Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 22 10 0.5
Call Girls 07 March, 2013 3829
Αξιόλογη, γλυκιά παρουσία
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Συνάντηση με την Adelina πριν από λίγες μέρες σε ξενοδοχείο εντός της πόλεως των Αθηνών!
Η αλήθεια είναι ότι στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ "άγρια" με την καλή έννοια. Από κοντά όμως δεν είναι έτσι. Είναι μια γλυκιά και σέξυ κοπέλα.
Μέτριο προς κοντό ανάστημα, ωραίο και αδύνατο σώμα, όχι ιδιαίτερα γυμνασμένο, απαλή επιδερμίδα, στήθος 2αρι ψιλοπεσμένο αλλά όχι άσχημο, όμορφο πρόσωπο που έβγαζε κάτι το ανατολίτικο έχω την εντύπωση. Μαλλί πολύ μακρύ. Πάντως δεν θα την έκανα για Ουκρανέζα. Εμένα μου άρεσε πολύ εμφανισιακά.
Τα αγγλικά της όχι πολύ καλά, αλλά αρκετά νομίζω για να μπορεί να γίνει σχετικά άνετα η συνεννόηση. Εξάλλου και οι περισσότεροι από μας δεν νομίζω ότι είμαστε και Λονδρέζοι στην γλώσσα! :P
Από την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο ήταν μονίμως χαμογελαστή και ευδιάθετη. Μιλάμε για πολύ θετική παρουσία.
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα...
Πολύ καλή πίπα χωρίς χέρι. Βαθιά, υγρή και ακούραστη. Το κατέχει το σπορ και έδειχνε να το ευχαριστιέται. Εγώ φυσικά το ευχαριστιόμουνα ακόμα περισσότερο. Κατάθεση στο στόμα.
Ντουσάκι και κουβεντούλα στην ανάπαυλα και έναρξη δεύτερου γύρου με νέα πολύ ωραία πίπα. Δικιά μου σειρά στην συνέχεια. Φαίνεται να απολαμβάνει το γλύψιμο. Στο κυρίως πιάτο δείχνει ακούραστη και γουστάρει το σεξ. Στην αρχή εγώ από πάνω, μετά αυτή και τελείωμα στα τέσσερα όπου ανεβάζει στροφές. Αρπάζει μαξιλάρια, τραβάει σεντόνια και θέλει ένταση.
Από άποψη καθαριότητας άψογη. Έχει μαζί και τα σύνεργά της (στοματικά διαλύματα κλπ).
Συμπερασματικά είναι μια πολύ καλή περίπτωση που ναι μεν δεν είναι προστυχόφατσα όπως στις φωτογραφίες αλλά αξίζει σίγουρα.
Γενικά πέρασα μια ευχάριστη ώρα με μια ωραία και θετική κοπέλα.
Όλα αυτά βέβαια είναι προσωπική άποψη.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 08, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150