Αναζήτηση

Review Detail

7.0 7 10 0.5
Bourdela December 05, 2020 1168
Την πέτυχα!
Overall rating
 
6.1
Λίγο το φεγγάρι, λίγο οι καύλες που είχαν βαρέσει κόκκινο και χωρίς να το πολύ καταλάβω ήμουν ήδη στο αυτοκίνητο.
Πολύ ηρεμία στην φυλής. Ενώ πήγα στα περισσότερα σπιτάκια σπάνια περίμενα κοπέλα να βγεί από το δωμάτιο. Ούτε τσάρκα υπήρχε, κοινός ερημιά. Η φυλής καθαρή, χωρίς σκουπίδια και μυρωδιές, περίεργο αλλά ωραίο.

Αφού έκανα την επίσκεψή μου στα σπιτάκια κατέληξα στην Αντριάνα. Η Αντριάνα είναι μια γλυκιά, νάα κοπέλα, μετρίου αναστήματος με καστανόξανθα μαλλιά. Έχει ένα-δυο κιλάκια παραπάνω αλλά τα έχει ομοιόμορφα κατανεμημένα στο κορμί της. Έχει γεμάτο κωλαράκι το οποίο η τσατσά δεν ανέφερε στο πρόγραμμά της. Χαρακτηριστικό της είναι το μεγάλο και στητό στήθος της. Την θυμόμουν από το φωκαίας 25 πάνω. Δεν ήθελα και πολύ αυτήν την φορά, μπήκα. Ήταν ντυμένη με ένα ροζ σετάκι και με διχτυωτές μαύρες κάλτσες και στο σαλόνι εμφανίστηκε και με το σουτιέν κάτι που τις άλλες φορές δεν έκανε.

Στα ενδότερα:
Δίνω το παράβολο και κάνω την είσοδο μου στο δωμάτιο. Πρώτη εντύπωση νορμάλ δωμάτιο φυλής αλλά καθαρό, με νιπτήρα, χαρτί, σαμπουάν χεριών. Το σεντόνι ήταν καθαρό και σαν να ήταν φρεσκοστρωμένο. Μετά από ένα δυο λεπτάκια έρχεται και η Αντριάνα. Δυο κουβεντούλες για να σπάσει ο πάγος. Από προκαταρκτικά ανύπαρκτα, απλά έπαιζε με το πουλί με μέχρι να σηκωθεί λίιιιιιιιιγο ισα ισα για να βάλει το προφυλακτικό το οποίο όμως το έβαλε κανονικά και όχι τεντώνοντάς το. Στοματικό καλό, κάθισε δίπλα μου για να έχω πρόσβαση στις βυζάρες της. Αρχικά πήγε να κάνει κουτοπονηριά καθώς το σουτιέν δεν το έβγαλε αλλά όταν της το είπα ευγενικά τότε το έκανε χωρίς να δείξει κάποια δυσαρέσκεια. Στοματικό καλούτσικο με ματιές μέσα από τον καθρέπτη αν και προς το τέλος άρχιζε να βάζει χεράκι αλλά έτσι και αλλιώς το επιθυμητό αποτέλεσμα είχε ήδη έρθει. Εναλλαγή 3 στάσεων. Στο καβάλημα κουράστηκε εύκολα αλλά δεν έφερε αντίρρηση να ανέβει. Ματιές συνέχεια μέσα από τον καθρέπτη, ελάχιστες κραυγούλες. Στο ιεραποστολικό η συμμετοχή περιορίστηκε στο να μου τρίβει το στέρνο. Αν και έκανε εμφάνιση με την κρέμα στο χέρι δεν έβαλε μπροστά μου και ήταν σχετικά στενή. Δεν προσπαθούσε να κλέψει στις διάφορες στάσεις για να μην μπαίνω ολόκληρος μέσα και δεν δυσανασχέτησε ούτε στον χρόνο ούτε στις εναλλαγές στάσεων. Δεκτική χωρίς μη και μη.
Την αντριάνα την είχα σταμπάρει εδώ και καιρό κυρίως λόγο του στήθους της αλλά δεν την πετύχαινα καθώς δουλεύει κυρίως πρωινά από όσο μου είπε.

Με λίγα λόγια δεν είναι κάτι το εξαιρετικό για να την πεις VFM και να χαρακτηριστεί στανταράκι αλλά δεν έκλαψα και τα λεφτά μου.

Την τσατσά την είδα όταν βγήκε συναγωνιστής από άλλο δωμάτιο να μπαίνει, αυτό είναι θετικό.

Σαν γενική παρατήρηση έχω να πω ότι τα στάνταρ έχουν πέσει. Παλαιότερα, όχι και πολύ παλιά βέβαια, θυμάμαι πιο ωραίες κοπέλες. Τώρα παίζουν παντού ντουέτα αλλά καλό θα είναι να καταλάβουν ότι η ποσότητα δεν αντικαθιστά την ποιότητα. Καλύτερα μια κοπέλα με γεμάτα δωμάτια παρά 2 να κάθονται να πίνουν καφέ!

Αν θα ξαναπήγαινα;
Ίσως, “αναγκαστικά” αν και μόνο αν δεν υπήρχε κάτι άλλο στην περιοχή να μου κινήσει το ενδιαφέρον.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αντιάνα
Ημερομηνία
March 19, 2011
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
L
47 reviews
Report this review Was this review helpful? 1 0

Comments

Already have an account? or Create an account