Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.5 3 10 0.5
Call Girls
03 April, 2012
1423
ALEXANDRA THE GREAT
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
10.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Καιρό είχε το γραφείο να φέρει τέτοιο μωρό στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια πολύ ωραία κοπελίτσα 24 χρονών απο την Ρουμανία πού προσπαθεί να μιλήσει Αγγλικά και τα κουτσοκαταφέρνει. Με το πού κτύπησα την πόρτα και για για μιάμιση ώρα η Αλεξάνδρα δεν έκανε τίποτε άλλο από το να με ευχαριστήσει. Λατρεύει το σεξ όπως μου είπε και το απέδειξε εμπράκτως. Μετά το απαραίτητο ντούς με περίμενε γυμνή στο κρεβάτι και μόλις την είδα μου έπεσε η πετσέτα. Ενα τέλειο κορμάκι με μια μικρή πλαστική στο στήθος πού το έκανε 3αρι απο άνύπαρκτο πού ήταν. Η μεγαλύτερη ρόγα πού είδα ποτέ ( φαντάστείτε όταν καυλώνει πώς γίνεται) , πεντακάθαρη φρεσκοξυρισμένο και ευωδιαστό νινάκι και πάντα με ένα χαμόγελο. Αρχικά την περιποιήθηκα πολλή ώρα μέχρι πού το στόμα μου γέμισε υγρά, και τότε μου φόρεσε το καπέλο ιππεύοντας με με ορμή. Στο ιεραποστολικό τα κλειδώματα με πήγαν στον ουρανό και στο τέλος κατέθεσα στα τέσσερα βλέποντας ενα τέλειο μικρό πισινάκι. Κάναμε ένα ντους να ξευδρώσουμε , κάπνισε ένα τσιγάρο στην βεράντα ( επειδή της είπα ότι δεν καπνίζω) και επιστρέφοντας μου λέει '' η σειρά μου τώρα''. Με γυρίζει ανάσκελα και αφού με έγλυψε ολόκληρο κατέληξε κάνοντας την πίπα της ειρήνης. Θα με τυράναγε ένα τέταρτο μέχρι πού την κράτησα το κεφάλι για να τελειώσω στο στόμα της. Σηκώθηκε αθόρυβα και πήγε στο μπάνιο να πλυθεί ενώ εγώ ακόμη βογγούσα. Επιστρέφοντας χαμογέλασε και ξεκινήσαμε μια απλή κουβέντα να κλείσει η μια ώρα ενώ η Αλεξάνδρα συνέχισε να με χαιδεύει..Εγώ παρ' όλα τα ..ηντα μου φτιάχτηκα και ζήτησα απο το γραφείο άλλη μισή ώρα. Μόλις το κατάλαβε η Αλεξάνδρα με γυρίζει σε ένα φανταστικό 69 και όχι μόνο. Επί 20 λεπτά παλεύαμε στην κυριολεξία μέχρι πού δεν άντεξα άλλο. Παρέδωσα το πνεύμα , το σώμα , την λαλιά όλα. Το μωρό γελούσε ευχαριστημένο. Με φίλησε με πάθος και την υποσχέθηκα ότι θα ξαναπάω. Το αξίζει το άτιμο. Την σκεπτόμουνα στο δρόμο και παρ' ολίγο να τρακάρω.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 19, 2012
Πόλη
ΓΛΥΦΑΔΑ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
220
Εξτρά €