Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 55 10 0.5
Call Girls 24 December, 2020 3595
εις το επανιδείν κουκλαρα μου
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
η συναντηση εγινε την παρασκευη 27-5-2011 στο ξενοδοχειο πριαμος

Ειχα διαβασει ολα για την αλεξανδρα στο φορουμ και λεγανε τα καλυτερα λογια για την κοπελα ετσι ειπα και εγω να κλεισω μια συναντηση μαζι της

Η συναντηση κλειστηκε για τις 8 αν και αργησε να ερθει κανενα τεταρτο που ειπε οτι ειχε πολλη κινηση στο δρομο αλλα με το ανταπεδωσε στο επακρον.
Εμφανιση κοπελας πολυ καλη ειχε σωμα μοντελου, το μονο που χαλασε ηταν τα χειλη χαλουσε σχεδον ολη την ομορφια του προσωπου αλλα αυτο ειναι λεπτομεριες δεν θα την παντρευτεις κιολας και το μαλλι που ειναι πολυ μεγαλο αν και θα το κωψει μεχρι τους ωμους οπως με ειπε. Στην ελλαδα ειναι περιπου 1.5 χρονο και τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα και η φωτο τις ειναι πριν απο 2 χρονια

Τωρα παμε στο ζουμι της υποθεσης αφου μιλησαμε λιγο παει κανει το μπανακι της και μετα αρχιζει τα φιλια με γλωσσα σε ολο το σωμα και μετα αρχιζει μια θεικια πιπα με αρκετα deep throat που σε στελνει στα ουρανια γλυψιμο αρχιδιων και εριχνε κατι βλεματα οταν επερνε πιπα ωχ τωρα λες τον εχασα απο προσωπου γης, με λεει μα αρεσει να γλυφη οκ μωρο να μην σε στερησω αυτην την χαρα λεω εγω. Πιπα υγρη τοσο οσο για να στον κανει πυραυρο :). σε αφηνει να περιποιηθεις το σωμα οπως θελεις εσυ χωρις να φερει καμια αντιρηση και εγω δεν εχασα την ευκαιρια και το πειποιηθηκα καταληλα.

στα του σεξ δεν αλλαξαμε πολλες στασεις αν και την περισσοτερη ωρα την περασαμε με πιπα και με αρκετα deep throat, κανει το μπανακι φιλακι και αποχερετισμος

στο προσωπο βαζω 8 μονο και μονο για τα χειλη
εως την αλλη φορα φιλλακια πολλα κουκλαρα μου

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 27, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια