Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 10 10 0.5
Massage 08 January, 2021 4089
Στόχος κατερρίφθη!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφανιση σώμα
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5
Συμμετοχή
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5
Ποιότητά μασάζ
 
0.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0

Το Stealth χαρτογράφησε προορισμό το cute ίδρυμα της Θησέως και ο κλειδωμένος στόχος ήταν η Σαμάνθα.

Επειδή όμως, ο καλός παίχτης είναι αυτός που δημιουργεί μέσα στο γήπεδο, άλλαξα αίφνης γνώμη και ο νέος στόχος έγινε η Μαιρούλα. Άφησα λοιπόν τη Σαμάνθα αφού τα αισθητήρια οδηγούσαν στη μελαχρινή λεπτή Ρωσίδα, με το ίσιο μαύρο μαλλί, τις γωνίες προσώπου, το πλατύ χαμόγελο και τα πανέμορφα μάτια.

Μπανιαρισμένος και ξαπλωμένος στο μασαζοκρέβατο, περίμενα τα θαυματουργά της χέρια να απαλύνουν το πιάσιμο της μέσης μου. Γδύθηκε μπροστά μου αποκαλύπτοντας ένα ζευγάρι από τα ομορφότερα στήθη που είδαν ποτέ τα μάτια μου! 2μισάρια φυσικά, εντελώς στητά, βελούδινα με απίστευτη αίσθηση, μεγαλοπρεπείς θηλές και ρώγες εντελώς ευερέθιστες. Και αρκετά συμμετρικά.

Η επίθεσή της με βρήκε ανάσκελα να δέχομαι το γλύψιμό της από το αυτί, στο πηγούνι, χείλια, μάγουλα, όλο το πρόσωπο, στάση στο στήθος μου και κάπου εκεί αντιλήφθηκα ότι μασάζ γιοκ! Χούφτωσα με περίσσια λαχτάρα τα θεσπέσια βυζιά της και τα κατασπάραξα. Δεν τα χόρταινα! Κρέμονταν πάνω απ’το πρόσωπό μου και τα έπαιζα εναλλάξ ενώ η Μαίρη βογγούσε και είχε μουσκέψει για τα καλά.

Σειρά της να επιδοθεί σε ένα μαεστρικό και βασανιστικό κλαρίνο, όπου δεν άφησε κανένα σημείο ανέπαφο της φρεσκοξυρισμένης μου βουβωνικής χώρας. Με μούλιασε κανονικά, ενώ με τη σειρά μου ασχολήθηκα με το υγρό της γατάκι, που σπαρταρούσε με τα δυό μου δάχτυλα μέσα του και τη γλώσσα μου να το παιδεύει.

Μεταφερθήκαμε στον επικείμενο καναπέ, με ίππευσε και τον κατάπινε όλον μέσα της σε ένα ηδονικό σκηνικό με τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου και τα στήθη της να πάλλονται εμπρός μου.

Η κάβλα ήταν ξέχειλη και συνεχίστηκε στα 4, όπου η θέα της ήταν απολαυστική, όσο και η αίσθηση της βύθισής μου εντός της. Της άρεσε πολύ και μου το έδειχνε με κάθε τρόπο. Αυτή η επιβεβαίωση μου αύξανε την ηδονή.

Με κλεφτές ματιές στο ρολόι τοίχου προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ, ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, αυτή την αίσθηση του να κάνεις sex με ένα τόσο όμορφο πλάσμα που συμμετέχει απόλυτα και η χημεία λειτουργεί καταλυτικά.

Τα φιλιά και οι ματιές όσο ήμουν πάνω της, επίσπευσαν την διαδικασία της ολοκλήρωσης που έλαβε χώρα στα μαγευτικά της στήθη! Το χαμόγελό της, που μου χάριζε καθ’όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, ήταν η εγγύηση ότι είχε περάσει κι εκείνη καλά μαζί μου.

Μείναμε μαζί μέχρι να κάνουμε το απαραίτητο ντους και ξαναγύρισε για να με συνοδεύσει μέχρι την έξοδο με ένα γλυκό φιλί.

Πέρασα θαυμάσια για περίπου 35-40’ με κόστος 60€ και δεν τα έκλαψα. Αντίτιμο που δε βγαίνει πλέον συχνά. Απόκτησα όμως ένα αξιόλογο στανταράκι που πολύ φοβάμαι δε θα μου «επιτρέψει» να τεστάρω την Σαμάνθα.

Η Άννα στην υποδοχή, ευγενική και κατατοπιστική, με βοήθησε στην σωστή επιλογή μου. Ο χώρος φιλόξενος, καθαρός και ήσυχος.

Φεύγοντας ικανοποιημένος με περίμενε ακόμη μια έκπληξη στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τα μανούλια του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου ήταν μαζεμένα, το ένα κα(β)λύτερο απ΄τ’άλλο! Τσόντες τρελές!

Μέχρι να επιστρέψει το Stealth στη βάση του, σχεδόν σε κάθε φανάρι κι ένας τρελός μούνος! Στις διαβάσεις, στα αμάξια….Πανδαισία λέμε!

Μελισσούλες πολλές μαζεύτηκαν!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Κοπέλες διαθέσιμες
Σαμάνθα, Αναστασία
Ημερομηνία
May 15, 2012
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση