Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.5 8 10 0.5
Studio 03 May, 2012 2197
Θεά Ελβιρα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση πρόσωπο

9.5
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Μετά από πάρα πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με τη φιλενάδα μου (πάθος μου) κατάφερα να επισπευτώ το νέο της χώρο.
Με το μετρό στάση Κεραμεικος τελικά η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, αν και διαπίστωσα ότι υπήρχαν κάποιες θέσεις παρκαρίσματος γύρω από το στούντιο.
Χτύπησα το κουδούνι και μπήκα. Η πρώτη εντύπωση από το χωλ της εισόδου πολύ καλή, πέρασα στο σαλόνι και κάθισα. Η ευγενική υπηρεσία με ενημέρωσε για τα προγράμματα, σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε το γλυκό πιπίνι Ρενατα. Είναι αρκετά ψηλό το μικρό και μέσα σ ένα δίχτυ που φορούσε φάνταζαν τα φυσικά βυζάκια του πανέμορφα. Πριν ακόμα καλά καλά φύγει η Ρενατα ρώτησα για την Ελβιρα και η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι θα πρέπει να περιμένω λίγο. Οκ τι να κάνουμε. Μου πρόσφερε καφέ καπουτσίνο που μου αρέσει από τη μηχανή που βρισκόταν στο σαλόνι. Ενώ τα λέγαμε με την υπηρεσία χτύπησε το κουδούνι και τότε η υπηρεσία με ρώτησε μια και θα περίμενα αν ήθελα να περιμένω στο μικρό σαλονάκι για την δίκια μου προσωπική ανωνυμία. Δέχτηκα και πέρασα και περίμενα ακριβώς δίπλα. Η αναμονή φαινόταν ατελείωτη αλλά τι να κάνουμε για τη Θεά Ελβιρα περιμένεις. Μετά από κάνα τέταρτο της ώρας άκουσα μια πόρτα και τη ναζιάρικια φωνή της θεάς που κάτι είπε στην υπηρεσία. Σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε στο μικρό σαλονάκι, με το που με είδε άρχισαν οι αγκαλιές και τα φιλιά, περίμενε λίγο ακόμη μου λέει να γίνει καθαρισμός του δωματίου κάνω ένα πανάκι και έρχομαι.
Σε λίγο με ενημέρωσε η υπηρεσία ότι μπορούσα να περάσω. Όμορφο και καλόγουστο δωμάτιο, πεντακάθαρο σαν να μην έχει μπει άλλος πριν από έμενα. Άνοιξα την σφραγισμένη πετσέτα και τις επίσης σφραγισμένες παντόφλες μιας χρήσεως και μπήκα για ντους. Τελειώνοντας το ντους μπήκε μέσα η θεά πήρε την πετσέτα και κάνοντας μια αγκαλιά άρχισε να με σκουπίζει, και παράλληλα να με χαϊδεύει απαλά σπρώχνοντας με προς το κρεβάτι. Άρχισε να με φιλαει σ όλο μου το σώμα. Λίγο μετά τη σταμάτησα και αλλάξαμε ρόλους βάζοντας την ανάσκελα απήλαυσα το μοσχομυριστο νινάκι της υπό τους ήχους καυλωτικων αναστεναγμών. Κάποια στιγμή με σταματαει και μου λέει όπα τώρα αναλαμβάνω εγώ, παραδόθηκα άνευ όρων που λένε. Άρχισε να με φιλαει από πάνω μέχρι κάτω μέχρι που έφτασε στο κατάλληλο σημείο και μετά από πλήρη περιποίηση όλης της περιοχής μου πέρασε το προφυλακτικό με το στόμα χωρίς να σταματήσει και χωρίς καμιά διακοπή, σε μια πίπα μοναδικής τεχνικής και αρκετά βαθιάς μέχρι σχεδόν εξαφάνισης. Στην πορεία ανέβηκε από πάνω για λίγο ενώ εγώ ασχολιόμουν με τα θαυμάσια βυζιά της.(πολύ μάγκας ο πλαστικός τέλεια δουλειά και κυρίως στην υφή) σε λίγο στήθηκε στα 4 με θέα τη θαυμάσια πίσω πορτούλα της. Με έβαλε μέσα και ω τη θαυμάσια αίσθηση και ενώ έσπρωχνα όχι μόνο βάσταγε κόντρα αλλά έσπρωχνε εκείνη αντίθετα πιο δυνατά. Δεν κράτησα πολύ και επήλθε η κορύφωση. Άλλη μια μοναδική αίσθηση. Έπεσα δίπλα με ένα χαμόγελο πλήρης απόλαυσης. Μπήκα στο ντους και ήρθε μαζί μου αφού ζήτησε από την υπηρεσία μια καινούργια πετσέτα, κάναμε μαζί το μπάνιο μας μια και η καμπίνα ντουζιέρα χωρά άνετα δυο άτομα.
Ενώ ντυνόμουν λέγαμε διάφορα. Με ξεπροβόδησε σχεδόν μέχρι την πόρτα. Τι όμορφο να ξεκάνει έτσι η εβδομάδα σου

ΥΓ. Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά τη να κάνουμε αδυναμίες είναι αυτές.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ελβιρα
Κοπέλες διαθέσιμες
Ρενατα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 21, 2012
Τιμή €
100
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 March, 2013
ρε παιδια κανενα νεο απο ελβιρα εχουμε?που μπορω να την βρω?
D
donjuandestelio
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση