Αναζήτηση Προφίλ

Δροσοπούλου 95

 
8.6 (1)
283 0 1 0 0 1
Δροσοπούλου 95

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Δροσοπούλου 95
Longitude
23.74
Latitude
38.00

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

1 review
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5(1)
Εμφάνιση σώμα
 
6.5(1)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0(1)
Συμμετοχή
 
10.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(1)
Καθαριότητα χώρου
 
7.0(1)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.5(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0(1)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Νίκη – Ένα χρόνο μετά…….
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
6.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Σαββατόβραδο και συμπτωματικά βρέθηκα στην Κυψέλη μετά από πολύ καιρό, κοντά στο Δροσοπούλου 95, ένα ίδρυμα στο οποίο παλιότερα ήμουν τακτικότατος θαμώνας με πολύ καλές αναμνήσεις.

Εργαζόμενο κορίτσι η Νίκη. Μια γυναίκα που έχει περάσει τα πρώτα «….αντα» αλλά με πολύ γλυκό και ευγενικό πρόσωπο, το οποίο όμως στο δωμάτιο μπορεί να πάρει εκφράσεις άγριας bitch. Φυσικό μεγάλο στήθος, τροφαντή περιφέρεια, με λίγα κιλάκια παραπάνω από όσο πρέπει για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής.
Ένα από τα στανταρακια του παρελθόντος, μιας και είχαν περάσει τουλάχιστον 6 μήνες από την τελευταία φορά που την είχα δει σε τσάρκα και πάνω από ένας χρόνος από την τελευταία φορά που την είχα τιμήσει. Δεν το πολυσκέφτηκα και ανέβηκα στο δωμάτιο.

Γελαστή, φιλική μιλήσαμε αρκετά πριν αρχίσει το πατροπαράδοτο μασαζ, το όποιο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του βασικού προγράμματος των 50 ευρώ.
Ένας τομέας στον οποίο η Νίκη είναι κορυφαία, μιας και το κατέχει όσο λίγες. Έτσι καταναλώσαμε αρκετή ώρα σε χαλαρωτικό μασάζ μέχρι την στιγμή των πρώτων περιπτύξεων.
Πολύ θερμή και σε άψογο gfe κλίμα, με αναστεναγμούς βογγητά, φιλιά στο στήθος και στον λαιμό μου, σφιχτές αγκαλιές και «παιχνίδια» από τα δυο πλευρές ξεκίνησε η συνεδρία μας. Μοναδική συμμέτοχη από πλευράς της όσο ασχολιόμουν με όλο της το σώμα.
Το στοματικό της πολυ καλό, βαθύ, υγρό με χτυπήματα της γλώσσας στον κορμό και παράλληλο καραμέλωμα στα @@κια.
Το υψηλού επιπέδου sex ήταν η φυσιολογική συνέχεια της όλης υπόθεσης. Με σφιχτές αγκαλιές αναστεναγμούς, φιλάκια σε τρεις εναλλαγές στάσεων μέχρι να μας βρει το τέλος σε ιεραποστολικό.

Έκατσε για αρκετή ώρα δίπλα και μιλήσαμε για κοινούς γνωστούς από τις εποχές του Αγίου Μελετίου που είχαμε πρωτοσυνατηθει. Χωρίς ίχνος βιασύνης καθίσαμε αρκετα στο δωμάτιο μέχρι που ακούστηκε ο ήχος του κουδουνιού, που την καλούσε στο «καθήκον».

Σίγουρα η Νίκη δεν είναι από τις ομορφότερες κοπέλες που μπορεί να βρει κανείς στα studio της Αθήνας. Και το ξέρει, γι΄αυτό οι υπηρεσίες της είναι παρά πολύ καλές.
Άριστο μασάζ, με πολύ καλή συμμετοχή και τεχνική στο sex, τιμάει τα χρήματα που παίρνει. Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Είναι μια από τις γυναίκες που έχω την καλύτερη δυνατή χημεία και περνάω super μαζί της. Όσοι αρέσκονται σε νεαρές κοπέλες με σώματα μοντέλου, ας μην κάνουν τον κόπο να την επισπευτούν, Οι μιλφάκηδες όμως θα την λατρέψουν……..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Νίκη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Nίκη
Ημερομηνία
July 30, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!