της είπα ότι δεν ήξερα εάν θα ήταν τόσο καλή η 2η συνάντηση (επειδή βάλαμε μάλλον ψηλα τον πήχυ την 1η φορά και δεν θα ήταν εύκολο να το επαναλάβουμε). Μού λέει γιατί να μην είναι καλύτερη η επόμενη φορά? Ίσως να είναι και φυσικό ταλέντο αλλά υποψιάζομαι ότι σκέφτεται τις στάσεις κινήσεις, τις μελετάει και προετοιμάζεται σε λόγια και έργα. Εκείνη μού προτείνει τις στάσεις. Η κοπέλα έχει υψηλούς στόχους. Και θεωρώ και πολύ μέλλον εάν συνεχίσει έτσι. 2-3 φορές σταυρωτά φιλιά πριν βγει. Στην πόρτα με ρωτάει να σού φέρω νεράκι να πιείς? (μάλλον έσκασαν μπαρούτια και βγήκαν καπνοί στη συναντηση). Της απαντώ να μού φέρεις ένα Βιάγκρα να το πρωτοδοκιμάσω. Τί να το κάνεις -μού λέει- εσύ είσαι τούρμπο. Λάιμα σ’ευχαριστώ πολύ και νάσαι πάντα καλά. Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή. Καλή ξεκούραση!

Nα πώς πώς μπορεί η 2η φορά να είναι καλύτερη από την 1η, αμφέβαλα μπαίνοντας στη Β68 και φοβόμουν αποτυχημένη συνάντηση, αλλά είχαν διαλυθεί οι αμφιβολίες μου όταν έφευγα. Άραγε πώς θα είναι η 3η?

Το στουντιο φροντισμένο και πολύ καλύτερο απότι ήταν πριν ένα χρόνο.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λαιμα
Ημερομηνία
December 23, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
 • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (1) | Was this review helpful? 2 0
Λαιμα? Χαίρω πολύ!
Overall rating
 
9.7
Άλλα είχα σχεδιάσει να κάνω αυτό το ΣΚ. Αλλά επειδή έγινε αλλαγή, χαζεύοντας στο ιντερνετ το αποφάσισα (Φιλενάδα είχες δίκιο δεν άντεξα όπως μού είπες και έκανα τα πονηρά μου). Ξαφνικά! Γνωριμία με τη Λαιμα λοιπόν. Είναι όπως στις φωτο 1,70-1,75μ., καλές αναλογίες, ωραίο στηθος (καλής ποιότητας δουλειά αν και κάπως υψηλής πυκνότητας), ωραία χαρακτηριστικά προσώπου και σωματος. Με τρελαίνει το χτένισμα της (προσωπικοί λόγοι). Αν και δεν την ήξερα, ήταν πολύ φιλική, ομιλητική, είχε πρωτοβουλίες, θεωρώ ότι ήταν πετυχημένη συνάντηση.
Απλό πρόγραμμα. Ντουζ και νάσου η Λάιμα. Χουφτώματα μπροστά στον καθρέπτη (ορθιοι και όρθιος-καθιστή μετά), μού έβαζε χέρι για να ανορθώσει το ανηθικο μου που δεν ήθελε και πολύ, η Λάιμα απεκατέστησε τη γνωριμία του με τις ρόγες της, οπότε λάστιχο από την όρθια θέση (όσον αφορά εκείνη και show και ωφέλιμο θα έλεγα για όσους με εννοούν). Στοματικό διαρκείας, βαθύ, με ρουφήγματα, χτυπήματα κτλ. και χειρονακτική ενασχόληση σφαιριδίων με δική της πρωτοβουλία (και κουβέντες). Συνέχεια στο κρεβάτι με τη Λάιμα να μού τον κρατάει και να χαιδεύει με αυτόν τη μικρή της περιοχή. Τουτέστιν να αποκαταστήσει γνωριμία μεταξύ των ανηθικων μας. Ιεραποστολικό με εκείνη να ασχολείται με σφαιρίδια. Στα 4 εκείνη (πρόταση μου) και εγώ στα γόνατα και εκείνη να συνεχίζει να δουλευει τα χέρια της πάνω μου. Εγώ χαϊδεύω στηθη, πλατη, νομίζω όμως ήθελε να αποφύγω την κάτω περιοχή της (μπορεί να είχε ατυχή εμπειρία κατά το παρελθόν ή προ-φυλάσσεται γενικά), δεν πειράζει. Μετά εκείνη απο πάνω (εγώ το πρότεινα για να με τελείωσει έτσι) και να δοκιμάζει δύο επιμέρους θέσεις δυνατούτσικου καλπασμού, και οποτε μπορούσε να δουλεύει τα χερια της. Έβλεπα ότι αργούσα κάπως και μετά από λίγο της λέω να ξαπλώσει πάνω μου κολλητά και μας περιστρέφω (της άρεσε το κόλπο είπε), συνεχίζω έτσι με δυνατό ιεραποστολικό και τελειώνω. Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης κάθε τόσο έλεγε και τις κουβέντες της (χωρίς υπερβολές σε συχνότητα ή ένταση). Λάιμα σε ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά!
Το στούντιο βελτιωμένο σε σχέση με πριν 1,5 χρόνο που είχα πάει. Είχε και ντουζιέρα στο δωμάτιο, αλλά και μεγάλες πετσέτες (οι μικρές είναι μόνο για το πρόσωπο ή για το κάτω κεφάλι).

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λαιμα
Κοπέλες διαθέσιμες
Αφροδίτη
Ημερομηνία
December 17, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
 • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 2 0
Λαιμά : Άξια εκπρόσωπος της Ρώσικης σχολής.
Overall rating
 
9.1
Η Λαιμά είναι μια κοπέλα από την Ρωσία, ψηλή, με πολύ κοντά ξανθά μαλλιά. Σε στυλ ala garcon, έτσι ώστε να τονίζονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Γαλάζια μάτια, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, κορμί με τα απαραίτητα love handles.

Με γνωρίζει από προηγούμενες συναντήσεις μας και έτσι ο χαιρετισμός στο σαλόνι εγκάρδιος, όταν έφτασα στο ξεκίνημα της δεύτερης βάρδιας στο ανακαινισμένο Βουλιαγμένης 68.
Αν και αρχή βάρδιας χρειάστηκε κάποιος χρόνος αναμονής, στο σαφώς βελτιωμένο δωμάτιο, μιας και δυο συναγωνιστές ήταν σε θέση μάχης πριν από εμένα. Έκανα ντους και περίμενα.

Γελαστή και sexy ήρθε στο δωμάτιο. Μίλησε, αστειευτήκαμε και ξεκίνησαν τα πρώτα προκαταρκτικά. Αυτή την φορά εκτός από τα «πατροπαράδοτα» εστίασε και στους μηρούς, τις γάμπες μου και τα γόνατα μου, βρίσκοντας σημεία τα οποια με ερέθισαν αρκετά.
Σειρά μου για ανάλογες περιπτύξεις, κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει, εξίσου με εμένα.

Το στοματικό της και πάλι καλό, σε τέτοια στάση έτσι ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στο «γατάκι» της και ταυτόχρονα να την χαϊδεύω, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο «αποδοτική».

Ήταν μια από τις ελάχιστες φόρες που δεν θέλησα να αλλάξω στάσεις στο sex, μιας και οι εκφράσεις της, οι αναστεναγμοί της, και η όλη της συμμέτοχη γενικότερα με έφτιαχναν πάρα πολύ. Η στάση αυτή ήταν το ιεραποστολικό, όπου δεν σταματούσε να με σφίγγει με τα πόδια και με τα χέρια της, να χαϊδεύει την ευαίσθητη περιοχή της, να με προτρέπει σε αργούς ή γρήγορους ρυθμούς, λες και ήμουν εγώ ο εργαζόμενος και έπρεπε αυτή να ικανοποιηθεί..
Πικάντικα λόγια σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παιχνίδια με την γλώσσα της , ερεθιστικά βογγητά μέχρι το τέλος.

Ξάπλωσε δίπλα μου, μιλήσαμε, σε πολύ φιλικό κλίμα μέχρι την στιγμή που έπρεπε να φύγει δίνοντας μου ένα πεταχτό φιλί, μιας και το κουδούνι είχε χτυπήσει κάποιες φορές., αφού ανανεώσαμε το ραντεβού μας.,

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνευρέθηκα με την Λαιμά. Και σίγουρα όχι η τελευταία, μιας και κάθε φορά είναι και καλύτερη. Μαθαίνει και μαθαίνω τι μας αρέσει και έτσι η χημεία μας, όσο πάει και καλυτερεύει.. Εμφανισιακά ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στα standards της γυναίκας που μου αρέσει και συνεχώς ανεβαίνει στην λίστα των προτιμήσεων μου.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λαιμά, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λαιμά
Ημερομηνία
September 30, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
 • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 2 0
View all user reviews