Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 5 10 0.5
Call Girls 15 February, 2015 1777
και όμως....δεν υπάρχει παντού ένας μύθος
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

9.5
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

6.5
Συμπεριφορά/Social time

5.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

5.5
είναι σίγουρα δικό μου κουσούρι, αλλά πέρα από μια εκτόνωση θέλω και μια τζούρα παραμύθι και τελευταία το έχω στερηθεί αυτό!!!
είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα με πολύ χαριτωμένο πρόσωπο και με καταπληκτικό φυσικό σώμα. Κάθισα και το χάζευα πολλή ώρα αφού όλα τα άλλα....τακτοποιήθηκαν στο άψε σβήσε!! Αυτή απόλαυση ήταν η απόσβεση αφού όλα τα άλλα δεν με κάλυψαν .
Μπήκε μέσα και ...αμέσως πέρασε στο επαγγελματικό της καθήκον. Έτρεχα πίσω της να την προλάβω. Γδύθηκε , άρπαξε τα χρειαζούμενα, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και....με περίμενε. Μου έκανε το σπίτι....στούντιο.
Με έβαλε να ξαπλώσω...και σέρβιρε το ξαναζεσταμένο μενού. Στοματικό με προφύλαξη, μετά από πάνω και τέλος στα τέσσερα. Όλα αυτά κατόπιν ερωτήσεων και με δεδομένη τη δυσκολία στη συνεννόηση αφού ούτε ελληνικά ούτε επαρκή αγγλικά ήταν διαθέσιμα.
Αυτό που διατηρούσε το αξιόμαχο μου ήταν το θέαμα. Το όμορφο καλοσχηματισμένο στο χρώμα της καραμέλας κορμί, τα όμορφα μάτια να κοιτάζουν από τα "χαμηλά", το γλυκύτατο χαμόγελο.
Σόσιαλ...ανύπαρκτο λόγω της αδυναμίας συνεννόησης. Που να κάθεσαι τώρα να ανοίγεις θέματα!!! Το έριξα και εγώ στο μπαλαμούτι. Κάτι είναι και αυτό.
Ψυχρά και επαγγελματικά ρώτησε αν ήθελα και άλλο γύρο, και αφού αρνήθηκα, σφύριξε λήξη!!! Σηκώθηκε, πλύθηκε, ντύθηκε, πληρώθηκε, καληνύχτισε....και έφυγε! Μόλις που πρόλαβα να ντυθώ για να ανοίξω την πόρτα!
Ίσως την ξαναδώ, τώρα που ξέρω τι περιμένω, θα είμαι προετοιμασμένος!!!!
Θα μπορούσε να γίνει μια ξεχωριστή περίπτωση, φτάνει να βάλει λίγο το μυαλουδάκι της να δουλέψει, έχει το look, ας δουλέψει το ταπεραμέντο και...το χρόνο.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 01, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style