Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 18 10 0.5Η κοπέλα αξίζει
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Συνάντηση πριν λίγες μέρες. Είχα διαβάσει τις κριτικές των συναδέλφων και ήμουν θετικά διακείμενος αλλά από την άλλη πάντα κρατάω και μικρό καλάθι για να μην απογοητευτώ. Ευτυχώς οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές. Από τις καλύτερες συναντήσεις που έχω κάνει τους τελευταίους 12 μήνες. Εδώ θα βάλω το γνωστό disclaimer ότι οι εμπειρίες του καθενός μπορεί να είναι διαφορετικές κλπ. κλπ. Πάντως η χημεία μας ταίριαξε και περάσαμε και οι δύο καλά.
Από εμφάνιση όπως τα λένε και οι υπόλοιποι, όμορφα μάτια αλλά πρόσωπο όχι ακριβώς όμορφο (αλλά ούτε και άσχημο). Ύψος 1.80 χωρίς τακούνια μικρό στήθος και καλό σώμα.
Στα του αγώνα η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει και τα δίνει όλα, αλλά θέλει να κάνεις και εσύ κάποια προσπάθεια για περάσει και αυτή καλά. Αυτό νομίζω είναι και αυτό που ξεχωρίσει την απλή συνάρτηση από την πολύ καλή. Όποιος ασχοληθεί λίγο με την κοπέλα θα έχει να λαμβάνει πολύ περισσότερα!
Τρελένετε για στοματικό σεξ και να κάνει και να της κάνουν! Στα του αγώνα ανεβάζει στροφές και γουστάρει.
Τέλος πάντων το νόημα το πιάσατε εγώ πέρασε jet και σίγουρα η κοπέλα αξίζει και για άλλες συναντήσεις στο μέλλον.
Να περνάτε καλά και να πηδάτε καλυτέρα.
Από εμφάνιση όπως τα λένε και οι υπόλοιποι, όμορφα μάτια αλλά πρόσωπο όχι ακριβώς όμορφο (αλλά ούτε και άσχημο). Ύψος 1.80 χωρίς τακούνια μικρό στήθος και καλό σώμα.
Στα του αγώνα η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει και τα δίνει όλα, αλλά θέλει να κάνεις και εσύ κάποια προσπάθεια για περάσει και αυτή καλά. Αυτό νομίζω είναι και αυτό που ξεχωρίσει την απλή συνάρτηση από την πολύ καλή. Όποιος ασχοληθεί λίγο με την κοπέλα θα έχει να λαμβάνει πολύ περισσότερα!
Τρελένετε για στοματικό σεξ και να κάνει και να της κάνουν! Στα του αγώνα ανεβάζει στροφές και γουστάρει.
Τέλος πάντων το νόημα το πιάσατε εγώ πέρασε jet και σίγουρα η κοπέλα αξίζει και για άλλες συναντήσεις στο μέλλον.
Να περνάτε καλά και να πηδάτε καλυτέρα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 15, 2014
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120