Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 55 10 0.5
Call Girls 24 December, 2020 3597
Class!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Ο βασικός λόγος που επέλεξα την Αλεξ για την συνάντηση ήταν οι πολύ καλές κριτικές στο φόρουμ. Ομολογώ ότι ειναι 100% πραγματικές. Η συνάντηση έγινε στο γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο. Η Άλεξ στην ώρα της ακριβώς. Η πρώτη εντύπωση θετικότατη. Μια πολύ όμορφη κοπέλα. Αμέσως μπήκε για ντουζάκι (αν και ήταν ήδη έτοιμη από πριν- οπότε δεν χάθηκε καθόλου χρόνος).

Ξεκίνησε με βαθύ και υγρό φιλί το οποίο σύντομα κατέληξε σε μια θεϊκή πίπα. Η κοπέλα απλά το έχει. Σίγουρα από τις καλύτερες πίπες, ίσως καλύτερη και από Νότια Αμερική (οι γνώστες καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω). Μετά ο πρώτος γύρος. Περιτό εδώ να μιλήσω για επιδόσεις, αφού είναι χιλιοειπωμένα. Απλα΄επιβεβαιώνω κι εγώ με την σειρά μου το άψογο σερβις. Μετά ντουζάκι και χαλάρωση. Η κοπέλα είναι πανέξυπνη, πολυταξιδεμένη, διακριτικότατη, απλά μια πρώτης τάξεως συνοδός. Αφού χαλαρώσαμε και τα είπαμε (και ενώ είχε μείνει μόνο ένα τεταρτο πριν συμπληρώσει την επίσκεψη) η Άλεξ έδωσε ρέστα. Με όπλο την πίπα της ξεκίνησε με σκοπό να με τελειώσει. Και τα κατάφερε πολύ εύκολα (σημειώνω ότι δεν έχω πάρει ποτέ κοπέλα και δεύτερη φορα στην ώρα).

Γενικά: Μια άψογη επιλογή που κανείς δεν θα χάσει. Όσα έχουν ειπωθεί είναι ακριβέστατα και οι μαλακίες περί χειλιών, επεμβάσεων κλπ ανάξιες λόγου. Σίγουρα τα χείλια δεν είναι τέλεια, αλλά είναι πραγματικά αμελητέο μειονέκτημα (για μένα ούτε καν μειονέκτημα). Η επόμενη συνάντηση μεαζί με κάποια φίλη της. Σημείωση ότι ο μοναδικός λόγος που δεν βάζω 10 είναι γιατι καμμία δεν δικαιούται 10άρι έτσι κι αλλιώς.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 01, 1970
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Τα καταπίνει
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 1

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 February, 2012
'' Ξεκίνησε με βαθύ και υγρό φιλί το οποίο σύντομα κατέληξε σε μια θεϊκή πίπα. ''

'' Φιλί Χώρις γλώσα ''

''Πίπα Τα καταπίνει ''

Ή στραβός είν'ο γιαλός ή στραβός είμαι εγώ και δεν βλέπω καλά !
Καλά κάνει και τα καταπίνει , διαιτολόγος δεν είμαι , οπότε στις προτιμήσεις της δεν έχω δικαίωμα να μπαίνω τροχονόμος , αλλά ... να ... αν πριν μιά ώρα ήταν μαζί μου και τα είχε καταπιεί , δεν θα σου φαινόταν λίγο άβολο να σε « βαθιά γλωσσοφιλάει » ;;;
B
biker
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση