Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 10 10 0.5
Call Girls 17 January, 2016 1998
Αξίζει και με το παραπάνω
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Πρώτη φορά duo και τελικα αξίζει, όπως εχουν πει πολλοι «συναγωνιστες». Παροτι δεν ειχα συναντηθεί ποτε στο παρελθον ουτε με Άνια ουτε με Αντελίνα οι φωτό τους μαζι, μου εβγαλαν αυτό το «κάτι» και αποφασισα να δοκιμασω, αν και ειχα καποιες αμφιβολιες. Κλεισιμο του ραντεβου πανευκολα με 2-3 sms με την Αντελινα, όπου σου ξεκαθαριζει και το προγραμμα τους, για την επομενη ημερα ενώ είναι και οι 2 τους πολύ εξυπηρετικές, αφου τους ζητησα να φορανε ζαρτιέρες από την προηγουμενη και δεν χρειαστηκε να το αναφερω ξανα. Επιβεβαιωση του ραντεβου από την πλευρα μου την επομενη το πρωι για το Ολίμπικ στο Φάληρο (θα ακολουθησει και γι’ αυτό κριτικη γιατι το αξιζει), και 5 περιπου λεπτα πριν την καθορισμενη ωρα, στελνω με sms στην Αντελινα τον αριθμο του δωματιου. Σε 5 ακριβως, ηταν εκει και οι 2, κατι που νομιζω πρεπει να αναφερθει σαν θετικο για τις κοπελες ιδίως για εκείνους, που δεν εχουν με το μερος τους την πολυτελεια του χρόνου.
Εμφανισιακα, η Αντελινα και η Ανια, είναι αυτό που βλεπετε στις φωτογραφιες τους. Η πρωτη κοντουλα, με φυσικο στηθος λιγο πεσμενο και ωραιο γυμνασμενο σωμα και μου εκανε μαλιστα εντυπωση, καποια σχολια που ακουγονται πως είναι περιεργα δομημενο, ότι εχει μεγαλα μπουτια κλπ. Οσο για την Ανια, το προσωπο της είναι αρκετα νεανικο, σωμα επισης γυμνασμενο, φυσικο στηθος λιγο μεγαλυτερο από εκεινο της Αντελινας ενώ στο ύψος είναι περίπου ισο με εκεινο της παρτενέρ της. Μπηκαν μεσα με «αέρα», κατι που βοηθησε γιατι ημουν λιγο «σφιγμενος» μια και ηταν το πρωτο μου ντουο. Μετα τις απαραιτητες συστασεις με φιλια κλπ, καθισαμε και μιλησαμε λιγο για να «σπασει» ο παγος. Λοιπον, προκειται για 2 απιστευτα τυπακια με πολύ γελιο, ικανες να σε κανουν να ξεφυγεις από την καθημερινότητα. Πιο πολύ θα τις χαρακτηριζα «fuck buddies» παρά για κοπελες της διπλανης πορτας, αφου αυτό μου εβγαλαν στο ραντεβου. Πεντακαθαρες, ευωδιαστές παντου, δεν «αναδύθηκε» ουτε μιση «δυσαρεστη» μυρωδια από την πλευρα τους καθ’ όλη την διαρκεια του ραντεβου που προσθετει πολλα «συν» στην συνολική τους εικονα. Μετα τις συστασεις, πηγαν και οι 2 τους στο μπανιο για ντουζακι και ακολουθησα κι εγω μετα από λιγο.
Στα του αγωνα, κανουν αυτά ακριβως που σου εχουν υποσχεθει. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. Το ξεκινημα εγινε με λιγο «παιχνιδι» από την πλευρα τους για λιγο (χαδια και ένα φιλι) αλλά δεν συνέχισαν γιατι στην συνεχεια, ασχοληθηκαν μαζι μου. Για να πω την αληθεια μου, δεν τις προετρεψα ουτε εγω να συνεχισουν οποτε δεν ξερω να σας πως αν στο ντούο, κανουν λεσβιακο, αν και νομιζω πως οποιος το ζητησει δεν θα φερουν αντίρρηση (αυτή την εντυπωση εχω και μου αφησαν). Στοχος τους, είναι κυριως ο πελατης να περασει καλα και ριχνουν εκει ολο το «βαρος» και όχι στα λεσβιακά. Η Αντελινα, αναλαμβάνει –κυρίως- το όλο «παιχνίδι» με την Άνια να ακολουθεί. Παρά τις προσπάθειες τους όμως, το τρακ που ειχα ηταν εμφανές και έτσι, ανέλαβαν πρωτοβουλία να με χαλαρώσουν με μασαζ όπου και εκεί, τα πηγαν περίφημα. Αποτέλεσμα, ήταν να χαλαρωσω αρκετά και να επέλθουν 3 συνολικά γύροι. Η Άνια, αναζητά και την δική της ικανοποίηση σε αντίθεση με την Αντελίνα, που πέραν από χάδια και φιλιά, ασχοληθηκε κυριως με τον «μικρό» Kerry. Τον συγκεκριμένο τομέα, τον κατέχει απόλυτα όπως και η Άνια. Κάποιος «συναγωνιστής», είχε αναφέρει σε κριτική του –πάλι για ντούο- ότι δεν είναι και το καλυτερο της και με βρίσκει απολυτα σύμφωνο αφού και σε εμένα, αυτό ακριβως μου έδειξε. Απόλαυση ήταν δε η θέα και των 2, να με περιποιούνται εναλλάξ με την Άνια, να «περιποιείται» και την γύρω περιοχή και εγώ από την πλευρά μου, να μην ξέρω τι να πρωτογλύψω. Γενικότερα και οι 2, μου έβγαλαν όλο τον gfe «χαρακτήρα» τους στο ραντεβού, αφου όσες φορές προσπάθησα να γίνω πιο «επιθετικός» ειδικότερα στην Άνια, στην οποία 3 ή 4 φορές μου ξέφυγε και κάτι μικρά δαγκώματα στο στήθος θυμούμενος εγώ την Δήμητρα, αλλά με «επανέφερε στην τάξη» με ωραίο όμως τρόπο. Εδώ να πω πως όλες τις φορές που τελείωσα όλως περιέργως, μας βρήκε εμενα να «περιποιούμαι» την Άνια και η Αντελίνα να ασχολείται με τον «μικρό» Kerry. Σε περισσότερες λεπτομερειες στα του αγώνα δεν θα «μπω» και για να μην κουρασω παραπανω αλλα και διοτι, όπως προειπα, οι ίδιες, ξεκαθαρίζουν τι ακριβως κανουν. Όσον αφορά τον χρόνο, δεν προσπαθούν να «φάνε» καθόλου αφού δεν κοίταξαν ουτε μια στιγμη το ρολόι και δεν βιάζονται καθόλου. Μάλιστα κάποια στιγμή, πήγαν και έκαναν ντουζ και ρωτάα τι ωρα είναι, με την Άνια να μου απαντά «και 20». Το ραντεβού, ήθελε 10 λεπτά για να τελειώσει και ρωτάω την Αντελίνα αν θα υπάρξει άλλος γυρος. Η απάντηση της (?) «φυσικά» με αποτέλεσμα, να κάτσουν και 20 με 25 λεπτά παραπάνω.
Τέλος, ένα ακόμα θετικό που τους προσάπτω είναι τα χρήματα. Δε μου τα ζήτησαν στιγμή και μάλιστα, την ώρα που ντυνόντουσαν για να φύγουν, κανω κίνηση να τα βγάλω για να τους τα δώσω και μου λεει η Αντελινα: «Μην βιάζεσαι, δεν υπάρχει λόγος». Έτσι και έγινε, όπου αποχαιρετηθήκαμε με φιλιά δίνοντας τους και το «δωράκι» τους.
Συνοπτικά, το ντούο αξίζει και με το παραπάνω σε αυτή την τιμή και ναι, πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα το επαναλάβω, αφού πρόκειται για 2 κοπελες πολύ τίμιες σε όλα τους και δεν χαλάνε χατίρια.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 25, 2016
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλάντα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €