Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 55 10 0.5
Call Girls 24 December, 2020 3596
DUO Alexandra-Viki
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Πάει περίπου ένας μήνας από την συνάντηση οπότε η ημερομηνία είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί βέβαια να συμπίπτει και με την πραγματική.

Ήθελα αρκετό καιρό τώρα να κλείσω δίδυμο με Alexandra και Viki μιας και το θεωρούσα πολύ καλό vfm στα 340 όλο το πακέτο. Είχα διαβάσει καλές κριτικές, μου έκαναν τα κορίτσια στο μάτι, οπότε κανόνισα στο δικό μου χώρο για Σάββατο βράδυ. Σχετικά με τη συνεννόηση με το γραφείο γράφω "μέτρια", μόνο και μόνο επειδή δεν με άφηναν να κλείσω το ραντεβού μέρες νωρίτερα, παρά μόνο το προηγούμενο βράδυ. Εφόσον ήμουν σίγουρος ότι ήθελα να κάνω το ραντεβού, δεν ξέρω γιατί δεν με άφηναν να κάνω το booking μέρες νωρίτερα ώστε νε είμαι κι εγώ σίγουρος για το availability (υπήρχαν και κάποιες άλλες τεχνικές λεπτομέρειες που έπρεπε να κανονίσω σχετικά με το σπίτι), αλλά τέλος πάντων... Κατά τ' άλλα, καλά. Η συνεννόηση έγινε με 2-3 μηνύματα.

Τα κορίτσια έφτασαν με 15 λεπτά καθυστέρηση (οκ, δεν το θεωρώ big deal). Γενικά ήταν πολύ άνετες και σε καλό mood και θεωρώ ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο το ότι ήταν και οι δύο μαζί. Εμφανισιακά έχουν τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά, είναι και οι 2 μελαχρινές στο ίδιο περίπου ύψος, απλά η Αλεξάνδρα (δηλώνει 24 χρονών από Βουλγαρία) έχει πιο γυναικείο σώμα, με μεγαλύτερη περιφέρεια, ενώ η Βίκυ είναι πιο πιτσιρίκα (20 χρονών από Μολδαβία) με πιο σφιχτό σώμα.

Η Αλεξάνδρα είναι πιο "επαγγελματίας" και πιο έμπειρη, η Βίκυ είναι λίγο πιο παρτάλι (με την καλή έννοια). Γενικά είχαν πολύ καλή συμπεριφορά και συμμετοχή, ενώ ήταν και οι δύο πεντακάθαρες. Μπανάκι πριν και μετά το ματς, ενώ μοσχομύριζαν παντού και το ντύσιμό τους ήταν προσεγμένο.

Η όλη εμπειρία συνολικά ήταν πολύ καλή, η Αλεξάνδρα κατέχει περισσότερο το τσιμπούκι, ενώ η Βίκυ πήρε την πρωτοβουλία να είναι η πρώτη που θα "ιππεύσει". Οφείλω να σημειώσω πως και οι δύο φιλάνε καταπληκτικά, με γλώσσα και παρατεταμένα. Εξαντλήσαμε τον χρόνο μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με διαρκείς εναλλαγές σε στάσεις, παρτενέρ κλπ. σε σημείο που σε κάποια φάση να μην είμαι σίγουρος ποια γλείφω και ποια γ****ω. Όπως είπα μοιάζουν κιόλας, ενώ ο φωτισμός που είχα δημιουργήσει ήταν τέτοιος (κεριά) που ενίσχυαν το συγκεκριμένο αίσθημα σύγχησης (πάλι με την καλή έννοια...).

Μετά από 45 λεπτά δράσης, τελείωσα με την Βίκυ πάνω μου και την Αλεξάνδρα να μου χαιδεύει τα δίδυμα.

Συνολικά την χαρακτηρίζω πολύ θετική εμπειρία. Χωρίς να είναι τα κορίτσια οι ομορφότερες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, ομολογώ ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Πολύ πιθανή νέα συνάντηση στο μέλλον, ίσως και μεγαλύτερης διάρκειας.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 04, 2012
Πόλη
Athens
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Service Style