Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10 0.5
Call Girls 22 December, 2015 2331
comme ci, comme ça
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

7.0
Συμπεριφορά/Social time

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Μπορώ να συνοψίσω την κριτική σε δυο κουβέντες, όμορφή κοπέλα, αντέχει και θέλει δυνατό σεξ, αλλά άπειρη και θέλει καθοδήγηση συνέχεια.

Τα έχει γράψει και ο Νότιος αλλά με πολύ τακτ, εγώ θα είμαι λίγο πιο ώμος!

Όμορφή κοπέλα πιτσιρίκα με καλό σώμα (αυτό έλειπε 19 χρονών) αλλά άπειρη, μην περιμένετε να αναλάβει πρωτοβουλίες θα πρέπει να πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας από το 1 λεπτό. Σίγουρα πολλούς δεν τους χαλάει αλλά νομίζω ότι πρέπει να αναφερθεί. Επίσης αν δεν είστε ηλικιακά μικροί ή σε καλή φόρμα δεν θα περάστε καλά σας προειδοποιώ. Αν το λέει η καρδούλα σας (κυριολεκτικά) μια χαρά!

Πίπα μέτρια. Ο αγώνας ήταν 100% PSE, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει GFE η κοπέλα απλά δεν το έχει. Ότι στάση θέλεις δεν λέει όχι σε τίποτα εκτός από πρωκτικό (αλλά και αυτό αν το χείριστής καλά έχεις προοπτικές – δεν γράφω τπτ άλλο).

Καπνίζει στα διαλλείματα για όσους έχει σημασία αυτό. Σόσιαλ ε δεν το κυνήγησα αλλά θα κράταγα μικρό καλάθι.

Εν κατακλείδι δεν πέρασα άσχημα, αλλά δεν ήταν το στυλάκι που μ αρέσει.

Σε όσους αρέσκονται να είναι από το 1 λεπτό μέχρι το τελευταίο στα κόκκινα με μια πιτσιρίκα «πεδίο δόξης λαμπρό» οι υπόλοιποι απλά θα την ξενερώστε και δεν θα πάρτε τα αναμενόμενα.

Ελπίζω να βοήθησα,

Να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα …

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 05, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style