Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 10 10 0.5
Massage
08 January, 2021
4088
Νάντια άλλο ένα στάνταρ!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφανιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Είχα υποσχεθεί την συγκεκριμένη κριτική.Απογευματινή επίσκεψη πριν 10-15 μέρες περίπου.Στην πασαρέλα βλέπω δύο γνωστές φυσιογνωμίες από άλλο κατάστημα (Ποσειδώνος 67).Την μαύρη γαζέλα Κατερίνα,που εδώ δουλεύει με το όνομα Χριστίνα, και την Νάντια, με τα υπέροχα καταγάλανα μάτια, που εμένα προσωπικά με τρελαίνουν...
Συνεδρία με Νάντια. Στα του αγώνα τώρα... Μασσάζ διάρκειας περίπου 30',απολαυστικότατο,δυνατό όσο έπρεπε,απαλό όταν έπρεπε...
Στο κυρίως πιάτο, στοματικό με,(δεν με ενδιέφερε για άνευ, οπότε δεν ρώτησα).Εναλαγή τριών στάσεων και τελείωμα στο σώμα της κοιτάζοντας τις ματάρες της (είπαμε αδυναμία είναι αυτή)!!!Πίσω πόρτα ΔΕΝ.
Γενικά μια τίμια συνεδρία και από πλευράς χρόνου αφού εξαντλήσαμε το 50άλεπτο, και από πλευράς υπηρεσιών, και από διάθεση της κοπέλας.Μου έκανε εντύπωση ότι αφού τελειώσαμε γύρω στο 40λεπτο, επέμενε να μου κάνει λίγο μασσάζ ακόμα για να χαλαρώσω ...μετά τον αγώνα όπως είπε... Πεντακάθαρη.ντουζάκι πριν και μετά, ενώπιον μου στην ντουζιέρα του δωματίου.
Συνεδρία με Νάντια. Στα του αγώνα τώρα... Μασσάζ διάρκειας περίπου 30',απολαυστικότατο,δυνατό όσο έπρεπε,απαλό όταν έπρεπε...
Στο κυρίως πιάτο, στοματικό με,(δεν με ενδιέφερε για άνευ, οπότε δεν ρώτησα).Εναλαγή τριών στάσεων και τελείωμα στο σώμα της κοιτάζοντας τις ματάρες της (είπαμε αδυναμία είναι αυτή)!!!Πίσω πόρτα ΔΕΝ.
Γενικά μια τίμια συνεδρία και από πλευράς χρόνου αφού εξαντλήσαμε το 50άλεπτο, και από πλευράς υπηρεσιών, και από διάθεση της κοπέλας.Μου έκανε εντύπωση ότι αφού τελειώσαμε γύρω στο 40λεπτο, επέμενε να μου κάνει λίγο μασσάζ ακόμα για να χαλαρώσω ...μετά τον αγώνα όπως είπε... Πεντακάθαρη.ντουζάκι πριν και μετά, ενώπιον μου στην ντουζιέρα του δωματίου.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Κοπέλες διαθέσιμες
Μαίρη,Ντόνα,Χριστίνα,Αγγελική,Αναστασία,Σύλβια
Κόστος €
80Ε/45'
Βάρδια
Απογευματινή
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
P