Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 10 10 0.5
Call Girls 01 December, 2020 3164
Καθόλου άσχημα...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

7.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.0
Η συνάντηση με την Πέννυ έγινε τηνπερασμένη άνοιξη και ήταν η πρώτη φορά στο είδος στην Ελλάδα για μένα. Η συνεννόηση με το γραφείο εύκολη και πολύ εξυπηρετική (είχα ζητήσει άλλη κοπέλα, αλλά η εναλλακτική προσφέρθηκε αμέσως).

Στα της συνάντησης τώρα. Η Πέννυ στην ώρα της ντυμένη με μια τζιν φουστίτσα που τόνιζε το ομολογουμένως πολύ όμορφο σωματάκι της. Αμέσως χαιρέτησε θερμά με βαθιά γλώσσα που με καύλωσε. Πρώτη εντύπωση λοιπόν θετική.

Μετά το καθιερωμένο μπανάκι (εγώ ήμουν έτοιμος καθότι είχα φτάσει νωρίτερα) και χωρίς πολλά πολλά με άρπαξε και συνέχισε το φιλί (υποπτύομαι είχε καταλάβει ότι καύλωσα πριν), και καθότι χωρίς ρούχα το επιβεβαίωσε πλέον... Αμέσως κατέβηκε και άρχισε την πίπα της. Εδώ αρχίζουν τα μέτρια. Η κοπέλα έχει πολύ διάθεση και όρεξη να σε ικανοποιήσει, αλλά κάτι δεν μας πήγε καλά. Η πίπα μέτρια προς το καλό, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο, χωρίς να τον αφήσει από το στόμα της καθόλου, κάτι της έλλειπε όμως.

Γρήγορα την έστησα στο κρεββάτι για να μπούμε στο κυρίως πιάτο. Με πολύ τέχνη μου τον σκούφωσε και τον έβαλε μέσα της. Το μικρό της σωματάκι είχε κολλήσει πάνω μου και έβγαζε απαλές κραυγούλες. Εδώ ρε γμτ ξενέρωσα. Ίσως δεν την ενέπνευσα εγώ, αλλά μου έβγαλε ότι το κάνει απλά για να το κάνει. Χωρίς την έξτρα καύλα (εξού και τα 7ρια στην βαθμολογία).

Γενικά: η κοπέλα το προσπαθεί, είναι (για τα γούστα μου) ομορφούλα, με πολύ καυλωτικό φιλί και σχετικά καλή πίπα, αλλά στον αγώνα κάτι λείπει. Επαναλαμβάνω ίσως δεν την ενεπνευσα γιατί ήμουν κουρασμένος, αλλά αυτό ακριβώς είναι που θέλεις με μια κοπέλα. Δηλαδή ακόμα και αν δεν έχει όρεξη αυτή να στην ανεβάσει.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 01, 1970
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 January, 2012
κατ'αρχάς να σε συγχαρώ για την δυνατή σου μνήμη Μήτσο, αλλά ρε φίλε μην την καταδικάζεις από το 1970 που την πήρες μέχρι σήμερα σίγουρα θα έχει βελτιωθεί...αν ζει ακόμα!!!
N
nitro
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση