Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 32 10 0.5
Call Girls 04 March, 2013 3930
Δύο σε ένα νοικοκυρεμένα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Είναι δύσκολο να προσθέσεις κάτι για μία κοπέλα για την οποία τα έχουν πει όλα.

Την Adrianna IND την είχα ξανά-πάρει και πριν το καλοκαίρι αλλά δεν είχα γράψει κάποιο ρεβιού, για αυτό και ο τίτλος...

Η Adrianna είναι ακριβός όπως τις φωτογραφίες, το σώμα της είναι πετιτ και αρκετά καλοσχηματισμένο, το μόνο για το οποίο μπορεί να παραπονεθεί κανείς είναι πως για την ηλικία της το στήθος της είναι ελαφρός πεσμένο.

Στο σεξ της αρέσει η GFE κατάσταση, και το κάνει με πάθος, της αρέσει να ασχολείται μαζί μου, και να ψάχνει τα κουμπιά σου, τι σου αρέσει, τι δεν σου αρέσει κτλ. Πίπα πολύ καλή, το ξέρει, και αν της πεις πως κάπου δεν κάνει κάτι καλά, θα πεισμώσει και απογειώνεται η πίπα της.

Εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου λίγο ποιό ανώμαλιαρης δεν έψαξα να πάμε σε πιο kinky καταστάσεις διότι δεν υπήρξε ανάγκη. Η συμμετοχή της Adriannas ήταν αρκετή ώστε να μην χρειάζομαι κάτι άλλο.

Όπως και στην πρώτη τετ α τετ συνάντηση, όπως και σε αυτήν όταν έφυγε ήμουν αρκετά ικανοποιημένος παρόλα αυτά έμεινα με την αίσθηση πως θα μπορούσε και καλύτερα. Τώρα θα μου πεις είσαι βλάκας και υπέρ-απαιτητικός… ίσως, αλλά θα την ξανασυναντήσω και τρίτη φορά μόνο και μόνο να εξερευνήσω αν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω…

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 22, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €