Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 55 10 0.5
Call Girls 24 December, 2020 3595
πολύ καλή η Αλεξάνδρα, αλλά ... προσέξτε τις κριτικές σας.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Είναι και αυτή μια ετεροχρονισμένη κριτική - μάλλον επίτηδες καθυστέρησα να την γράψω για να μην χαλάσω το ωραίο κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε αυτή την ομάδα κριτικών.
Βέβαι ο φίλος μας ο παράς το έχει ελαφρώς παρά-κάνει, βάζοντας 6 κριτικές για την ΙΔΙΑ κοπέλα, έχοντας ακριβώς το ΙΔΙΟ περιεχόμενο - όλες με 10άρια.
Οι έμπειροι παίκτες ΔΕΝ βάζουν νέα κριτική για ΚΑΘΕ συνάντηση για την ίδια κοπέλα, ΕΚΤΟΣ αν υπάρχει κάτι διαφορετικό στη νέα συνεύρεση που αξίζει να ενημερώσουν τους συναγωνιστές.

Θέλω να πω ότι εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συνάντηση μου μαζί της, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο αντικειμενικά όταν βάζουμε βαθμολογίες, να μην παρασυρόμαστε από το γεγονός ότι περάσαμε καλά και βάζουμε 10άρια στην εμφάνιση και ιδιαίτερα στο πρόσωπο μιλώντας για την συγκεκριμένη κοπέλα.
Το υπερβολικό μπότοξ στο πρόσωπο και στα χείλη, έχει χαλάσει την συνολική εικόνα - τουλάχιστον όμως τα χείλη παραμένουν μαλακά και ευχάριστα στην υφή και τη γεύση.
Το σώμα είναι αρκετά καλό, όμως το απότομο αδυνάτισμα έχει αφήσει κάποια ίχνη.

Η πρώτη μου συνάντηση μου με την Αλεξάνδρα ήταν δίωρη, μια που είχα σκοπό να παίξω αρκετά μαζί της, να απολαύσω το κωλαράκι της, αλλά και το τσιμπουκάκι της, Είχα τις πληροφορίες μου ότι άξιζε τον κόπο.

Ήταν σωστές οι πληροφορίες μου και πέρασα πολύ καλά.
Η κοπέλα το έχει και ξέρει πως θα σε κάνει να περάσεις καλά. Μπράβο της.
Δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες της δικής μου συνάντησης (που πειρλάμβανε πλούσιο μενού), όμως όποιος την πρωτοσυναντήσει μπορεί να είναι ήσυχος ότι δεν θα πάνε χαμένα τα χρήματα του.
Αρκεί να έχει στο μυαλό του ότι δεν θα συναντήσει την τέλεια μοντέλα.
Θα δει μια όμορφη κοπέλα με λίγα ελλατώματα στην εμφάνιση, που όμως θα θυμάται για καιρό την ωραία συμπεριφορά της στο social time, πόσο γρήγορα ένοιωσε άνετα μαζί της, την άριστη συμμετοχή της σε όλη τη διαδικασία, το εξαίρετο τσιμπούκι της, το ωραίο κωλαράκι της.

Το 350άρι πέφτει λίγο βαρύ για το δίωρο full service, αλλά τουλάχιστον είναι πραγματικό full service. Πάντως αν θα μάζευε λίγο την τιμή της θα την έβλεπα πολύ πιο τακτικά. Είναι και γειτόνισσα. :)

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 03, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
300
Εξτρά €
50
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Τα καταπίνει
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στα χείλη
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με αρκετό photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 5 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 September, 2011
Καλήμερα φίλε c2d2 συμφωνώ μαζί σου για την ίσως υπερβολική από μέρους μου πληθώρα κριτικών,όπως πλέον βλέπεις άκουσα της παρατήρηση σου και δεν έχω ανεβάσει άλλη κριτική, Απλά νομίζω στο Μονό που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι πως η ALEXANDRA GR εκτός από μια αποτυχία μποτοξ στα χείλια δεν έχει κάνει στο πρόσωπο της πότε μποτοξ την ξέρω κάποια χρόνια και όπως καλα το ξέρεις την έχω συνάντηση αμέτρητες φορές ,αυτή είναι Μονή η παρατήρηση που έχω να κάνω στα γραφόμενα σου.
P
paras
04 September, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλες paras.
Ήταν λάθος μου η παρατήρηση για το πρόσωπο - η πλαστική επέμβαση είναι μόνο στα χείλη.

Με την ευκαιρία να σημειώσω ότι είχα άλλη μια συνάντηση με την Αλεξάνδρα, στην οποία πέρασα πραγματικά καταπληκτικά.
Είναι αρχή μου να μην σηκώνω 2η κριτική για την ίδια κοπέλα αν δεν έχω κάτι ουσιαστικό να προσθέσω, όμως θέλω να αναφέρω υουλάχιστον εδώ ότι η Αλεξάνδρα ξέρει να μας κάνει να περνάμε όμορφα.
Μπράβο σου κοπέλα μου!!!
C
c2d2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση