Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 36 10 0.5
adelina call girls athens
Call Girls 18 August, 2014 5608
Διπλό ημίχρονο- Άσσο τελικό
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Μετά από τόσες θετικές κριτικές των συναγωνιστών του forum, είπα να κανονίσω και εγώ μία συνάντηση με την Adelina. Κλείσιμο του ραντεβού την προηγούμενη και επιβεβαίωση την ίδια μέρα από μεριάς της (στα + για μένα). 5 λεπτά πριν την ώρα που είχαμε κανονίσει και χτυπάει το κουδούνι(και κάπου εκεί τα χρειάστηκα...). Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μια όμορφη κοπέλα ωραία ντυμένη, η οποία μπαίνει λέει ένα γειά και αρχίζει να γδύνεται στο σαλόνι. Εκεί είπα ''ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ...'' Προσπαθώ να πιάσω λίγη κουβέντα να σπάσω τον πάγο, αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη ανταπόκριση. Την καθοδηγώ στο μπάνιο και την περιμένω στο υπνοδωμάτιο αποδεχόμενος την προβλεπόμενη ήττα. Έρχεται στο κρεβάτι και επειδή κρύωνε ξαπλώνει και σκεπάζεται.(Από μέσα μου είπα...θα μου ζητήσει να της κάνω και καμία εντριβή με οινόπνευμα...) Εξού και το Διπλό ημίχρονο του τίτλου!
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ... Αρχίζει μία τσιμπουκάρα κάνα 5λεπτο και με κάνει πύραυλο ,πάει να με καβαλήσει με reverse, αλλά που να κρατηθώ... και τα πήρε στο στόμα. Πάει στο μπάνιο να πλυθεί και βγαίνοντας μου λέει μες στο χαμόγελο... ''Τώρα που κάναμε sex... μπορείς να μου πεις το όνομα σου;!;!''. Γελάσαμε και οι δύο και από εκείνο το σημείο έσπασε ο πάγος για τα καλά! Έναρξη δευτέρου γύρου με την διάθεση στα ύψη, εναλλαγή διαφόρων στάσεων με αποκορύφωμα στα 4 (όπου αφού μπεις, δεν θες να βγείς) και κατάθεση ξανά στο στόμα της(μου ρούφηξε και το μεδούλι!!!) , με την adelina να δίνει ρεσιτάλ συμμετοχής! Συνολικά έκατσε μία ώρα και κάτι ψιλά και το δωράκι της το έδωσα στο τέλος. Άρα καταλήγουμε στον Άσσο τελικό αποτέλεσμα και μάλιστα με ανατροπή!

Σαν συμπέρασμα η Adelina είναι επαγγελματίας, τιμάει τον πελάτη που θα της φερθεί σωστά και θέλει να τον ικανοποιήσει! Από καθαριότητα η κοπέλα μοσχοβολούσε και μου έδειξε γενικά ότι προσέχει! Εννοείται πως θα την συναντήσω ξανά και πολύ πιθανό να ζητήσω να έρθει με την φίλη της.

Adelina είσαι δύναμη!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 14, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120