Λεπτομέρειες αξιολόγησης
3.0 2 10 0.5Φτιάξε μας καλά-καλά, και μετα?
(Updated: 26 July, 2024)
Βαθμολογία
3.0
Παρασκεή μεσημέρι καλώ για να κλείσω την Μικαέλα για 2ώρες. Μου αναφέρουν ότι επειδή η κοπέλα έχιε μεγάλη ζήτηση πρέπει να καλέσω κατά τις 5 και θα μου πούν εάν μπορεί γιατί δεν κλείνουν από πριν τα ραντεβού της...(!!!!). Το δέχομαι αν και χαλιέμαι... Καλώ στις 5:01 και συμφωνούμε για απευθείας ραντεβού για 2 ώρες σε hotel στα βόρεια. Καβαλάω μηχανάκι και φεύγω σφαίρα από την δουλειά... μετά από κανα 15 λεπτο και ενώ είμαι πάνω στο μηχανάκι, χτυπαει τηλεφωνο για να μου πουν ότι δεν μπορεί η μικαέλα τελικά (έτσι απλά) και πρέπει να μου στείλουν άλλη κοπέλα κλπ κλπ. Μα πρέπει να διαλέξω επιτόπου και όταν είμαι καθοδόν? Μας φτιάχνουν καλά καλά και μετά δεν μπορεί η κοπέλα? Επέλεξα τελικώς την Mary για την οποία θα γράψω κριτική όταν την "ανοιξει" ο MAD... για να σώσω κόσμο...!!!!
Πληροφοριες
Ημερομηνία
May 30, 2014
Πόλη
αθηνα
Χώρα
ελλαδα
Επικοινωνία- συνενόηση
Μέτρια
Οι φωτογραφίες ειναι
Πραγματικές με αρκετό photoshop
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες;
Ναί
Τηρήθηκε το κόστος;
Ναί
G
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 June, 2014
Γεώργιε, τα είπαμε. Τους έτυχε ένα αστέρι και πάνε να κάνουν αρπαχτή οι άνθρωποι. Δεν ενδιαφέρονται για τίποτα και φέρονται στους πάντες χωρίς κανένα απολύτως σεβασμό. Κάποιοι εδώ μέσα όμως πρέπει να ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ τα γραφόμενα τους, διότι τους δίνουν βήμα... Anyway, δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι, κάποια στιγμή θα τους μουτζώσει ο κόσμος θα τους μουτζώσει και η κοπελίτσα και θα γυρίσουν στην ανυποληψία που τους αρμόζει!!!
S
southy
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: