Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.0 55 10 0.5
Call Girls
24 December, 2020
3595
Σταθερά....η Νο 1. Απίστευτη για άλλα μια φορά...!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Σήμερα....λέω....θα παίξει μια γρήγορη στην αρχή....και μετά...ένας δεύτερος γύρος με τρελό παθιάρικο έρωτα...όπως μου το "βγάζει αυτή η γυναικάρα...!!!
Η παροιμία δεν λέει....μην κάνεις σχέδια...γιατί την πατάς?...Ε, και πολύ σωστά λέει.
Με το που την βλέπεις την Αλεξάνδρα....το μυαλό σου ρε παιδί μου...σε πάει σε άλλο επίπεδο.
Ότι και να έχεις στο μυαλό σου....πάει περίπατο.
Άλλη μια φορά κλασάτα ντυμένη,αρωματισμένη, και με το χαμόγελο πλατύ πλατύ.
Φιλιά για χαιρετούρες...μην τα ξαναλέμε...και μετά το ντουζάκι της....έρχεται στο κρεβάτι.
Χάνω την μπάλα πάλι σαν μαθητούδι...χα.χα..!!
Άρχισε ένας έρωτας τρελός....σου κουνιέται το μυαλό....τέλος.
Ένα γλύψιμο από πάνω μέχρι κάτω...και ξανάμανά ανάποδα..με στάση οπωσδήποτε στην μικρή
"φιλενάδα" της..... μιας και από καθαριότητα σκίζει η κοπέλα....το "μούλιασα"...!!!
Ένα παιχνίδι ερωτισμού και ξέφρενης καύλας από μέρους της...να "μετράει" με την γλώσσα της κάθε εκατοστό του σώματός μου....και να καταθέτω μέσα στο στόμα της....όπου με "στέγνωσε".
Καθώς όλο αυτό το παιχνίδι.....που το ευχαριστιέται πάρα πολύ....διαρκούσε πιο πολύ από το αναμενόμενο....δεν έμεινε χρόνος για δεύτερο γύρο...!!!
Αυτά κάνει....χάνεις την επαφή με τον χρόνο...
Τι να πω ρε παιδιά?....Η Γυναίκα...είναι το απόλυτο Θηλυκό.
Μπράβο της. Αξίζει τα καλύτερα στην Δουλειά της και στην Ζωή της επίσης...γιατί είναι καθωσπρέπει κοπέλα με φοβερή επικοινωνία....υπομονή...κ.λ.π.
Ένα Ευχαριστώ ακόμα στο γραφείο της....καθώς ο φίλος Κ...... Ευπρεπέστατος, με άψογη επικοινωνία για ακόμη μια φορά...και γι' αυτό...είναι στις προτιμήσεις μας.
Η παροιμία δεν λέει....μην κάνεις σχέδια...γιατί την πατάς?...Ε, και πολύ σωστά λέει.
Με το που την βλέπεις την Αλεξάνδρα....το μυαλό σου ρε παιδί μου...σε πάει σε άλλο επίπεδο.
Ότι και να έχεις στο μυαλό σου....πάει περίπατο.
Άλλη μια φορά κλασάτα ντυμένη,αρωματισμένη, και με το χαμόγελο πλατύ πλατύ.
Φιλιά για χαιρετούρες...μην τα ξαναλέμε...και μετά το ντουζάκι της....έρχεται στο κρεβάτι.
Χάνω την μπάλα πάλι σαν μαθητούδι...χα.χα..!!
Άρχισε ένας έρωτας τρελός....σου κουνιέται το μυαλό....τέλος.
Ένα γλύψιμο από πάνω μέχρι κάτω...και ξανάμανά ανάποδα..με στάση οπωσδήποτε στην μικρή
"φιλενάδα" της..... μιας και από καθαριότητα σκίζει η κοπέλα....το "μούλιασα"...!!!
Ένα παιχνίδι ερωτισμού και ξέφρενης καύλας από μέρους της...να "μετράει" με την γλώσσα της κάθε εκατοστό του σώματός μου....και να καταθέτω μέσα στο στόμα της....όπου με "στέγνωσε".
Καθώς όλο αυτό το παιχνίδι.....που το ευχαριστιέται πάρα πολύ....διαρκούσε πιο πολύ από το αναμενόμενο....δεν έμεινε χρόνος για δεύτερο γύρο...!!!
Αυτά κάνει....χάνεις την επαφή με τον χρόνο...
Τι να πω ρε παιδιά?....Η Γυναίκα...είναι το απόλυτο Θηλυκό.
Μπράβο της. Αξίζει τα καλύτερα στην Δουλειά της και στην Ζωή της επίσης...γιατί είναι καθωσπρέπει κοπέλα με φοβερή επικοινωνία....υπομονή...κ.λ.π.
Ένα Ευχαριστώ ακόμα στο γραφείο της....καθώς ο φίλος Κ...... Ευπρεπέστατος, με άψογη επικοινωνία για ακόμη μια φορά...και γι' αυτό...είναι στις προτιμήσεις μας.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 18, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €