Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 26 10 0.5
Call Girls
29 January, 2012
3533
Κουκλί....
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Να που βάζω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε αυτό το φόρουμ, όσον αφορά στις κριτικές. Έχουμε και λέμε: όλα κανονίστηκαν πολύ γρήγορα, μιας και προέκυψε κενό αργά το Σάββατο βράδυ και με τη βοήθεια ενός φίλου εδώ μεσα που με κατεύθυνε στην επιλογή, μιας και Ντάνι δεν το σήκωνε ενώ η Νάταλι ήταν κλεισμένη μέχρι τις 12.30. Η συνάντηση έγινε στο Πριβέ του Σκαραμαγκά (θα ανεβάσω κριτική και για αυτό, δεν με ενθουσίασε-30 ευρώ μαζί με ένα μπουκάλι νερό για ένα μικρό δωμάτιο ενώ δίνω 25 για το τεράστιο δωμάτιο του Royal), και μάλιστα η Λένα, όπως αποδείχτηκε, είχε φτάσει πριν από μένα! Επειδή δεν ήμουν ποτε καλός στην έκθεση ιδεών, θα σας τα παραθέσω εν συντομία και όσο περισσότερο μπορώ μεστά. Στα του αγώνος: μπήκε μέσα η Λένα, ένα ρουφηχτό φιλί ενώ της είπα ότι οι φωτογραφίες την αδικούν, απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφη, ωραίο και χαμογελαστο προσωπάκι. Μπηκε για ντουσάκι και μετά μπήκα κι εγω μιας και μου το ζήτησε, αν και της ειχα πει και φαινόμουν ότι είμαι φρεσκολουσμένος. Στο κρεβάτι τώρα: πίπα καλή και προπάθεια ακόμα καλύτερη, απλά δεν χρησιμοποιούσε γλώσσα κάτι το οποίο θέλω, κάτι που αργησε να ξυπνήσει το "Μήτσο".... Ανταπέδωσα με ένα καλό γλυφομούνι και εν συνεχεία γυρίσαμε στο 69 όπου και έκανα την πρώτη κατάθεση. Στο social η Λένα είναι πολύ καλή, μετά το μπανάκι και 2 τσιγαράκια που κάναμε μαζί. Ξεκίνημα δευτέρου γύρου με πίπα και μετά καβάλημα στον όρθιο "στρατιώτη", αλλά λόγω κούρασης και στυλιαριού αργούσα υπερβολικά να χύσω και κάπου εκεί τελείωσε σεμνά και ταπεινά η τελετή.... Μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά, και υπό προϋποθέσεις, ναι θα την ξανάβλεπα... Ααααα, ξέχασα να πω για το σώμα της, άριστο με μόνο μείον το "σακουλιασμένο" στήθος, το οποίο όμως ξεπράστηκε μς τις απίστευτες ρώγες που έχει... Δεν ξέρω αν βοήθησα, αλλά όσον με αφορά, πέρασα πολύ καλά!!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 07, 2012
Πόλη
Σκαραμαγκάς
Χώρα
Ελλαδιστάν
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €