Αναζήτηση

Κωνσταντινουπόλεως 92

 
7.0 (1)
542 0 0 0 0 0

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Κωνσατντινουπολεως 92
Longitude
23.69
Latitude
38.03

Map

Swap Start/End

User reviews

1 review
Overall rating
 
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5(1)
Εμφάνιση σώμα
 
7.5(1)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
6.0(1)
Συμμετοχή
 
5.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(1)
Καθαριότητα χώρου
 
7.0(1)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.5(1)
Already have an account? or Create an account
Σάντρα : Εκπληρώνοντας ένα νεανικό απωθημένο.
Overall rating
 
7.0
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει σεξουαλικές ορέξεις, θυμάμαι παράλληλα και ένα απωθημένο που είχα:
Να κάνω sex με μια «επώνυμη». Πολλά ακουγόντουσαν από τότε για κάποιες νεαρές ηθοποιούς και μετέπειτα για κάποιες μοντελες που έναντι ικανού χρηματικού ποσού πρόσφεραν τις ερωτικές τους υπηρεσίες, ποσό όμως το οποίο δεν είχα την δυνατότητα να διαθέσω αφενός, και αφετέρου δεν είχα και τα απαραίτητα «cones».
Έτσι λοιπόν όταν τον τελευταίο καιρό έμαθα ότι η Σαντρα, γνωστή πορνοσταρ από τις ταινίες της ΣΙΡΙΝΑ, εκδίδεται στο εν λόγω ίδρυμα, ήταν μια καλή ευκαιρία να εκπληρώσω το νεανικό μου απωθημένο.

Η φήμη της Σάντρα σαν «εργαζόμενο κορίτσι» δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Όσοι συναγωνιστές είχαν συνευρεθεί μαζί της, δεν είχαν πει και τα καλύτερα, όμως η κάψα μου να συνευρεθώ με μια επώνυμη, δεν ήταν σύμμαχος με την λογική, και έτσι κατέφθασα στο Κωνσταντινουπόλεως 92.

Δεν άργησε να έλθει στο λιτό δωμάτιο. Αρκετα διαφορετική απ’ ότι φανταζόμουν. Καμία σχέση με την εικόνα της ψυχρής Γερμανίδας που δείχνει.
Γελαστή, φιλική, έκατσε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλαει σε άπταιστα Ελληνικά για την κρίση, τον ρόλο της Γερμανίας, την Μερκελ και αλλά θέματα της επικαιρότας. Μου είπε καποια πραγματα και για την προσωπική της ζωή στα όρια φυσικά του επιτρεπτού.
Ταυτόχρονα χάιδευε τρυφερά το στήθος μου, βγάζοντας σιγά σιγά το διαφανές σύνολο που φορούσε για να αποκαλυφθούν οι εντυπωσιακές καμπύλες της.

Στα της διαδικασίας :.
Πέρασμα και τρίψιμο του στήθους της και του υπόλοιπου σώματος της επάνω στο δικό μου, χωρίς κάποια άλλη ποικιλία. Δεκτική στα χάδια μου, το πιπίλισμα του στήθους της και κάποια γλειψίματα στον λαιμό της. Καμία αντίστοιχη περίπτυξη από πλευράς της.
Το στοματικό της καλό, χωρίς χέρια, βαθύ ενίοτε, αλλά χωρίς να ασχοληθεί με την γύρω περιοχή.
Χωρίς αντίρρηση ήρθε επάνω μου για να ξεκινήσουμε το sex. Στο ίδιο μοτίβο με τα προκαταρκτικά και το στοματικό, δηλαδή χωρίς κάποια ιδιαίτερη συμμέτοχη, απαθή θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω. Με άφηνε να ασχολούμαι με το στήθος της και το υπόλοιπο σώμα της, χωρίς κάποια διαμαρτυρία.
Συνέχεια με στάση του λωτού, όπου ξαφνιάστηκε μπορώ να πω όταν το κάναμε, μιας και λόγω του σωματοτυπου της, δεν ενδείκνυται αυτή η στάση.
Συνέχεια και τέλος με ιεραποστολικό με κάποια ελαφρά βογγητά να προστίθενται στο όλο σκηνικό.
Το βλέμμα μου είχε «καρφωθεί» στο πλούσιο στήθος της, το κατάλαβε και με αυτή την ευκαιρία, ξαπλωμένη δίπλα μου, μου έκανε ολόκληρη ανάλυση για το γυναικείο στήθος. Μου μίλησε με δική της πρωτοβουλία για τις προσθετικές, τις αφαιρετικές, τους κίνδυνους που εγκυμονεί, τα διαδικαστικα. Γεγονότα τα οποια αγνοούσα και πραγματικά μπορώ να πω ότι έμαθα κάποια χρήσιμα πράγματα.
Πολύ φιλικά με χαιρέτησε και αποχώρησε.

Γυναίκα τρυφερή, επικοινωνιακή, ομιλητική πραγματικά απόλαυσα την κουβέντα μαζί της. Στο studio όμως πηγαίνω για να απολαύσω σεξουαλικές υπηρεσίες.
Έτσι είμαι «υποχρεωμένος» να αξιολογήσω την απόδοση της Σάντρας και όχι την προσωπικότητα της. Και οι επιδόσεις της ήταν επιεικά στον μέσο όρο.

Τα περιθώρια βελτίωσης εμφανή τα οποια εστιάζω σε ποιοτικότερα προκαταρκτικά, μεγαλύτερη ενασχόληση με την γύρω περιοχή στο στοματικό, και με καλύτερη συμμέτοχη στο sex. Σημεία τα οποία δεν μπορώ να διανοηθώ πως μια γυναίκα με την εμπειρία της, δεν γνωρίζει πως πρέπει να κάνει για να ευχαριστήσει έναν άνδρα. Τώρα γιατί δεν το κάνει, οι ερμηνείες πολλες.
Γεγονός είναι πως ήταν μια μέτρια συνάντηση, που το θετικό της όλης υπόθεσης ήταν πως μια νεανική μου φαντασίωση πραγματοποιήθηκε.
Μακάρι να είναι η τελευταία. Πάμε για άλλα.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σάντρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Ημερομηνία
May 27, 2011
Τιμή €
40
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
C
199 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 1