Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 26 10 0.5
Call Girls 29 January, 2012 3536
ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση πρόσωπο

10.0
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Η συνάντηση έγινε στα Β.Π. και η Κα Βιολέτα δεν έφερε καμιά αντίρηση παρ' όλο πού η Λένα είχε δουλειά όλη μέρα. Ηρθε στην ώρα της και αντίκρυσα ένα κουκλάκι πολύ πιό όμορφο απο τις φωτογραφίες. Κε Κώστα τα κοριτσάκια αυτά είναι τόσο νέα τόσο φρέσκα πού δεν χρειάζονται σκληρές φωτογραφίες. ΤΟ ΊΔΙΟ ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ. Λοιπόν η Λένα με το χαμόγελο συστήθηκε, φιληθήκαμε, και μπήκε στο μπάνιο να αλλάξει. Βγήκε τυλιγμένη στο μπουρνούζι , ξάπλωσε δίπλα μου και εγένετο φώς. Τρυφερό κορμάκι με στήθος λίγο πεσμένο λόγω μεγέθους αλλά με μεγάλες ρόγες. Πεντακάθαρη, δεκτική σε όλα , και με 100% συμμετοχή. Βέβαια βοήθησε και το κρασί με τα ψάρια πού είχα φάει το μεσημέρι. Η Λένα δεν είπε τίποτε ότι πιθανόν να μύριζα κρασίλα αλλά με φίλαγε παθιασμένα με κάθε ευκαιρία. Η πρώτη κατάθεση έγινε στα τέσσερα αφού είχε προηγηθεί ένα ατελείωτο 69. Στο διάλειμμα παρήγγειλα μια μπύρα αλλά η Λένα μου είπε ότι δεν πίνει στην δουλειά. Με την κουβέντα κι ενώ εγώ την χαιδεύα παντού ξαναγυρίσαμε σε 69 όπου η γλυκιά μας κοπελίτσα με ρούφιξε μέχρι τελευταίας ρανίδος. Ξαναμανα ντουσάκι , υπόσχεση ότι δεν θα γράψω κάτι ( αλλά έλα πού μου άρεσε πάρα πολύ η Λένα), και αριβεντέρτσι.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 11, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
90
Service Style