Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 26 10 0.5
Call Girls 29 January, 2012 3536
Ματάρες μου !!! Νο 2
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.9
Εμφάνιση πρόσωπο

10.0
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Είναι η δεύτερη φορά που γράφω κριτική για κοπέλα και μάλιστα για την ίδια κοπέλα, αφού η πρώτη μου κριτική είναι λίγο πιο κάτω. Ο λόγος γι' αυτό είναι ότι όπως νομίζω, μετά τη δεύτερη φορά, που πηγαίνεις με την ίδια κοπέλα, έχεις καλύτερη άποψη για την κοπέλα αυτή και παράλληλα μπορείς να δεις αν κάποια αρνητικά από την πρώτη συνάντηση, έχουν διορθωθεί.
Η δεύτερη λοιπόν συνάντησή μας, με τη Λένα, η οποία είχε και μεγαλύτερη διάρκεια από την πρώτη φορά, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν πολύ καλύτερη.
Έχω ήδη γράψει ότι η κοπέλα είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες της (Λένα αν διαβάζεις, άλλαξε τις φωτογραφίες σου). Με το που με είδε μ' αγκάλιασε, με φίλησε με χαρά και ώσπου να πάμε στο δωμάτιο, είχε χωθεί στην αγκαλιά μου, γιατί ο οδηγός την είχε αφήσει πιο κάτω κι είχε κρυώσει.
Στο δωμάτιο, μετά από λίγη συζήτηση και το απαραίτητο μπανάκι πέσαμε στο κρεβάτι και μπορώ να πω ότι κάναμε έρωτα, όχι sex. Ήταν λες κι έκανα έρωτα με γκόμενα, που γνώριζα και η συμμετοχή της ήταν ολοκληρωτική. Βέβαια το πώς αντιλαμβάνεται καθένας τη σεξουαλική πράξη και τι ζητάει από αυτή είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και γι’ αυτό δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.
Μετά το ντουσάκι, ακολούθησε το απαραίτητο social time, συζητώντας για διάφορα θέματα, λες και γνωριζόμασταν χρόνια.
Ακολούθησε δεύτερος γύρος, με πολύ καλή, με μεγάλη διάρκεια και πολύ βαθιά πίπα και ήρθε η δεύτερη εκτόνωση στο στόμα της. Θα προτιμούσα να τα είχε καταπιεί, αλλά αυτό δεν έγινε. Ίσως γίνει την επόμενη φορά, γιατί σίγουρα θα υπάρξει και τρίτη συνάντησή μας.
Για μένα η κοπέλα είναι φανταστική με υπέροχα μάτια :) και πέρασα υπέροχα και τις δύο φορές που συναντήθηκα μαζί της.

Υ.Γ. 1. Τα χρήματα δεν ζητήθηκαν στην αρχή, αλλά στο τέλος, τα έδωσα εγώ, χωρίς να ζητηθούν, αφού νόμιζα ότι τα είχε ξεχάσει. Επίσης η αναπάντητη από τον οδηγό της (κι όχι από το γραφείο που έγραψα στην προηγούμενη κριτική μου), έγινε αφού είχε περάσει το χρονικό όριο της συνάντησής μας. Και η κοπέλα και το γραφείο διόρθωσαν τα αρνητικά σημεία της πρώτης μας συνάντησης.
Υ.Γ. 2. Δεν γνωρίζω τι είναι το GFE και το PSE γι' αυτό έβαλα και τα δύο.
Υ.Γ. 3 Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στο γραφείο που εργάζεται η κοπέλα. Στο τηλέφωνο και τις δύο φορές, ήταν κάποια κυρία (δεν ξέρω το όνομά της), με ξενική προφορά, η οποία ήταν ευγενέστατη κι έκανε τα πάντα εύκολα για να γίνει η συνάντησή μου με τη Λένα. Η λέξη επαγγελματισμός, περιλαμβάνει κάτι το απόμακρο και ψυχρό γι' αυτό δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη. Θα πω ότι οι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και την κάνουν άριστα. Μπράβο!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 02, 2012
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €