Αναζήτηση

Alessandra

June 08, 2012
Alessandra

Πληροφορίες

Πόλη

User reviews

1 review
Overall rating
 
8.1
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.0(1)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.5(1)
Συμμετοχή
 
7.5(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(1)
Καθαριότητα χώρου
 
8.0(1)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.5(1)
Already have an account? or Create an account
Αλεξάνδρα όλο νάζι
Overall rating
 
8.1
Επίσκεψη πριν από αρκετές ημέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς οπότε η ημερομηνία είναι ενδεικτική) σε στούντιο της γερμανικής αλυσίδας στην οδό Τριγγέτα με σκοπό να συναντήσω την μικρή Αλεξάνδρα που μου είχε κεντρίσει εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον. Η κοπέλα εμφανίστηκε στο σαλόνι με σέξυ εσώρουχα και με το που την είδα έπαθα πλάκα. Πολύ ναζιάρα και με βλέμμα πρόστυχο γεμάτο υποσχέσεις. Δεν ήθελα να χάσω άλλο χρόνο χαλβαδιάζοντάς την από τον καναπέ και αμέσως πέρασα με απλό πρόγραμμα για ένα τεστ ντράιβ. Η νεαρά δηλώνει ισπανίδα (εκ Ρουμανίας) και είναι λίγο καιρό στην Ελλάδα. Μιλάει πολύ λίγες λέξεις ελληνικά και η συννενόηση έγινε στα αγγλικά. Είναι 23 ετών και έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά. Ύψος 1.70 περίπου, τατού στο αριστερό της μπουτάκι ψηλά, στήθος φυσικό 2-2.5, μαύρα μακρυά μαλλιά (extended edition), κωλαράκι απίστευτο και κάτι χείλη για πολλές τρελές πίπες. Δεν έχει και πολύ σχέση με τις φωτογραφίες και είναι σαφώς καλύτερη από κοντά.

Με το που μπήκε στο δωμάτιο η μικρή αρχίσαμε τα χαιδολογήματα και τα γλυψίματα σε λαιμό και στήθος ο ένας στον άλλον. Καλά προκαταρκτικά που αμέσως έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφού εγώ ήδη ήμουν έτοιμος και κόντευα να εκραγώ χωρίς καλά καλά να έχουμε αρχίσει, μου φόρεσε χωρίς πολλές βιασύνες το προφυλακτικό και άρχισε την πίπα της ειρήνης. Καλή στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά δεν μπορώ να πώ πως ήταν κορυφαία για την φήμη που έχει η σχολή της... Την σταμάτησα μετά από λίγα λεπτά για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο και της ζήτησα να συνεχίσουμε με ιεραποστολική στάση. Για αρκετή ώρα μείναμε σε αυτή την στάση όπου ήθελα να την βλέπω να χτυπιέται και να φωνάζει όσο εγώ ανέβαζα στροφές. Η μικρή με τις (λίγο θεατρικές αλλά σχετικά πιστικές) κραυγούλες της με κράτησε κολλημένο πάνω της μέχρι τέλος. Το finale δεν άργησε να έρθει και το σακουλάκι γέμισε με το ζουμί της αγάπης μου :P

Η μικρή είναι δυναμίτης, είναι λίγο καιρό στην δουλειά, αλλά θέλει κάποια χιλιόμετρα για να γίνει επαγγελματίας και πιο πιστευτή σε αυτό που κάνει. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και μάλλον θα την τιμήσω ξανά σύντομα.

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Τριγγέτα 3
Ημερομηνία
May 28, 2012
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
A
29 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 4 0