Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 18 10 0.5
Call Girls 03 July, 2013 3491
ΕΧΑΕ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

6.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Η κριτικη αυτη λεει οσο λιγοτερα γινεται. κανονικα θα ηθελε 2 σελιδες .Τη συναντησα 2 φορες μαζι με τη φιλη της η οποια ειναι παλια στο χωρο,
Η κριτικη αφορα την Αντζελινα και μονο. και τις δυο φορες ειχαμε πανω απο μιση ωρα καθυστερηση. Αγγλικα μετρια.. η κοπελα ειναι παθολογικη ψευτρα. Λεει ψεμματα για τα παντα
χωρις λογο και αιτια .

Παμε λοιπον: 1,80 καθαρο υψος, γυμνασμενο κορμι αθλητικο μυωδες. Κωλος τουμπανε , ποδια μακρυα δυνατα με γραμμωσεις , μουνακι ξυρισμενο, κλειτοριδα υπερτροφικη με μεγαλα χειλη και μετρια μπαλιτσα. Προσωπο γλυκο ομορφο με πεταχτα χαριτωμενα δοντακια, μπλε ματια ,μαλλια σπαστα προφανως πολυ κοντα γιατι με τα εξτενσιονς ειναι απλα μεσαιου προς κοντο μηκος.
tips , της αρεσουν πολυ οι ψηλοι αντρες. λυωνει, κοβει φλεβες . (αυτο το εμαθα στο τελος της συναντησης)

Στην πρωτη συναντηση τα ειδα ολα. Η κοπελα οταν φιλαει βεντουζωνει τη γλωσσσα και τη ρουφαει απο τη ριζα με σκοπο να την ξεριζωσει. Νιωθεις πονο και δεν ευχαριστιεσαι το φιλι , αλλα αν εισαι λιγο Kinky τυπος , γουσταρεις τη φαση. Γενικα ειναι των ακρων, γουσταρει να δινει τρελο ξυλο αλλα και το δεχεται με ευχαριστηση . Μια διευκρινηση να κανω σε αυτο το σημειο. η κοπελα γουσταρει ΔΥΝΑΤΟ ξυλο και να δινει και να παιρνει. Δεν υπαρχει αυτο . Στο λεσβιακο τη γαμησε στο ξυλο τη φιλη της.. απο προσωπο μεχρι κωλο, βυζια , μουνι .. Να μην το ξαναπω. Μιλαμε για ΤΟ ξεμουνιασμα, για την ξεφτυλα της ξεφτυλας.
Φτυσιες και γλυψιμο -ξυλο- γαμησι δυνατο - ξυλο - ρουφηγμα ρωγων - ξυλο - μιλαμε για ενα ντελιριο.
Επισης να κανω και μια αναφορα στην πιπα της Αντζελινας.. Ειναι για σεμιναριο. Οποιος ειναι προικισμενος παλι, θα του πεσει πολυ το εγω του στο στομα της Ατζελινας. Μιλαμε για ΤΟ deepthroat . Ολο μεσα με ανεση, αλλα και το ρουφηγμα οχι και καλα ρουμανικης σχολης.. οτι καλυτερο κυκλοφορει για μεγαλα μεγεθη το γλυψιμο αρχιδιων ειναι απολαυση με την Ατζελινα. Την πρωτη φορα παιδια καταπιε οτι βγηκε , δεν αφησε τη φιλη της να παρει ουτε μια σταγονα... μου δημιουργησε μεγαλες προσδοκιες.

Η δευτερη φορα ομως ηταν διαφορετικη. Η Αντζελινα ειχε βρει γκομενο. Ηρθε με αλλο τουπε, με 2-3 κιλα παραπανω και με συμπεριφορα πιο κρυα. Στο κρεββατι εβγαζε περισσοτερο εναν σαδισμο και εναν ευτελισμο απεναντι στη φιλη της και σε εμενα, το ερωτικο ντελιριο καβλας ηταν πλεον εμφανως προσποιητο. με αποκορυφωμα οτι το τελειωμα κατεληξε στο νεροχυτη του ξενοδοχειου . Στο οτι δεν περασα καλα τη δευτερη φορα ισως να συντελεσε και ενα ατυχηματακι που συνεβη το οποιο ισως να τσακισε τον εγωισμο της και να την ξενερωσε ωτοσο στο οποιο κανεις μας δεν εδωσε σημασια.

Γενικα δεν ειναι και ο πιο καθαρος ανθρωπος που υπαρχει. Οποιος εχει θεματα καθαριοτητας , αποψη μου ειναι να μην παει. θα ξενερωσει με πολλα τα οποια δεν αναφερω γιατι προσωπικα δεν με χαλανε.

Μια προταση με ορεξη.. διαθεση για κερδη αλλα θελει γερο στομαχι και γερο χερι.

Και ο θεος βοηθος

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 20, 2013
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Τα καταπίνει
Extra ball
Ναι
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 5 0

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 July, 2013
Επειδη και διπλα εχει επισημανθει θεμα καθαριοτητας και μυρωδιας μπορεις να γινεις πιο σαφης φιλε μου . Η καθαριοτητα ειναι νομιζω θεμα ταμπου για ολους μας !!
C
carolos
07 July, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καμια σχεση με την κριτικη διπλα. Το μουνι της κοπελας ειναι καθαροτατο . απλα συμπεριφερεται λιγο σαν αγοροκοριτσο , δηλαδη θα πεταξει ρουχα εσωρουχα στο πατωμα και μετα θα μπει για ντους.. ειναι λιγο "καπως" αυτο
P
pink-floyd
10 July, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ε τωρα γινεσαι σαφης φιλε μου. Γιατι εγω δεν διεπιστωσα καμια μυρωδια ουτε μασχαλες , ουτε στο νινακι της. μαλιστα με πικρια μουπε οτι καποιος εγραψε για μυρωδιες γιατι δεν του εκανε cim επιδη βρωμαγε αυτος. Τωρα ελεγε ψεμματα ή αληθεια αυτη και ο βρωμιαρης ξερουν
O
orila
13 July, 2013
Δεν ειναι ωραιο να σχολιαζει πελατες . Εγω παντως εδωσα ενα clue. Οταν μια γυναικα πεταει το βρακι της στις μοκετες του πριαμου και του καθε πριαμου δεν μπορει παρα να σε υποψιαζει . Ειναι γιδι και σε αυτο και σε πολλα αλλα και πιο χοντρα. Και ειναι και ψευτρα μεχρι το κοκκαλο .
P
pink-floyd
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση