Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.1 4 10 0.5Η θεά της ομορφιάς και της πουτανιάς
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Λίγο οι φωτογραφίες λίγο τα καλά σχόλια που άκουσα για το τούμπανο με έψησαν να τα φυτιλιάσω τα 220. Συννενόηση πολύ εύκολη για μεσημεριανό ραντεβού. Η κοπέλα ήρθε πεντακάθαρη και μοσχομυριστή στην ώρα της. Μόλις την είδα έπαθα πλάκα... Πέσαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όπως γίνετε στις ρομαντικές τσόντες και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα και τα χουφτώματα. ΦΟρούσε τακούνια και κόκκινο φόρεμα. Το χαμογελό της αισθησιακό, παιχνιδιάρικο. Το άρωμά της μεθυστικό. Ο κώλος της όταν έμεινε με το στριγκάκι έργο τέχνης... Το φιλί της βαθύ και ερωτικό. Σαν δυο εραστές που είχαν να βρεθούν χρόνια και πήραν φωτιά. Αυτή την αίσθηση μου άφησε το φιλί της. Χωρίς να πω τίποτα μου εκανε να πάει για μπάνιο. Δεν την άφησα να φύγει όμως. Ηταν πεντακάθαρη και γω τέρμα καυλωμένος. Το κατάλαβε και γονάτισε για να τον πάρει στο στόμα της. Το καλύτερο στοματικό που μου έχουν κάνει. Η γλώσσα της ξέρει να δίνει ευχαρίστηση, όταν τον έχει στο στόμα σε κοιτάει με απόλαυση και μετά ξεκινάει mouthfucking και όλο μέσα.,. Την έβαλα στο κρεβάτι και σιγά σιγά αξιοποιήσαμε όλο το δωμάτιο! Αρχικά ιεραποστολικά με μπόλικα φιλιά και αγκαλιές με χέρια και πόδια. Τον έφαγε άγρια στα 4 με μπόλικα σκαμπίλια στην κωλάρα και το λίγο πριν τελειώσω της τον έδωσα στο στόμα να τα πιεί όλα και να τον καθαρίσει... Μπανάκι, κουβέντα που βγαίνει άνετα μαζι της γιατί είναι αρκετά μορφωμένη κοπέλα και πολύ καλό τυπάκι και χάιδεμα με το πόδι της... Με αυτές τις συνθήκες η ανόρθωση ήρθε τάχιστα και τον έφαγε στα όρθια και μπρούμυτα στο κρεβάτι και κάπως έτσι με έκανε να ξεχάσω πως με λένε και να σκέφτομαι πότε θα την δω ξανα...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 26, 2018
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
220
Service Style