Αναζήτηση

Alexandra IOL

April 05, 2013
Alexandra IOL

User reviews

1 review
Overall rating
 
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
10.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.5(1)
Συμμετοχή
 
9.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
10.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0(1)
Already have an account? or Create an account
Alexandra
Overall rating
 
9.4
Ρωσίδα με πολύ καλά γονίδια! Μάλλον σπαστά, ανοιχτόχρωμα καταξανθα μαλλιά σχεδόν έως τους ώμους, όμορφο προσωπο όπως και στις φωτο, σωστά βαμμένο, γαλανομάτα, σώμα όχι τέλειο-σουπερ γυμνασμένο ούτε γλυπτό, είναι λίγο νταρντανε, στηθος φυσικό, πλούσιο, καλό χωρίς να είναι το άμεμπτο, ρόγες μεγάλες με ανταποκριση θα έλεγα, κάτω στόμα καλούτσικο και συμπαθητικό. Το ~1,75+ τόχει, ίσως και περισσότερο. Εμένα υποκειμενικά μού αρέσει εμφανισιακά. Δεν θα αρέσει σε χορεύτριες, μοδίστρες και γυμναστές, τουτέστιν όσοι θέλουν γραμμώσεις ή σκινυ μοντελέ δεν θα βρούν αυτά που ψάχνουν. Στις ηλικίες δεν τα καταφέρνω: πάντως εγώ θα την έλεγα σαφώς νεότερη απότι λέει το σαιτ τους!

Εγώ είχα κάνει ντουζ πριν έλθει. Εκείνη έκανε όταν ήλθε. Αγκαλίτσες και φιλIά, γλυκιά συμπεριφορά, ωραία χαδια κατά τις περιπτύξεις στα προκαταρκτικά. Δοκιμή ισπανικού πρώτα με εκείνη σε ύπτιο και μετά με εμένα σε ύπτιο. Τετοια προσόντααα!! Συνέχεια με καλό στοματικό με λάστιχο και περιποίηση ΚΑΙ τριγυρω. 69. Εγλυφα, βυζαινα, χαιδευα, δούλευαν όλα στο φουλ. Να και τα δάχτυλα στο στόμα, να και τα ζουλήγματα. Εμφανιζόταν να είναι άνετη και να συμμετέχει. Υπήρχε συντονισμός στα μέτρα της λογικής. Πρώτα εκείνη από πάνω, έλεγχε ρυθμούς, ταχύτητα, δύναμη, βάθος, άλλαζε καθε τόσο. Δοκίμασε 2-3 παραλλαγές της στάσης. Εγώ θαυμαζα τη θεά και χούφτωνα. Μετά περιστροφή σε ιεραποστολικό όπου έλεγχα εγώ, ανταπέδωσα, και έπιασα 3 παραλλαγές. Λογική συμμετοχή από πλευράς της με τη συμπεριφορά της. Αγκαλιές, φιλιά, χουφτωματα. Εντυπωσιακή η θέα. Έτσι ήλθε το τέλος μου. Κουβέντα μετά, μού πρόσφερε σύντομο μασαζ (δεν είναι του επαγγέλματος αλλά έχει ένα δικό της στυλ και προέκυψε και η ανάγκη εκεί επιτόπου), και αποχαιρετισμός.

Ευγενής και όμορφη παρουσία είναι η Αλεξάνδρα, και λίγο δυναμική σαν προσωπικότητα και σπουδαγμένη. Ατμόσφαιρα πλήρους gfe, ιδιοσυγκρασία για πολιτισμένο σεξ. Καλή είναι. Επίσης, βλέπω ότι η ανάπτυξη οικειότητας μπορεί να βοηθήσει για ακόμη πιό αναβαθμισμένες συναντήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι τις πολλές φορές δεν μπορεί κανείς να τις προλάβει οικονομικά στις μέρες μας. Ίσως καταφέρω κάποιο άλλο ραντεβού όπου να δοκιμάσω και πιό δυναμικές συμπεριφορές και pse καταστάσεις, Ίδομεν.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 02, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
I
173 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0