Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 3 10 0.5
Bourdela 09 November, 2012 5395
Ορόρα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5
Συμμετοχή
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.5
Κάνω την πρώτη μου κριτική στο forum για την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί αν και κανα χρόνο μόνο στο άθλημα, είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια συμπεριφορά από κάποια απο τις κοπέλες.
Η συνέυρεση με την κοπέλα έγινε πριν 1.5 μήνα περίπου σε άλλο οίκο της Φυλής αλλά μιας και τώρα την πέτυχα στο Διδύμου 7α, την ανεβάζω εδώ για να βοηθήσει όποιον την ψάχνει.

Λοίπον, ήταν 3η βάρδια, περίπου 6 το πρώι και καθώς επέστρεφα λιώμα απο ένα μέρος εκεί κοντά, είπα να κάνω μια βόλτα απο Φυλής για να πάω να για ύπνο. Καθώς μπήκα στον συγκεκριμένο οίκο,
η κοπέλα έβγαινε απο το δωμάτιο. Πρόκειται για μια καστανή κοντούλα συμπαθητική κοπελα(δεν μιλάει Ελληνικά), με λίγο κοιλίτσα και ώραιο βυζι (3+ κατά τηνγνώμη μου), αλλά ενώ για μένα δεν είναι και κάτι το τρελό, η γενική εικόνα της, σου λέει "Μπες".
Δινώ λοιπόν τα 20 και μπαίνω στο δωμάτιο, το οποίο ηταν πεντακάθαρο. Μετά απο 5 μπαίνει μέσα λοιπόν η κοπέλα και κάθεται δίπλα μου με ένα στυλ πολύ ντροπάλο εώς χαζό.

Για να μην πολυλογώ και σας κουράζω, αρχίζει να γδύνεται, μου φοράει το σκουφι και αρχίζει μια πίπα, αργή και στη συνέχεια πιο γρήγορη (μέτρια).

Στην συνέχεια ανεβαίνει απο πάνω και αρχίζει να κουνιέται σαν τρελή. Την γυρνάω στα 4 και συνεχίζω στην ταχύτητα της και η τύπισσα άρχισε να βογγάει σαν να γουστάρει πραγματικά.

Αφού έχει περάσει κανα 5λεπτο, με σταματάει και γυρνάει ανάσκελλα, πιάνει τις βυζάρες της και μου λέει "Come". Της τον βάζω λοιπόν και εγω ανάμεσα και ξεκινάει ενα 5λεπτο ισπανικού που δεν το έχω ξαναζήσει ώσπου στο τέλος βγάζω την καπότα και τις τα πετάω στα βυζιά. Εκεί ψιλοφρίκαρε αλλά δεν μου είπε τιποτα παρα "Thats ok, no problem" γελαστά και σχολιασε το πόσο μεθυσμένος ήμουν.

Μπορώ να πω οτι ήταν απο τις καλύτερες συνευρέσεις που είχα αν και δεν το περίμενα, και οτι σιγουρά θα την ξαναεπισκευτώ. Το κορίτσι δεν είπε οχι σε τιποτα,


Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ορόρα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
July 01, 2013
Τιμή €
20
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση