Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 7 10 0.5
Studio 30 November, 2020 2348
γνωριμια με την αννα μαρια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Καθαριότητα χώρου

7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
ειχα ακουσει πολλα για τη μαρια κ μετα απο παροτρυνση του πιτσιρικου κ του τσεγιεν ειπα να την επισκευτω.
η μαρια ειναι ξανθια με απιστευτο κωλο κ πολλα πιασιματα.εχει καυλοφατσα κ κατι χειλαρες ,
ερχεται η καυλα κ αρχιζουμε την κουβεντουλα ,αυτη μου μιλαγε κ εγω κοιταγατο υπεροχο μουνακι της.
ειναι πολυ ευγενικη κ δεκτικη σ οτι της ζητησεις.
μετα τα τυπικα ,μου λεει οτι σ ενοχλει μου το λες σιγα μην μ ενοχλουσαν αυτα που μου κανε προκαταρκτικα σουπερ
με εγλυψε σ ολο το κορμι πανω απο 10 λεπτα , με ειχε κανει καγκελο,την ξαπλωνω κ αρχιζω κ εγω γλυψιματα παντου για αρκετη ωρα
με ξαναξαπλωνει κ παλι φλυψιματα .και φτανει η ωρα της πιπαςππππππωωωωωωωωωωωωωω τι πιπα αργη υγρη βαθεια τελεια
για αρχηκαθεται πανω μου με αναστεναγμους κ βογγητα αισθησιακα εδειχνε να τοαπολαμβανει
μετα απο αρκετη ωρα την ξαπλωνω κατωκ αρχιζω να τη γαμαω με πολυ παθος φοραγε κ ενα αρωμα πολυ καυλε κοιταγα κ την καυλοφατσα της κ καυλωνα πιο πολυ με κατεβαζει κ με τσιμποκωνει κ συγχρονως εβλεπα απο το καθρευτητη κωλαρα της κ τη μουναρα της
καθεται στα τεσσερα απιστευτη θεαδεν αντεξα κ πολυ αφου με αρμεξε κ κατεθεσα τους χυμους μου στο υγρο κ καυτο μουνακι της.
αυτα για μια πολυ καλη εμπειρια με το μαρακι
η μαρια ειναι πολυ γλυκια κ σεξυ κ ευδιαθετη τη συνιστω ανεπιφυλακτα
Να σαι καλα μαρακι θα τα ξαναπουμε

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
αννα μαρια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 12, 2011
Τιμή €
50