Αναζήτηση

Review Detail

8.0 2 10 0.5
Studio December 15, 2020 614
Ακριβή μετριότης!
Overall rating
 
6.5
Είχα διαβάσει τα καλύτερα για την Αννέτα. Δεν θέλω και πολύ άλλωστε οπότε σε σημερινή τσάρκα στην περιοχή μπαίνω στο στούντιο και την πετυχαίνω . Ωραία γυναίκα, ξανθιά με τα μαλλιά πιασμένα. Σιλικονάτο στήθος σε σωστό μέγεθος και νορμάλ πλαίσια. Αδύνατη με σφιχτό κορμί. Εμφανίστηκε με ένα σετάκι και φορούσε κόκκινες διχτυωτές κάλτσες. Τα έχει τα χρονάκια της. Εμφανισιακά μου άρεσε και μπήκα.

Στα ενδότερα:
Βασικό πρόγραμμα και είσοδος στο δωμάτιο. Δεν πρόλαβα καλά καλά να ξεντυθώ και έρχεται και η Αννέτα. Κουβέντα μηδέν, απλα καλησπέρα είπε. Αφού ξάπλωσα στο κρεβάτι ξεντύθηκε και ήρθε δίπλα μου. Προκαταρκτικά ΜΗΔΕΝ. Περιορίστηκε στο να κολλήσει πάνω μου το κορμί της και με το χέρι της να προσπαθεί να με φτιάξει παίζοντάς το, αμ δεν γίνετε έτσι κούκλα μου, δεν είσαι στην φυλής, σε στούντιο είσαι. Άρχισα και εγώ να πιάνω μπάς και πάρει μπρός, αλλά τίποτα. Περιορίστηκε μόνο σε αναστεναγμούς όσο της περιποιούμουν το στήθος. Για 69, που στο συγκεκριμένο στούντιο είναι στην τιμή του απλού, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. Αφού με τα πολλά επήλθε μια κάποια στύση τοποθέτησε το προφυλακτικό και ξεκίνησε το στοματικό. Εκεί τα πράγματα πήγαν κάπως καλύτερα και στα συν είναι ότι στήθηκε κοντά μου ώστε να έχω πρόσβαση σε όποιο σημείο ήθελα. Πριν ξεκινήσει το σεξ της λέω να την περιποιηθώ και εγώ και κατηφορίζω. Τι το ήθελα; Εκεί ανακάλυψα γιατί δεν ήρθε από μόνη της για 69. Είχε βάλει κρέμα. Η γεύση της ήταν χάλια και με ξενέρωσε, φυσικά σταμάτησα ακαριαία. Όπως διαπιστώθηκε στο σεξ, είχε βάλει αρκετή. Στο σεξ η συμμετοχή της περιορίστηκε στις ματιές και τους αναστεναγμούς. Αλλάξαμε κάμποσες στάσεις καθώς μιας και δεν ένοιωθα τίποτα το τελείωμα δεν έρχονταν, αν και γενικά δεν τελειώνω γρήγορα, παρόλο που είχα αποχή ορισμένες μέρες. Αποτέλεσμα ήταν να επέρχεται μια πτώση. Σε προσπάθεια μου να μου σηκωθεί, όταν έγινε με είδε να τεντώνω το προφυλακτικό και όταν της είπα να στηθεί πάλι στα 4 για συνεχίσουμε και να τελειώσω τότε αυτή με πρόσχημα ότι δεν κατάλαβε τι είπα, μου λέει «τι κάνεις εκεί» και τραβάει το προφυλακτικό για να τελειώσω στο στήθος της, δεύτερο δείγμα ότι ήθελε να με ξεπετάξει, παρόλο που ήθελα να συνεχίσουμε το σεξ, άλλωστε το τελείωμα έρχονταν. Με τα πολλά λοιπόν και αφού έμεινα κάγκελο με την αδικαιολόγητη αυτή κίνησή της τελείωσα στο στήθος της. Ντύθηκε και έφυγε.

Για φιλιά στο στόμα ούτε λόγος, σε κίνηση μου να την φιλήσω στο λαιμό τραβήχτηκε προς τα πίσω οπότε δεν προχώρησα. Απόμακρη. Γενικά η όλη διάθεση ήταν να με ξεπετάξει. Καλά για ακάποτο που λένε άλλοι ουτε λόγος αλλά δεν περιλαμβάνετε στην τιμή οπότε ούτε της το καταλογίζω ούτε με απασχόλησε, μην είμαστε και υπερβολικοί. Σίγουρα η χειρότερή μου φορά σε στούντιο για το 2011 και μάλλον η χειρότερη στην “πορεία” μου μέχρι στιγμής στα στούντιο ΚΑΙ μπουρδέλα. Το μόνο θετικό για να είμαι δίκαιος είναι ότι δεν έφυγε χωρίς να τελειώσω και δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με τον χρόνο. Αν δεν ήταν αυτό ο βαθμός θα ήταν ακόμη χαμηλότερος.

Το δωμάτιο καθαρό, η τσατσά παίρνει ΆΡΙΣΤΑ διότι με ρώτησε αν θέλω δωμάτιο με ντουζ ή όχι. Επίσης παρόλο που έδωσα το 50ρι στο σαλόνι και της είπα ότι θέλω το απλό τότε προς ΤΙΜΗΝ της ήρθε στο δωμάτιο μόνο και μόνο να με ενημερώσει ότι στο απλό περιελαμβάνετε και μασάζ αλλά και 69.

Εάν θα την ξαναέβλεπα;
Με τίποτα.

Πολλοί θα μου μαυρίσουν την κριτική, το ξέρω, αλλά εγώ λέω τα πράγματα ακριβώς όπως έγιναν! Όπως πάντα άλλωστε! Δεν σημαίνει πως είναι έτσι με όλους, με μένα όμως έτσι ήταν!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αννέτα
Ημερομηνία
March 04, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
L
47 reviews
Report this review Was this review helpful? 1 0

Comments

Already have an account? or Create an account