Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.0 55 10 0.5
Call Girls
24 December, 2020
3595
Dream cg
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Για την Alexandra δεν νομίζω ότι χρειάζονται και πολλά λόγια.Για μένα είναι παράδειγμα για το πως πρέπει να είναι τα cg στις μέρες μας.Έχει φινέτσα,έχει στυλ,ξέρει να μιλήσει,ξέρει να ντύνεται και γενικά ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις από τι στιγμή που θα μπει στο δωμάτιο.
Κορμάκι πολύ καλό με ύψος γύρω στο 1,72 με ωραίο σχετικά μικρό στήθος και πολύ ωραίο πεταχτό κωλαράκι.Πολύ εντυπωσιακό πρόσωπο με μόνο πρόβλημα το γνωστό θέμα με το πάνω χείλος της.
Στο sex όλα πλησιάζουν το τέλειο.Θέλει να περάσει καλά και εκείνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό.Βγάζει ένα νάζι και μία ενέργεια που πραγματικά αναστατώνουν! Πραγματικά πέρασα 2 υπέροχες ώρες μαζί της
Η Alexandra ήταν στην wishlist μου αρκετό καιρό,αλλά πλέον έχει μπει στα must μου...Πολύ σύντομα θα την ξαναδώ,ίσως με 1-2 φίλες της....:)
Κορμάκι πολύ καλό με ύψος γύρω στο 1,72 με ωραίο σχετικά μικρό στήθος και πολύ ωραίο πεταχτό κωλαράκι.Πολύ εντυπωσιακό πρόσωπο με μόνο πρόβλημα το γνωστό θέμα με το πάνω χείλος της.
Στο sex όλα πλησιάζουν το τέλειο.Θέλει να περάσει καλά και εκείνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό.Βγάζει ένα νάζι και μία ενέργεια που πραγματικά αναστατώνουν! Πραγματικά πέρασα 2 υπέροχες ώρες μαζί της
Η Alexandra ήταν στην wishlist μου αρκετό καιρό,αλλά πλέον έχει μπει στα must μου...Πολύ σύντομα θα την ξαναδώ,ίσως με 1-2 φίλες της....:)
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 19, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
300
Service Style