Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 6 10 0.5
Bourdela
09 December, 2020
2808
...και μια καλή Ελληνίδα!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας
8.5
Συμμετοχή
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
7.0
Καθαριότητα χώρου
6.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Κατά τις 10 και κατι, και αφού με είχαν πεθάνει οι κ@@λες λέω να περάσω μια βολτίτσα απο τα σπιτάκια μιας και ήμουν στη γειτονιά. Οπότε κάνοντας τη βόλτα μου, χωρίς να έχω βρεί τίποτα αξιόλογο, μπαίνω και στο εν λόγω σπιτάκι. Εκεί ήταν η Μαρία (για το όνομα δεν παίρνω και όρκο, απλά αυτή την εντύπωση έχω για το όνομα), γύρω στο 1,65 ύψος καστανό μαλλί, ωραίο προσωπάκι, μέτριο σώμα αλλά την ξανα είχα δοκιμάσει την κοπέλα και αλλού και ηταν value for money οπότε λέω να την ξανα τιμήσω.
Μέσα στο δωμάτιο είναι καυλίαρα, με πολλά γλυψήματα και αν τις δείξεις ότι γουστάρεις, δε σταματά. Δεν άργησα να γίνω ντούρος οπότε μου φορά το σκουφί και ξεκινά ένα αρκετά καλό τσιμπούκι, βαθύ και υγρό για κανα δυο λεπτά. Ανεβαίνει απο πάνω με πολύ καλή κίνηση... ιεραποστολικό με πολή καλή συμμετοχή, όπου και έγινε η κατάθεση!
Ειναι GFE και αξίζει σίγουρα το 20αρικο της.
Μέσα στο δωμάτιο είναι καυλίαρα, με πολλά γλυψήματα και αν τις δείξεις ότι γουστάρεις, δε σταματά. Δεν άργησα να γίνω ντούρος οπότε μου φορά το σκουφί και ξεκινά ένα αρκετά καλό τσιμπούκι, βαθύ και υγρό για κανα δυο λεπτά. Ανεβαίνει απο πάνω με πολύ καλή κίνηση... ιεραποστολικό με πολή καλή συμμετοχή, όπου και έγινε η κατάθεση!
Ειναι GFE και αξίζει σίγουρα το 20αρικο της.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Ημερομηνία
January 01, 1970
Τιμή €
20
Πίπα
- Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?