Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 6 10 0.5
Studio 27 October, 2012 7404
Δυνατη εμπειρια!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση πρόσωπο

9.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Απογευμα σαββατου και οι καβλες εχουν βαρεσει κοκκινα!! ειπα να κανω μια βολτα στα κασανδρας που εχει και πολλες επιλογες και τελευταια η ποιοτητα εχει αυξηθει....μπαινοντας στο 8Γ συναντησα μια κοπελα απο τα παλια ( ελειπε ενα διαστημα και πραγματικα τη θυμομουνα απο το απιστευτο ναζι) δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο απο το να την ξαναγαμησω,και υστερα απο αναμονη λιγων λεπτων μπαινει μεσα ολο καβλα και ναζι και μου λεει που εισαι καβλα μου? αμεσως ενιωσα ενα καψιμο στο κεφαλι απο την ατελειωτη καυλα τα ποδια μου εχουν μουδιασει στο αντικρισμα του υπεροχου αυτου κωλου,και ξεκιναμε σε ενα γλειψιμο και οι 2 τρελο! περασμα προφυλακτικου,πιπα για οσκαρ, και της λεω ελα μωρο μου στα ορθια αφου κοπανιομασταν λιγα λεπτα με πεταει στο κρεβατι και μου λεει τωρα σειρα μου καυλιαρη να σε σκισω και ερχεται απο πανω μου και να χτυπιεται σε ενα ρυθμο που ενιωθα οτι θα εκραγω,την γυρναω σε ιεραποστολικο γιατι νιωθω να ερχεται το τελος,και μετα απο 2 λεπτα βγαζω το προφυλακτικο και της τα ριχνω ολα πανω της,δεν δυσανασχετησε καθολου γελαγε κι ολας,η νικολετα ειναι ενα κοριτσι που το τιμαει το 50αρικο, φιλια αγκαλιες και προσεχως θα σε ξαναδω....

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νικολετα
Κοπέλες διαθέσιμες
τζουλια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
December 15, 2012
Τιμή €
50
Φιλί