Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 26 10 0.5
Call Girls
29 January, 2012
3536
For your eyes only!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση πρόσωπο
10.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Η συνενοήση με το γραφείο άψογη!!! Μάλιστα ήρθε και νωρίτερα στο ραντεβού μας!!! μπήκε στο σπίτι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν να γνωριζόμαστε απο παλια με πάθος και είδα ότι ανταποκρίνεται στο δικό μου καλεσμα!!!. Μετά απο λίγο με ρωτησε που είναι το μπάνιο να κάνει ενα ντουζάκι και γώ την περίμενα στο δωμάτιο.
Σε λεπτομέρειες δεν μπαίνω για το τί έγινε απλα σας λέω οτι είναι vfm και είναι πολύ καλή στο κρεβάτι και ειδικότερα στα 4!!!
Στα συμπεράσματα τώρα:
Στα συν: καλό κορμί (ανάλογα τα γούστα του γούστα του καθενός), πρόσωπο πολύ όμορφο, και μάτια τα οποία είναι το κάτι άλλο!! Απλά είναι τα μάτια της τα πλάνα!!! συμμετοχή στον αγωνα πάρα πολύ καλή εξαιρετική θα έλεγα!!! ντύσιμο πολύ καλό και οσο για τους συναγωνιστές που λένε οτι το βυζί είναι πεσμένο εγω δεν το είδα αυτό!!!, ακριβής στο ραντεβού της και για τα χρήματα που πλρώνουμε οι υπηρεσίες είναι πολύ πρώτες!!!
στα ΠΛΉΝ: ΟΤΙ ΜΟΥ ζήτησε τα χρήματα προκαταβολικά και στην ώρα απάνω χτύπησε τηλ για να τελειώσει το ραντεβού.
ενα ειναι σίγουρο οτι θα την συναντήσω ξανα!!!!
Σε λεπτομέρειες δεν μπαίνω για το τί έγινε απλα σας λέω οτι είναι vfm και είναι πολύ καλή στο κρεβάτι και ειδικότερα στα 4!!!
Στα συμπεράσματα τώρα:
Στα συν: καλό κορμί (ανάλογα τα γούστα του γούστα του καθενός), πρόσωπο πολύ όμορφο, και μάτια τα οποία είναι το κάτι άλλο!! Απλά είναι τα μάτια της τα πλάνα!!! συμμετοχή στον αγωνα πάρα πολύ καλή εξαιρετική θα έλεγα!!! ντύσιμο πολύ καλό και οσο για τους συναγωνιστές που λένε οτι το βυζί είναι πεσμένο εγω δεν το είδα αυτό!!!, ακριβής στο ραντεβού της και για τα χρήματα που πλρώνουμε οι υπηρεσίες είναι πολύ πρώτες!!!
στα ΠΛΉΝ: ΟΤΙ ΜΟΥ ζήτησε τα χρήματα προκαταβολικά και στην ώρα απάνω χτύπησε τηλ για να τελειώσει το ραντεβού.
ενα ειναι σίγουρο οτι θα την συναντήσω ξανα!!!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
February 20, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €