Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 6 10 0.5Με σκουφάκι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
9.5
Εμφανιση σώμα
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
7.0
Συμμετοχή
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.5
Ποιότητά μασάζ
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Συνεννόηση μέσω τηλ που παίζει στο νετ και με βοήθησαν συντρόφια απο δω μέσα να βρω. Στα τηλεφωνα (εύλογα) πολύ καχυποψία και δάγκωμα. Φτάνω μου ανοίγει ενα μετριότατο "σκυλί" (πάντα με την καλή έννοια) και αφού καταλαβαίνει οτι ούτε τσος είμαι ούτε κανας psycho , με ρωτάει τι θέλω, διαλέγω την Αλεξάνδρα, ντουζάκι, σκάει το μωρό. Καθηλωτικό κορμί με απίστευτο, τρομερά γαμήσιμο κώλο, αμα τον είχα δικό μου αυτό τον κώλο δεν θα ξεκολούσα απο πάνω του, θα το δάγκωνα θα το έσκιζα θα καθόταν πάνω στα μούτρα μου με τις μέρες. Ποδάρες σφικτές βυζί σιλικονάτο, φάτσα ομορφη, γενικά το μωρό τα σπάει απο εμφάνιση. Στα του αγώνα τι και πως δεν είμαι περιγραφικός να γράφω, τα κάνει όλα εκτός συμμετοχής του πιο ωραίου κοματιού πάνω της (δλδ του κώλου που παραμένει μόνο στο κοιτανίδης). Το γκομενέτο προσπάθησε να ναι ευγενικό, χαμογελαστό, αλλά πολύ προκατ το σερβις. Η μεγάλη κ μόνη ξενέρα κατ εμε, είναι το σκουφάτο blow, τραβάω κολήματα και το απεχθάνομαι ως τπτ άλλο στον αγώνα. Ζήτησα να βγάλω το αερόστατο, αλλα την είδα να ενοχλείται και δεν είμαι απο τους ανθρώπους που διατάζω λες κ απευθύνομαι σε κανα ζώο - take it as it is given φασις. Μεγάλο μειονέκτημα το σκουφάτο, ξέχασα άμεσα κ πόσο ωραίο είναι το μωρό που προσφέρουν.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 19, 2017
Κόστος €
80
Βάρδια
Πρωινή
Θα την ξανάβλεπες?