Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 26 10 0.5
Call Girls 29 January, 2012 3536
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΛΕΝΑ . ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΞΕΝΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΥΛΙΜΑΡΜΑΡΟΥ .

Η ΛΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ .

ΣΟΣΙΑΛ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΜΕ ΧΑΜΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΒΑΘΕΙΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΥΓΡΗ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΠΕΖΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΣΤΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ . ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΥΓΡΑ .

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ ΙΠΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ .

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ . ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΩ

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 20, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
140
Εξτρά €
μια δευτερη σαμπανια
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 2

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 June, 2012
οταν λες οτι η κοπελα εχει ατελειες τι ακριβως εννοοεις ,ειναι ωραια γκομενα,ειναι χοντρη γινε λιγο σαφης παρακαλω,σκεφτομαι να την παρω,εχω παρει ναντια απο το γραφειο αυτο,αρκετα καλη αλλα δεν ξερει αγγλικα
E
evans2010
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση