Αναζήτηση Προφίλ

Κεφαλληνίας 75

 
8.9 (2)
190 0 1 0 0 4
Κεφαλληνίας 75

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Κεφαλληνίας 75
Longitude
23.73
Latitude
38.00

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

2 reviews
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.8(2)
Εμφάνιση σώμα
 
9.3(2)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0(2)
Συμμετοχή
 
8.3(2)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5(2)
Καθαριότητα χώρου
 
8.0(2)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.5(2)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0(2)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Ριτα Μαργαρίτα
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5
Εμφάνιση σώμα
 
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.5
Παλιότερη επίσκεψη κατά προσέγγιση η ημερομηνία (1η βαρδια σίγουρα). 1η μου φορά στο Κεφ75 και 1η φορά με τη Ρίτα που είχα προσέξει τις φωτο στο ιντερνετ. Είχα πάει και πριν κάποιες μέρες αλλά είχε κόσμο και έφυγα. Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ. Τα 3 δωμάτια στον πάνω όροφο. Μπήκα στο Σαντορίνη. Καθαρό και άνετο μεν, δεν έχει ντουζιέρα δε. Έχει A/C. Έκανα ντουζ στο κοινόχρηστο μπάνιο (διπλανή πόρτα) και αμέσως ήλθε η Ρίτα.
Η Ριτα Μαργαρίτα (~1,65-1,7μ, 25-30 χρ.) έχει ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους περίπου. Πρόσωπο χωρίς να είναι άσχημο όχι κάτι το ιδιαίτερο, λευκό δέρμα, σώμα με πιασίματα, φυσικό πλούσιο στήθος. Μπαμπατσικη, δεν ενδείκνυται για πιπινολάτρεις ούτε για μοντελολάτρεις. Μιλάει λίγα Αγγλικά, αν και δεν το κουβεντιάσαμε, εστίασα στα έργα. Μαύρο σουτιέν και μαυρο στριγκ.
Αρχισαμε με χαδια και ψιλοφιλιά. Εγώ ήμουν παγωμένος λόγω καιρού και 2κύκλου και γενικά κουρασμένος εκείνες τις ημέρες. Ήταν υπομονετική μέχρι να μού ανεβάσει το ανήθικο μου και έκανε διάφορα κόλπα. Λάστιχο και στοματικό. Συνέχεια με κεινη από πάνω και μετά κλασική στάση. Δεν ήμουν όμως εγώ σε φόρμα και έτσι τελείωσα. Αυτό που θα μού μείνει είναι ότι είναι χυμώδης γυναίκα και κάποια στιγμή που θα νιώθω καλά, που θα βολεύουν οι βαρδιες, αλλά και ο τόπος (δεν μού είναι γενικά βολικός) θα ήθελα να την ξαναεπισκεφτώ. Όμως είμαι επιφυλακτικός στο θέμα της απουσίας ντουζιέρας που με φρενάρει. Ρίτα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.

Τα 2 σαλόνια άνετα, αν και το ένα είναι το (μεγάλο) χώλ εισόδου. Η υπηρεσία ευγενής.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ριτα Μαργαρίτα
Κοπέλες διαθέσιμες
Ριτα Μαργαρίτα ,
Ημερομηνία
December 15, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ....
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή
 
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.5
Την είδα στην περασμένη τσάρκα μου και εντυπωσιάστηκα.
Ψηλή, μελαχροινή, με ίσια μαλλιά μεχρι την μέση. Πεταχτή περιφέρεια, έντονα Ασιατικά χαρακτηριστικά. Μικρό και χαλαρό βυζάκι. Ντυμένη σε ένα κόκκινο συνολάκι, με μαύρο δυκτιωτό καλσόν και μάυρες ψιλοτάκουνες γόβες.
Εάν ειχε λίγο καλύτετρο στήθος το 10 θα το έβαζα ανετα, στην ενότητα της εμφανισης.

Η ευγενέστατη υπηρεσία μου ανέλυσε τα προγράμματα της, όπως και αυτά της Κορινας, την άλλη κοπέλα που εργαζόταν ταυτόχρονα. Μια αξιοπρόσεκτη ξανθιά (για να κάνω και λίγο ενημέρωση) αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος για την Εμμανουέλα.
Πρώτη φορα σε δωμάτιο, στο Κεφαληνίας 75. Καθαρό, τυπικό, σφραγισμένη πετσέτα, χωρις νιπτήρα ή ντουζιέρα. Υπηρχε βέβαια η άνεση για ντους στην κοινόχρηστη τουαλέτα, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο.

Πολύ γελαστή μπήκε στο δωμάτιο. Με ρώτησε το όνομα μου και από πού είμαι. Αφου της απάντησα την ρώτησα και εγώ.
Φαντάζεσται την έκπληξή μου, όταν μου απάντησε ΙΑΠΩΝΙΑ.
Και θα πρέπει να είναι αλήθεια μιάς και τα χαρακτηριστικά της, τώρα που την έβλεπα από πιο κοντά, παραπέμπουν σε γυναίκα της χώρας του ανατέλοντος ηλίου, έτσι οπως τις έχουμε δει στις ταινίες τουλάχιστον, μιας και δεν έχω παει εκει.

Επι της διαδικασίας: Φόρεσε απ΄ευθείας το σκουφάκι στον εντελώς κοιμησμένο «μικρό Cheyenne», κάτι που μου έκανε πολύ άσχημη εντυπωση και μου προκάλεσε ανησυχία.
Μετα όμως διορθώθηκαν τα πράγματα. Λιγα φιλάκια στο σώμα και χαδια και ξεκίνημα του στοματικού. Ενος στοματικού επικεντρομένου μόνο στο μόριο, χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με την γύρω περιοχή και τα @@κια.
Όμως πολύ καλό σε αυτό που έκανε. Βαθύ, αισθησιακό, υγρό. Περασμα του κορμού με την γλώσσα, με ελάχιστη χρήση χεριού, παρά μονο εκεί που χρειαζόταν.
Το sex είναι το δυνατό της σημείο, όπως αποδείχτηκε τελικά. Ανέβηκε επάνω μου με δική της πρωτοβουλιά. Σχετικά στενή, τολμώ να πω, με μόνη λίπανση το σάλιο της με άκρως αληθοφανή συμμετοχή.
Δεκτική σε πιπιλίσματα των αρκετά πεταχτών θυλών της, οι οποίες ειχαν αρχίσει να σκληραίνουν. Εδειχνε να της αρέσει το γλύψιμο μου στον λαιμό και τους ώμους της, ενώ γέλασε δυνατά, όταν επιχείρησα και ένα πέρασμα από τα αυτιά, μιας και γαργαλιόταν.
Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό, με εξ΄ισου καλή συμμετοχή από μέρους της, με αγκαλιές; και, τρυφερά λόγια του τύπου «ναι αγάπη μου, μου αρέσει πολύ».
Το φινάλε γράφτηκε στα τέσσερα, μιας και η θέα σε αυτό το σημείο είναι εξαιρετική.

Μιλήσαμε λίγο (τα Ελληνικά της είναι ικανοποιητικά και μιλάει επίσης καλά Αγγλικά) όσο φτειαχνόταν, με φίλησε σταυρωτά με χαιρέτησε και εφυγε.
Φευγοντας με την σειρά μου και εγώ, η υπηρεσία βγήκε από την κουζίνα, με ρώτησε με ενδιαφέρον πως πέρασα, μου άνοιξε την πόρτα και με καληνύχτισε.
Περίμενα κατι περισσότερο σχετικά. Δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν, όταν την πρωτοείδα.
Σιγουρα δεν πέρασα άσχημα, αλλά περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν. Τα εστιάζω στα προκαταρκτικά και στην «ευρύτερη έννοια» του στοματικού.
Σαφώς είναι ωραία γυναίκα, φιλική χωρις καθόλου βιασύνη. Και μόνο και μόνο η χώρα καταγωγής της πιστεύω πως αξίζει τον κόπο για την εμπειρία.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Εμμανουελα που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Κοπέλες διαθέσιμες
Κορίνα
Ημερομηνία
November 16, 2010
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..